İş yerinde berber çalıştığım ondan hoşlandığımı bilen bir kız var geçen gün aynı yerde kapıda görev yaptik ögg olarak yanımda sabah 8 den akşam 8 e kadar saçıyla oynadı sürekli düzeltti arkaya attı saçını toka taktı falan eli sürekli saçındaki Bi ara baktım bana bakıyordu 2 saat boyunca baktığını gördüm bana 😳 korktum Bi an sonra mola ne zaman başlıyor diye sordum bisey demedim mola yerine gittik mola ne zaman bitiyor dedim söylemedi mola bitince bitti molamiz dedi bu ne yapmaya çalışıyor kızlar?
Bu saci falan ilgi duyduğuna mi yoksa normal davranış mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önceden nasıldı? Genellikle kadınlar saçlarıyla oynar yani birinden hoşlanıyorsa
Önceden sıcak kanlıydı Günaydın falan derdi ama şimdi ikimizde birbirimize bakmıyoruz bile
Ama bir yandan saçıyla da çok oynuyor değişik bir durum
Oynasın saçıyla tamam da sabahtan akşama kadar be kardeşim tesadüf mü bu sanmıyorum
Seni kendine çekmeye çalışıyordur tesadüf değil tabii ki zaten ondan hoşlanmıyor musun yürü işte. Mola sorusuna cevap vermemesi de belki utanıyordur
Ama benim sevgilim var sen daha iyilerine layıksın falan dedi
Değişik bir kızmış
Kanka ben sacimla çok oynarım yani bende tik var duramam sıkılınca direk saçıma gider elim ve bu hoslandigimi göstermiyor maalesef
Sabahtan akşama kadar mı ve ben illa hoşlanıyor mu diye merak etmiyorum meraklısı da değilim Sabahtan akşama kadar sık sık saçıyla oynadığı için merak ettim o kadar...
Peki uzun uzun bakması ve mola saat kaçta bitiyor sorusuna cevap vermemesi?
Molamız şu an bitti demesi trip mi gıcıklık mi yapıyor
Kanka çok takılmalar canı sıkılmış buda hiç konuşmuyor diyr de sana tafra yapmış başka belirtiler olmadan sorun tam cevao bulmaaz sen meraklusiin demedim öyle anlarsan eğer yoktur dedim birisi öyle demiş çünkü trip mi gıcıklık mi sorusu da aslında bunu merak ettiğin anlamına geliyor doğal olarak tezin çürüdü
Bu nasıl yazi bisey anlamadım anlaşılan fakesin
Aaalllffffg kkhhhhjjjff diyorum ki çok takılma canı sıkılmış işte oynamıştır bakmış etrafa boş boş sende konusmayinca sana uff buda hiç konuşmuyor diye içinden geçirmiştir olabilir
Sen dedin ya meraklısı değilim hoşlanıyor mu demedim dedin bende diyorum ki madem meraklısı değilsin neden o zaman trip mi gıcıklık mi diye soruyosun demekki merak ediyosun işte o yüzden tezin çürümüş oluyor
Anlamıyor musun ben sabahtan beri saçıyla oynadı diyorum ters ters baktı diyorum benden hoşlanıyor mu demedim araştırdım bu anlamlara geliyormuş siz kızlar hep egoist olduğunuz için...
Merak ediyorum çünkü deli gibi hep saçıyla oynadı ondan Merak ettim sadece Merak olmaz mi yani
Hiii egosit evet tabi tabi saf mısın be alttaki yorumlarda olabilir yazmışlar ben onlara hitaben böyle düşünme demek istedin canı sıkılmış dedim bunun egoistlikle ne alakası var garip bi cevap
Ben bi çocuk var hep bacağını sallıyor manyak gibi merak ediyor muyum deli gibi denmez ona canı sıkılıyor ya da benim gibi tiki vardır eli gidiyordur
Senin dediğin ayrı benim dediğim ayri ben kıza sana karşı biseyler hissediyorum dedim ondan bu saç olayını merak ediyorum ama şu an o kız egoist biri umurumda değil o gün saçıyla akşama kadar oynaması merak ettirdi beni ve mola için gittiğim yerde mola ne zaman bitiyor diye sordum aradan dk lar geçti molamiz bitti dedi bu merka ettiğim sen kızı haklı demeye çalışıyorsunuz o sevmemiş falan gibi
Sana gıcık oluyor
Yav bir git işine hasta mısın kızım tanıyor musun olayı tam biliyor musun görmüş tanıyor biliyor gibi konuşuyorsun 😂
Senin cevaplarını beni sinir etti bende öyle cevap verdim hastalık değil sana gıcık oldum anladın okey
Oh iyi yapmışım iyi olmuş elime sağlık hshshsh🤪😂😂
Bende sana iyi yapmışsın oh iyi olmus hasta sensin cevabindan belli gıcık itici
Evet bende diyorum iyi yapmışım bak sende diyorsun 🤪 elime sağlık gsgsgsgs siz kızlar anca peşinizden koşturur ego kaşar para yersiniz zaten
Önyargılı itici gıcık bir tipsin senin gibiler böyle boş konusuur bi halt edemez işte çocuk gibi iyi yapmışım diye mal mal konusuur durusun sana cevao verende kabahat zihniyeti dar kompleksili
yanında nefes alsa artık anlam çıkarcaksanız wow
Baya güzel bişey olm
Hoşlandığını flört ettiğini gösterir
Dalga kaldıramam havamda değilim ne diyorsanız başınıza gelsin madem dalga geçiyorsunuz
Dostum ne dalgası? Başlığını okuyup yorum yaptım. Beden dili bunu gösterir. Detayını okumadım
Hoşlansa benim sevgilim var sen daha iyilerine layıksın demez bnce