Arkadaşlar hangi erkekle konuşsam görüşsem 1-2 görüşmede direk bana sarkıyor. Gerçi günümüzde tüm erkekler böyle. Hani fiziks*l net sarkıy*r. Sadece fiziğini mi istiyor yoksa duygusal da değer veriyor mu emin olamıyorsun çünkü o an duygusal da davranıyorlar elde etmek için. Bana çok yalan söyleyen oldu seviyorum değer veriyorum aşığım vs diye ama hepsi yalandı yani libdo için. Neyse şunu diycem. Sizce güzel ilişki nasıl yaşanır. Yani ben direk fiziks*l yaşamak istemiyorum. Fiziks*l yaşayacaksam emin olup duygudan yaşamak istiyorum ama günümüzde öyle bi bekleme kalkadı kimsede. İlişkye başladıktn sonra da genelde erkekler hep ev modunda hep benim zorumla dışarı çıkıp etkinlik yapıyorlar. Ben bunun kavgasını da etmek istemiyorum hani resmen şey karşılığında beni gezdir değer ver hediye al yemeğe götür oluyor. Doğal ve içten değil. Ne yapmak lazım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Biriyle tanışınca sınırlarını belli edersen sana sarkamaz bu cesareti bulamaz. Ha yine de yaptı mı o zaman ne duruyosun ki kes iletişimi. İyi insani zamanla anlar tanırsin kimse müneccim değil
15 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten dedim. Mesela dedim ki ben abazalardan bıktım sakın bana öyle sarkma dedim. Tamam peki tabii ki dedi buluştuk. İkinci buluşmada böyle utana sıkıla korkarak da olsa sarktı. Ama sarktı sonuçta.
Soran+1 yılYanş hepsi ben diğer erkekler gibi değilim diyip gayet diğer erkekler gibi davranıyor. Ondan da 1-2 buluşmada eliyorum hepsini. Bıktım. Bi tane düzgün yok.
Soran+1 yılYok zaten herkesle tinderdan buluşmuyorum ki gayet hayattan tanışıyorum ama yine onlar da bötle çıkıyor. Hani dışardan düzgün sanıyorum başbaşa buluşuyorum tek derdi seks
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındayım bugüne kadar hayatıma giren hiç bir kadına cinsellik teklif etmedim hep onlar ettiler çünkü o kıvamı sağlayan benim kadının bedeninden önce ruhunu okşayacaksın gerisi zaten geliyor
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte doğrusu o. Bence de öyle olmalı. Yani erkek ilk cinsellik konusunu açar ve ısrar eder ve açlığını belli ederse kadın soğuyor ve ürküyor. Diyor abaza. Ama tamtersi çok naif kibar davranırsa kadın güvenip istiyor.
Soran+1 yılBenim son erkek tanışmalarım hep kötüydü. Mesela bi arkadaş ortamında biriyle tanıştım çocukla başta güzel sohbet ediyorduk ama sonra hemen ev seks imalarında bulundu bana Gül aldı iltifat edip içki ısmarladı ben de reddettim. Sonraki günler de gece aradı mesaj attı taciz etti ağzına sıçıp engelledim. Yani sıçıp batırdı. İnsan gibi sohbet edip vakit geçirse şansı olurdu belki ama aç köpek gibi saldırdığı için işte. Ya da başka normal arkadaş grubundan yine biri vardı. İki kere görüştük ikinci görüşmede baya taciz etti beni zorla öptü seks yapmaya zorladı. Onla da kavga ettim hatta polise şikayet ettim beni fiziksel taciz ettiği ve zorladığı için. Gruptan da attırdım anlattım taciz etti dite. Sonra tinderdan biriyle buluştum. Baştan dedim bak abaza ve seks odaklıysan tanışmayalım ben insan tanımak sohbet istiyorum ciddiyim bs. Tamam dedi. İlk buluştuk ikinci buluştuk. İkinci buluşmada o da yavşadı. Yani seks ve ev sohbeti yapmadı ama böyle ayrılırken defalarca sarıldı sonra boynumu öptü bötle gidicem bırakmadı. Kaçma of keşke daha çok vakit geçirsek filan yaptı. Yine taciz aslında.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle derler ya kadınlar gördüğüne değil güvendiğine aşık olur diye o misal ama sırf yatmak içinde duygulu davraniyormuş gibi görünenlerde olur yazmışsın zaten ya bu konudan muzdaripim ama yapacak bir sey yok hemcinsimin sistemi aşağısı yönetiyor aklını kullanan yok
Soran+1 yılAynen öyle. Bi kere her erkek acayip yalancı. Yanş seks konusunda hepsi anasını babasını satar nerdeyse. Ben ne dindarım şu bu diyen gördüm 1-2 başbaşa kaldık ya da bi sarıldık ettik hemen seks muhabbeti yapmaya başladılar. Ondan hiçbiri bana iyi niyetli ve dürüst gelmiyor.
