Çelişiyorsa kendisi ile o kişide kişilik sorunları var diye düşünüyorum belki farkında bile değil. Ayrıldıktan sonra kızın elini tutmak ya da sarılmak bilmiyorum ya iyi değil 😑😑 insanın canı yanar ben şahsen yapamam 😑🥺
Doğru dedin "Ayrıldıktan sonra kızın elini tutmak ya da sarılmak bilmiyorum ya iyi değil insanın canı yanar." derken. Bir de ben, ona Neden tuttuğunu sorunca "Tutmak istedim. Tuttum." deyince "Sen, her arkadaş olduğunun elinden tutar mısın?" yazdım. Çünkü güya arkadaş olduk konuşsak da. O da "İstersem tutarım. 😂" yazmış. Ben, de "Anladım. Ne bileyim? Onlarca arkadaş olduğum erkek oldu ama hiçbiri elimi tutmaya çalışmadı.😂Tuhaf geldi o yüzden ama bundan sonra kaçırmaya devam edeceğim. Çünkü ben, senin o ne istediğini bilmez arkadaşlarına benzemem." yazdım. Dahaca görmedi.
Güzel bir cevap olmuş Yarın bir gün öpüşmeye de kalkar ileri boyuta da gider SAKIN HA SAKIN İZİN VERME hem ayrıl sonra da sevgili hayatı yaşa cepte muamelesi resmen Arkadaş kalmana de gerek yok acı verir ızdırap verir. Senin için zor karar ama bırak incelediği yerden kopsun Azdan az çoktan çok..
Şu yaşıma kadar öpüşmediğime göre bundan sonra da kolay öpüşmeyecem galiba. Daha ileri gideceğini de sanmıyorum. Hatta eminim. Onun için genel olarak iyi biri dedim.
Her zaman beklerim 🤭😌 Dert dinlenir Kırmızı odadan teklif gelmişti zamanında 😌😌 Bu arada instegram kullanıyor musunuz ordan da etkileşime geçebiliriz Her zaman dinlerim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki hala seviyor ama sevse aylar geçmez barışırdi
Arada konuşuyoruz ya
Sadece aylar sonra tekrar konuşmayalı başladık
Valla dikkatlic olmak gerekiyor özellikle kızların erkekler kızları kötü kullanıyor maalesef İyilerle karşılaşırsın inşallah
Teşekkür ederim. Genel olarak iyi aslında ama pek ne istediğini bilen biri gibi gelmiyor bu tür şeylere bakınca.
Çelişiyorsa kendisi ile o kişide kişilik sorunları var diye düşünüyorum belki farkında bile değil. Ayrıldıktan sonra kızın elini tutmak ya da sarılmak bilmiyorum ya iyi değil 😑😑 insanın canı yanar ben şahsen yapamam 😑🥺
Doğru dedin "Ayrıldıktan sonra kızın elini tutmak ya da sarılmak bilmiyorum ya iyi değil insanın canı yanar." derken.
Bir de ben, ona Neden tuttuğunu sorunca "Tutmak istedim. Tuttum." deyince "Sen, her arkadaş olduğunun elinden tutar mısın?" yazdım. Çünkü güya arkadaş olduk konuşsak da. O da "İstersem tutarım. 😂" yazmış. Ben, de "Anladım. Ne bileyim? Onlarca arkadaş olduğum erkek oldu ama hiçbiri elimi tutmaya çalışmadı.😂Tuhaf geldi o yüzden ama bundan sonra kaçırmaya devam edeceğim. Çünkü ben, senin
o ne istediğini bilmez arkadaşlarına benzemem." yazdım. Dahaca görmedi.
Güzel bir cevap olmuş Yarın bir gün öpüşmeye de kalkar ileri boyuta da gider SAKIN HA SAKIN İZİN VERME hem ayrıl sonra da sevgili hayatı yaşa cepte muamelesi resmen Arkadaş kalmana de gerek yok acı verir ızdırap verir. Senin için zor karar ama bırak incelediği yerden kopsun Azdan az çoktan çok..
Şu yaşıma kadar öpüşmediğime göre bundan sonra da kolay öpüşmeyecem galiba. Daha ileri gideceğini de sanmıyorum. Hatta eminim. Onun için genel olarak iyi biri dedim.
Hayırlısı olsun hakkında
Amin, herkesin. 😊
Baya dedikodumu ne yaptık biz 🤭🤣🤣 Günah günah 🤣🤣
Dedikodu yapmadık dertleştik diyelim. 😂😂
Her zaman beklerim 🤭😌 Dert dinlenir Kırmızı odadan teklif gelmişti zamanında 😌😌 Bu arada instegram kullanıyor musunuz ordan da etkileşime geçebiliriz Her zaman dinlerim :)
Teşekkür ederim
Pekala siz bilirsiniz iyi günler hanimefendi:)
İyi geceler
Erkek milleti bu. Altında bir şey arama bence
😂Şimdi bir şey diyeceğim de neyse 😂
Exten next olmaz.
Olanları mevcut. Hatta ayrılıp uzun süre görüşmeyip tekrar barıştığında evleneni bile var
Bu biraz da nasıl bittiğiyle ilgili