bu hikaye de ki kişi benim
Dürüst olalım KS ailesi?
bu hikaye de ki kişi benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KS ailesi bir kaza sonrası aksayarak yürüyen bir insanla evlenir miydiniz ya da onu severmiydiniz bu kişiyi tanımıyorsunuz ama tanıştıktan sonra merak ediyorum dürüst olun lütfen
Ben sorun etmem karşımdaki kişiyi beğenmişsem, onunla sohbet ederken mutluysam gerisi önemsiz kaldı ki benimde bir sürü sorunum var, bunlara odaklanmak yerine sorunlarımızı beraberken unutma şansına sahip olabiliriz, hayat kısa.
çok haklısın çok doğru söylüyorsun ama işte kadınlarla erkekler arasında ki var VEFA dır bizler vefasız değiliz bir kızı bir kadını öyle severiz yaşarız evleniriz sahipleniriz ama kadınlar öyle değil maalesef bu arada ki fark bir gerçek
Ne desem yanlış olur bende henüz içime sinen birini bulamadım aynı olumsuz düşüncelere sahibim ama belki düşündüğümüzden daha iyi kızlar vardır ve birgün denk geliriz belli olmaz yani.
inşallah kardeşim inşallah inan hiç ümidim yok allah inşallah gönlümüze göre verir
Amin.
Karşına öğle güzel bir insan çıksın ki sana istediğin en güzel duyguları versin 🥰🥰
Amin inşallah ❤️🥰 öyle birine ömrümü verebilirim ❤️
Cevap
2Cevap
Aşıksam evlenirdim
değilmi kardeşim biz erkekler böyleyiz işte severiz özümüz sözümüz birdir nasıl görürsek öyle severiz
Aynen kardeşim sevdiysek dış görünüş için değil kalp için
Eğlenceli değil karamsar ve kuyuya ceken biriyse acıma yetime demişler.. ama neşeli huzur veren biriyse inanki ziyan olmaz
eğlenceden kastın nedir aksayan biri hoplayıp zıplayamaz kendince sıkıntıları olacak elbet dışarda cadde de acıma yetime döner koyar gtüne farklı bir şeydir sana huzur veriyor seni seviyorsa sahipleniyorsa o haliyle mutlu etmeye çalışıyorsa boş mudur?
Degildir tabi ama.. ama hakkına razı olup oda dengini alacak.. adriana limada gelmez ona kanka iyi niyetimden söylüyom
anladım inşallah olgun düşünen olgun yapısı olan biri çıkar karşıma da dediğin olumsuzlukları yaşatmaz bana aksamamı sorun etmez umarım
Yaaa kendinden bi bahsediyordun çokk afedersinnnn.. hakkını helal et nolurrrrr
sorun yok dert etme helal olsun sende kendi düşünceni söyledin fikrini söylemiş oldun
Bir keresinde ayağı topal biriyle flörtleşiyorduk. Her aramasında eski sevgilisini anlatıp ağlamaya başlayınca kaçmıştım
:) oda saygısızlık yapmış yani ne diye karıştırırsın ki eskileri ne güzel biri çıkmış karşına sen haklı olarak tepkini göstermişsin
Bir kadında sorun olmazdı. Hastalıkta sağlıkta sonuçta.
evet , orası öyle elbet bir erkek seviyorsa her türlü kabul eder ama TR de yaşıyoruz kızlar için aynı şey geçerli değil biliyorsun erkekler daha vefalıdır sahiplenicidir
vardır herhalde
Sevdigim biri kaza gecirirse tamamda yeni tanisiyorsak hayir
anlıyorum :)
Bana uyar, eğer diğer erkeklerden farklıysa , kardeşim. Lik yapmayacaksa bana değer verip gerçekten sevecekse olur…
ne güzel düşünüyorsun allah bu cocuğu senin gibi bilinçli sevecek biriyle tanıştırır inşallah
Umarım:) amin
o kişi benim 26 yaşında kaza geçirdim aksıyorum
Kendini eksik görme lütfen, karşına bilinçli biri çıkarsa hayatta herkesin her an bir kaza sonrası bir uzvunu kaybetmeyeceğinin teminatı olmadığını bilen biri, gerçekten senin de kalbin iyiyse gayet de sever neden sevmesin.
inancım kalmadı biliyor musun şu hayatta 1 kere sevdim birini 2 yıllık ilişkim vardı olmadı çevresi olan biri değilim çapkın değilim işinde gücünde olan biriyim şu zaman da inancım kalmadı sen inanıyor musun bu söylediklerine sence var mı anlattığın gibi biri
Az da olsa vardır elbet sen ümidini kaybetme hayatının odak noktasına beklemeyi koyma ama yoksa üzülürsün, sadece akışına bırak kaderde varsa yaşanır.
haklısın inan ki takmıyorum hayatımdan giden gitti zaten akışına bıraktım herşeyi dünya patlasa umrumda değil inan ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?