Soran+1 yılVe böyle çüküyle aşık olan erkeklere de neye aşık olayım. Mesela ben kaliteli güzel ilişki yaşamak istiyorum bunlar haftalar aylarca beni kandırmaya çalışıyor. Sonra işte ben yalan dolan yakalıyorum gücenmiyorum ve birlikte olmuyorum. Bunlar hemen çevredeki ucuz tek seks yapan kızlarla olup kendini teselli ediyor.
Soran+1 yılHani bu şey gibi. Mesela yakışıklı havalı iyi seks yapan erkekler ilişki istemiyor ya. Kasımlar da genelde onlara aşık olup onları istiyor. İşte sonra olmayınca şişko veya daha ezik ama parası olan aşık verici erkeğe gidiyor onla sevgili oluyor. Çünkü onu isteyen kadın yok ya. O erkek o kasımda değer veriyor işte güvenli liman.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar dert etme elbet bedeninden önce ruhunu okşayan biri çıkacaktır her erkek aynı değildir umut her zaman olmalı
Soran+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılYani aylarca yıllarca peşimden koşan oldu ama diyorum ya sadece seks için yaptıkları için benim için kıymeti yoktu.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın tabi ama cinsellikte insanların hayatinda önemli bir yerde bunuda yok sayamazsın sen sanki hiç olmayacakmış gibi konuşuyorsun 😃 tamamen karşı tarafın yaklaşımı ile alakalı sen bundan muzdaripsin kısacası amatörler çıkmış hep karşına 🙈
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılAynen aşık rolü yapıyorlar istediğini elde etmek için, ne acizlik.
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gerçekten. Böyle olmayan erkekler nerde ya? Benim karşıma asla çıkmıyor çünkü. Bi de para için de böyle olan var. Mesela Abaza değil ama onun amacı da kadının parasını imkanlarını kullanmak. İkisi de çok soysuzca.
- +1 yıl
Biriyle tanıştığında sağlam adımla ilerleyip soğukkanlı olcaksın. Kendini kaptırmadan. Ne zamana kadar dayanıyor , rol mü yapıyor , içinden gelerek mi seni düşünüp ilgi gösteriyor bunu anlarsın zaten.
Soran+1 yılAynen öyle ama hepsinde zaten soğukkanlı oldum. Şuana kadar hiçbirinin gerçekten beni sevmediğini gördüm. Hepsinin tek derdi işte yararlanmak oluyor. seks olarak ya da işte oara olarak vs. Çünkğ sen bu ikisini vermediğin ve katı olduğunda direk ilgileri vs azalıyor bitiyor. Başta bi ısrar ediyorlar. Sen kararlı durunca da hiç emek vermeden gidiyorlar.
Soran+1 yılAma işte piyasa çok böyle ondan herkes çok alışmış. Hani benim kafada yaşayan yok ya da olması gerektiğini düşünen. Ondan kimse de bana emek vermek istemiyor.
- +1 yıl
Vardır elbet hiç umudunu kaybetme. Herkes aynı değil. Hem ummadığın anda yerde karşına çıkar öylesi de. O ikiyüzlü çıkarcılığı görmeden aşkı yaşarsın umarım.
Soran+1 yılİnş canım
Soran+1 yılSenin hiç oldu mu. Kadınlar sıcak erkekler soğuk sever kitabını okuyorum.
+1 yılÖncelikle p. clerden uzak duracaksın
Sonrada hovarda olmayan tiplerden seç işte
Akli çalışan kişiler olsun
Çünkü aklî çalışan adam diğer Insnalar gibi gönül eğlendirmeye bakmaz03 Yorumla
Soran+1 yılValla iyi işi olan insan da seçiyorum ama onlar da Abaza ve sorumsuz geliyor bana. Hani tek dertleri seks gibi. İlişki değil
- +1 yıl
Iyi iş sahibi demedim
Akli çalışan dedim
- +1 yıl
Abaza olmayan erkek hiç mi yok
Efendi?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Zerre güzel kadınlar umrumda değil çirkin kadınları daha çok seviyorum benim gibi sevgiye açlar onlarda
027 Yorumla
Soran+1 yılAbi ben güzelim ve güzellik lanet gibi çünkğ herkes seni kullanıp kandırmaya çalışıyor. Hani zengin olmak gibi. Herkes seni paran için seviyor ve kullanmaya çalışıyor. Evet çirkine talep yok kandıran da yok. Az seven oluyor ama onlar da gerçekten seviyor. En güzeli bence.
