Önemsenmediğimi hissediyorum ne yapmalıyım?

Sözlerimin, anlatmamın önemi kalmamiş gibi. Her zaman onu çok sevdim hep aradım sordum yanında olduğumu ona her koşulda destek olacağımı hissettirdim, gösterdim. Sahiplenici bir yapım var ve çekingen değilim taktik yapmayı da sevmem. 4, 4 lük bir kadın olduğumu savunmuyorum ama onu üzdüysem maks 1 saat sonra arayıp özürdileyip telafi etmeye çalışmışımdır. 4 senelik bir ilişkim var. İlişki o raddeye geldiki artık benim üzüldüğüm şeyleri ona anlatınca veya ufak sitemler edince bana günlerce yazmaz oldu. Lafımın sözümün bir önemi kalmadı. Aşırı cepteyim ona göre. İstediği zaman mesajlarıma geri dönebiliyor. Çok üzüldüğüm bişey fark ettim en son bunu ona yazdım ve cevap vermeden yarıda kaldı konuşma şu an 2 gündür yazmıyor. Ayrılma kararı aldım birçok kez ama arkasında duramadım bu beni daha düşük cepte gösterdi biliyorum. şu an bu yüzden ayrılma kararı alamıyorum güvenemiyorum kendime. Aradığında veya yazdığında hiç açmamazlık veya yazmamazlık yapmadım bu zamana kadar. Sizce bu sefer bunu yapayım mı? Ayrılmak dışında bana taktik verir misiniz? Eski günlerdeki gibi beni çok önemsemeye başlasın istiyorum yardım edin lütfen.
Önemsenmediğimi hissediyorum ne yapmalıyım?