Selammmmss 🎈
Fazla flörtü olan birinin, gerçek aşkı bulma ihtimali daha yüksek midir?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Selammmmss 🎈
Fazla flörtü olan birinin, gerçek aşkı bulma ihtimali daha yüksek midir?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Amaç önemli bence ne arıyor ve karar verme konusunda süreci ne kadar uzatıyor. Ben mesela tamam kafa uyuyor ancak yüz yüze gelindiğinde o enerjiyi hissedemediysem. Kendimi çekip flört sürecini bitiriyorum. Karşındakini süreci uzatıp daha fazla üzmemek adına. Tabi aynı zamanda benimde daha fazla üzülmemem adına böyle bir çözüm buldum kendime. 😇
Öncelikle gerçekten çok güzel bir soru olduğunu söylemek istiyorum. Her ne kadar fazla flörtün, yeni insanlar tanımaya çalışmanın gerçek aşkı bulmaya katkısının daha fazla olduğu düşünülse de bana kalırsa alakası yok. Gerçek aşkı bulmak biraz da bulacağına inanmakla ilgilidir. Fazla flörtü veya faa sevgilisi olan kişi de bulabilir, hiç olmayan kişi de. Bunun aslında zamanla da ilgisi vardır. Yani belli bir zamanda o kişi zaten senin karşına çıkacaktır. Bu süreyi flörtlerle doldurup doldurmamaksa insanın seçimine kalmıştır.
Teşekkür ederim 🌷
Daha düşük olur kesinlikle. Çünkü bal arısından farkı kalmaz ve gözü sürekli başka çiçekte olur. Bir çiçekle doymaz. Karşısına çıkan insan da kendisini tatmin etmez. Sürekli bir başkasının özelliği ile kıyasla durur zihninde.
Gerçek aşkı bulmak; aramakla ya da birkaç seçeneği değerlendirmekle olmuyor..
Flört edilen kişiler arasında biri mutlaka farklıdır.. Ona daha özenlidir, daha dikkatlidir ama dediğim gibi; karpuz seçer gibi değil.. Bu bana göre de değil zaten..
Dezavantajı ise; çok fazla yere bölününce konsatrasyon, yoğunlaşmakta problem olabilir.. O şiddeti kaybedebilir..
Ama gerçek olan şu ki, flörtöz olmak çirkin gösteriyor..
O zaman kavun seçer gibi olsun 😃
Tipsiz.. 😄
He yavrum, söyle.. 😅 banada sosyete diyorlar memnun oldum shjssjs
Hem de arsız sosyete.. 😄
Sen diyebilirsin öyle 🤨😌
Ee kolay mı... 😄
Zor :D
Teşekkür ederim.. 😄
Rica ederim 😅 ne demek her zaman bekleriz
Çok güzel açıklama yapmışsın gerçekten aşık olnak farklı bir şey flört etmek çok farklı bir şey 👏👏👏👏
Teşekkür ederim @Sosyetic_SheqiiL 'im.. 😘😘
Rica ederim tiryaki’mmm 😅🖤
Cevap
36Cevap
Flörtöz birinin gerçek aşkı bulma olasılığı diye bir şey yok bence, o kişiler hercai olur. Aşkı bulmaları daha zordur.
Yo hayır değildir bulamayan bulamıyor jxjxj
Düşünsene
- “kaç tane flörtün var?”
+ “5-7 tane falan knk”
- “peki onların kaç tane flörtü var?”
Sjjdshhs :D Bermuda şeytan üçgeni gibi bir şey. Zor bulurlar öyle aşkı, eğer aradıkları aşk ise
Yani işte hayat ndnxjx benim mesela altı kişiyle aldattığım flörtüm beni bir kişiyle aldatmış şimdi Nasıl rezil Edip bütün ipliklerini pazara çıkarsam diye düşünüp plan yapıyorum.