Soran+1 yılEvet öyle. Ben küçükken çirkindim daha mutluydum mesela. Böyle çevremde dolandırıcı yoktu. Seven gerçekten severdi.
Soran+1 yılİnşallah. İşte ben şuana kadar gerçekten sevdiler sandım mesela sevgili olduklarımı ama sonra fark ettim ki sevgi filan değil sadece arzu. Hani bana tapıyorlar seks için. Ama uzak olsam ya da özel hayatımda sorun olsa umurları değil.
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle bence de.
Soran+1 yılYa ruhunu okşuyor ama o da sırf seks yapmak için. Mesela uzak olsan ya da seks alamacağını bilse bir gram emek harcamaz. O bana itici geliyor
Soran+1 yılAynen işte. Ama hepsi öyle. Geçen buluştuğum çocuk da öyle. Bi kahve içtik güzeldi. Sonraki gün de yemek yedik yine güzeldi ama yakınlaşmak için baya ısrar etti mesela. Hani hem egom okşamıyor. Vay be diyorum ne kadar istiyor gemi yalvarıyor ama bir yandan da gıcık oluyorum. Tüm çabası seks için sohbet filan yalan dite. Bi de mesela ben ne zaman başka yere baksam hep meme popo kesme derdimde. Hiç aslında gerçekten sohbet etmiyor erkekler. Sadece insan kılığına girmeye çalışıyorlar. O bana çok itici geliyor.
Soran+1 yılEvet öyle oldu kızlarla dertleştim. İşte senim çok güvenini sarsıp yormuşlar dediler. İşte akışına bırak diyor herkes.
Soran+1 yılYani inşallah ama hep yaşadığım şeyler aynı. Erkeklerin çoğu çok cimri zaten. Çoğu bir kadına güzel yemek bile ısmarlamak istemiyor. 2-3 buluşma biraz masraf yapsa direk rahatsız oluyor ve seks de alamıyorsa kesinlikle kesiyor ilişkiyi. Böyle ciddi erkek olmaz. Ciddi erkek sohbet eder konuşur vakit geçirir böyle acele etmez ve cimri olmaz. Sonuçta hayat paylaşacak. Ama şimdi ne kadar evlenmek istiyoruz ya da ciddi ilişki deseler de bana gerçek gelmiyor çünkü hepsinin tavrı 1-2 buluşmadan illa eve gidelim ya da seks. Kadım hayır dese de ısrar edip taciz ediyorlar. Bi de diyorlar da yok ben ciddi ilişki istemiyorum tam ya da sevgililik istemiyorum filan. Ulan gelmişin 30 yaşına kardeşim. Ne bok yapıyon. Sanki 18 yaşında öğrenci de ciddi istemiyormuş mal.
Soran+1 yılBen açıkça diyorum ben öyle saçma sapan şeyler yaşamam. Ya normal arkadaş oluruz ya da sevgili ciddi ilişki diye. Buna rağmen hepsi fb kafasında. Arkadaş ya da düzgün flört ayağına 1-2 buluşup hepsi taciz ettiği için siliyorum işte. Ama bıktım hepsinin aynı olmasından.
Soran+1 yılEvet işte hobi ve işe odaklanmak kazım
Soran+1 yılBi yandan da işte yaşım büyüdü ya insan bi partner istiyor yanına ondan
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılÖyle. Ya bi de Türk halkı çok iğrenç. Direk işte mesleğin ne. Nerelisin. Anan baban ne iş yapıyor diye inanılmaz dehşet bir psikolojik baskı şiddet uyguluyor. Yok kimle yaşıyorsun yok sevgilin var mı. Sanane ya. Her önüne gelen rahatça böyle şeyler soruyor ya. İğrenç bence.
Soran+1 yılYani bende çok ayıp bi şey annen baban ne iş yapıyor demek. Sanane lan. Hani sorarlar ya bi de kira mi sizin eviniz mi. Ya da ne kadar kira ödüyorsun. Arabayı telefonu kaça aldın. Maaşın ne kadar filan. Deliriyorum. Sanane ya. İki gün tanıştığım kişiye niye söylüyorum abi defol git.