Daha yüksektir çünkü bir çok kişiyi dener ve doğusunu bulur
Gerçek aşkı bulma olayı çok farklı bişey Sisto’m o işler aramayla olmuyor 😃
Neyle oluyor yahu :D
Bu durum aslında çok karışık 😃 şu an anlatmaya çalışırken bile hangi kelimeyi seçsem diye yazıp yazıp siliyorum
Kardo zaten anlatılmaz ki :D yorma kendini
Sen biliyor musun yani benim ne anlatmaya çalıştığımı 😁
Gerçek aşkı bulma şeysini anlatmaya çalışıyordun en son 😅
Evet öyle 😃 yani ben şu kadarını söyleyeyim, her şey insanın özünde başlıyor. Dışarı odaklanmayı bırakıp iç sesimizi dinlersek bize doğruyu yanlışı şüphesiz söylüyor. Bu yüzden gerçek aşkı da içimizde ararsak bulabiliyoruz 😃
Yok be, gerçek aşk gelip seni hiç ummadığın anda, ummadığın bir zamanda ve en hazırlıksız olduğun bir vakitte bulur. Aramaya gerek yok. :D
Böyle hayatın çok kötüye gitmeye başladığı anda. Yanlış zaman, doğru kişi teorisi 😃 haklısın
Evet :D
Düşük sanırım yaa.. 🙄 gönül zembereği bozulur insanın daldan dala atlaya atlaya
sjsjsh anlatışına kurban 😅
Düşük , ben gençliğimde çok aktif biriydim. Kaç kızla nerede ne yaptığım belli değildi.
Aynı anda birkaç kızla görüşür , sevişirdim.
Çok büyük hatalar yaptım.
Allah ıslah etsin, artık yaşlandım çekildim herşeyden.
Ama olmuyor gerçek aşka inancım kalmadı.
Aramakla ya da birkac seçeneginin olmasiyla olmuyor bu işler maalesef çok aramak zorlamak çok mutsuzluk demek bence
Düşüktür derim. Armudun sapı üzümün çöpü derken oradan oraya daldan dala vs bir bakmışsın ömür akıp gitmiş. Onunla yazışıp ya da konuştuğun diğer bir başkası ve diğeri diğerleri derken, konuşulan karşı tarafın bir ya da bir kaç şeyi sana uyarken diğeri uymayabilir ve diğerleri ötekisi beriki derken kıyaslamalar düşünceler karakterler arasında seçim zorlaşır dolayısı ile zaman kaybı derim. Fazla karıştırmamak gerek...
Fazla flörtu olan nasıl oluyor ki herkese boncuk dagıtan gibi mi ooo piti piti misali anladım 😂😂
Bir çok kişiyi aynı anda tanımaya çalışan :D bazısına mavi boncuk verip, hepsiyle konuşmaya devam eden off çok karışık oldu
Anladım anladım 😂😂
Yani yüksek midir yoksa fazla flört bu ihtimali düşürür mü :D yanıttan kaçamazsın
Valla ben aşka inanmadığımda fazla flörtü olan insana da güvenmem fazla flortü olan birinin tek bir kisiye bagli kalabilecegini dusunmuyorum
Aşka inanmıyorum :D lafını duyduktan biraz zaman sonra aşık olabileceğini biliyor muydun? Ama görüşüne katılıyorum.
böyle kişiler doğru kişiyi ararken doğru kişi olmaktan çıkar her karşı cinsi potansiyel flört olarak gören birinin gerçek aşkı bulma ihtimali bence çok düşük.
Aradığım yorum 👏
Öyle bir kişinin kesinlikle sevgi ve aşktan haberi olduğunu düşünmüyorum yani bilmiyordur da. Ayrıca fazla flört ve sevgili kadını/erkeğe tek bir çerçeveden bakan ve karakteri olmayan kişilerin özelliğidir bence.
değişir ama düşüreceğine ihtimal vermiyorum, on kızı aynı anda götüren erkekler sonrasında uzun soluklu ilişkiler de yaşıyorlar yani görüşlerdeki değersizleştirme algısı olmuyor gerçek hayatta.
Hazır elindeki olanı da kaybeder fazla flörtü olan. Zaten bir mevzuya başlıyorsan bir kişi ile başlarsın demi ama.
Allah'ın adaleti var ya , bugün olmasa yarın evlendiğinde yaptıkların karşına çıkar inan buna.
Fazladan kasıt ne kadar fazla?
Herşeyin fazlası zararlıdır. Elbette yaşananlar doğruyu bulma yolunda bir tecrübedir ama fazlası da kafa karıştırıcı, olup karşı cinse bir duygusal dejenerasyon yaratır.
Bu durum kadın ve erkeğe göre değişir. Fazla flörtü olan erkeğin gerçek aşkı bulma ve bulduğuyla mutlu olma ihtimali çok daha yüksektir. İleride gözü dışarı kaymaz.. Kadın için maalesef anatomi farklılığından dolayı tam tersi gelişiyor. Bulma ihtimali çok düşüyor. İstisnalar kaideyi bozmaz elbette..
Düşürür bir kere miğdesi bulanır insanın.. Her gördüğün ile el ele tutuş öpüş vb valla miğde kalkar Her önüne gelenle sohbet et ne bilim değişik bir durum
Hayır ya öggh flörtöz insanlardan nefret ediyorum tamam bir kaç kişi olur arkadaşça konuştuğun ama herkesle aşırı samimi sevgili gibi konuşmak ne bileyim karakter meselesi
Flört etmek ve kur yapmak deyimlerinden nefret eden biriyim, herhangi bir arkadaşım dahi olmasın mümkünse böylesine rahat takılan insanlar.
Dileyen dilediği gibi '' gerici '' olduğumu düşünebilir, herkes de duruşu gibi yaşar...
Hayir. Gercek aski bulacagi anlamina gelmez bence.
Hatta fazla flört olmasi, gercek aşkını gözden kacırmasına bile neden olabilir.
Aşkın ne zaman geleceğini bilemezsin. Önceden planlanılacak bir duygu deyil aşk. Yani olay senin çok veya az flörtünün olmasıyla ilgili değil. Çok flörtünün olması o konuda tecrübeni arttırır ancak. Akışına bırak.
Hayır sadece saçmalık ve hepsinden de ayrılacak öyle birindende hayır gelmez insan bir kişiyi özel gorur bir suru kisiyi secenek yapmaz
Gerçek aşkı bulması için her önüne gelenle konuşmayı bırakması lazım bence. Ne gerek var, o bulur zaten bir şekilde.
ihtimal düşmez. o zaten fazla flört seviyor istiyordur
Bence yüksektir yaa her ihtimalde çünki o an hiçbir şey düşünmüyosunnn
çok insan ile tanışıp insanları çözmeyi daha doğru buluyorum
Ne aleke kanka insan dahada kararsızlaşıyo.. onun şurası iyi ama bununda burası iyi diye
Daha düşük olur bence zaman kaybı söz konusu yanlış yerde doğru aranmaz çünkü
Aksine bence bulamaz flört etmeye alışkınlık hale getirir.
Var öyle arkadaşımda adamın aşk meşk olayı yok. Mesajlaşayım zaman geçsin kafasında.
Benim fikrim şu bir insan istediği kadar flörtöz olsun elbet bir gün aşık olur ve bu flörtözlükten vazgeçmek zorunda kalır Önemli olan onu kendine aşık etmek
Sevgilim de var flortum de var çünkü ikisi ayri şey
Flört fazla olunca ego fazla oluyor ve tatminsizlik başlıyor. Hep daha iyisini bulabilirim düşüncesi oluyor.
Artık aşık olamıyorum 7 yıldır kupkuru Bi çöl gibiyim! Kime uzansam boş sevemiyorum 😭😭😭😭 artık sevmek istiyorum...
Ben artik flortu falan biraktim yapayalniz dogru kisinin gelmesini bekliycem. Gelmezse de yalniz basima devam
Demek ki öyle😂 hala bulamadığıma göra
hahaha İnan bana ondan değildir
Yok kız :D doğru zaman, doğru insan meselesi
Bence bulamaz gerçek aşkı falan hatta aksine sıradanlaşır artık onun İçin her şey çünkü çok şeyi yaşamış artık herkesle
1. Soru Cevap:Hayır Öyle Bir Durum Yok Gerçek Aşk Elbette Bulunur. İhtimal Her Daim Vardır.
Farketmez gerçek aşk enerji olayıdır o elbet gelicektir
Daha fazla olur kimseyle görüşmeden doğruyu bulamazsın. Ama sınırını bilmen lazım
Gerçek aşk diye bir şey yok.
Bulacağı kesin olan şey daha iyi bir seks
Kafası karışır tam bir kaşar olur hiç bir şey bulamaz
Daha yüksektir bence
Bence daha yüksek seçer ararlarindan
Eleye eleye gidiyor işte 😄
gerçek aşkı flört ederek bulamazsınız.
ihtimal düşürür
Hep daha kolaydır diyorlar ama bence daha zordur
Seçenekleri fazladır daha kolay bulur herhalde
Sanmam cok flort cok basagrisi yapar
her şey sıkıcı
Flörtözlükten sıkılabilir
Gerçek aşkı bulması biraz zor.
Yükselmiyodur bence flört ederken kaçırıyo olabilir mi
Ne demiş atalarımız nerde çokluk orada...
Deneme yanılma yöntemi 😀
Seçme şansı fazladır.
aranan bulur ama belasını
Daha yüksek
Düşüktür
Dusuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?