Soran+1 yılBöyle tersliyorsun ama herkes böyle nerdeyse. Bunu normal sanıyorlar.
+1 yılşu an playbyatmak oldu sadece gercekten sevgi vs bittti kadn da erkekde amaç yatmak
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet cidden asla çevrede sevgi emek arkadaşlık ilişki kalmadı herkes sadece fblik yaşıyor. Çok iğrenç. Ondan herkes 1-2 buluşmada seks yatak modunda ve herkes bunu normalleştirdi. Benim flört ermem dılarda vakit geçirmem ve sohbet etmek istemem insanlara uzaylı gibi geliyor.
- +1 yıl
Yaş kaç
- +1 yıl
Aynen sen 5 sene geride kalmssn
Soran+1 yıl27. 5 bile değil ya ben 18 kenden beri böyle ortam.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Elbet karsilasirsin umdugun biri ile denemeye devam )
015 Yorumla
Soran+1 yılValla 10 yıldır çıkmıyor
Soran+1 yılEvet yıllardır öyle. Bak 16 yaşımdan beri abazalar peşimde. Hepsi Abaza yani daha düzgün gerçekten seven arkadaş olan erkek tanımadım hepsinin tek derdi seks. Başka asla değer vermiyorlar. Gerçekten seven zamanla yakınlaşır tanır benim karşıma çıkanlar direk 2-3 buluşmada seks modunda yoksa da aman uğraşamam modunda.
- +1 yıl
Yaşın kaç bilmiyorum ama tecrübelerimden ötürü neredeyse burdan tanıştığım veya başka internetten tanıştığım bütün kadınlar ve kizlar aynı dertten yakınıyor ama yaptıkları tek hata insanların dış görünüşüne takildiklarindan insanları tanıma çabasına da gitmiyorlar ve birde kendilerini o kadar mutsuzluğa alıştırmislar ki sende dahil en ufacık mutluluk ta acaba 🤔 bu kişide ne sorun var yine mutluluğum kısa sürecek o yüzden uğraşmayayim derdindeler
Soran+1 yılYok ben hiç öyle filan değilim. Günümüzde erkekler çok kötü olduğu için evet tüm kadınların zaten şikayeti benzer ve çok fazla.
Soran+1 yılGenel sorun erkeklerim artık erkek olmaması. Asla sorumluluk almayan koruyup kollamayan kadına bir şey almak ısmarlamak veya elde etmek için çabalamayan tipler olması. Tamtersi bencil cimri umursamaz. Trip atan küsen erkekler çoğaldı.
Soran+1 yılÖyle valla ya
Soran+1 yılBizim erkek gibi onların peşinden koşup vermemizi bekliyorlar
Soran+1 yıl🍸🍸
Soran+1 yılAynen 😁
+1 yılKibar erkeğin sevdiğini de ilk defa duydum ben
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Kibar erkek pek sevilmez
Soran+1 yılTaktirdi kibar olmadığı anda bitiririm. Bugğn bitirdim birini mesela. Kaba davrandı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm erkekler demen çok saçma ben değer verdimde nolduki bna resim atmaktan utanan kız şimdi millete kaasarlik yapıyor. Ne erkekleri. Kötülük kadınlar bizde degil
00 Yorumla
+1 yılKarakteri iyi olan erkekleri seç onlar değer verir
15 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum. Öyle sanıyorum böyle iyi okumuş tipi düzgün efendi centilmen gözükenleri seçiyorum ama yine de tek dertleri seks oluyor gibi.
- +1 yıl
Utangaç insanları seçmeyi dene
- +1 yıl
Neredeyse hepsi efendi olur zaten
- +1 yıl
Ama sonra...
- +1 yıl
Bir insanı tanımak istiyorsan kendisine yararı olmayan insanlara nasıl davrandığına bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer erkek anlattığın gibi değil yoksa hala istediğin birini aramazdin
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim istediğim erkeği nasıl anlıycam. Nasıl oluyor onlar.
Cevap sahibi+1 yılHissetmek lazım ve biriyle konuştuğun zaman önce kafanda duyguların oturması lazım önce bak bakalım birkaç gün veya hafta beyninde zihninde oturucakmi biz hemen 2 günde sevgili kafasına girersek işin içinden çıkamayız zaten hemen sen evet demediginde arızalar basliycak o kişide bu arada kaç yaşındasın
Soran+1 yılZaten öyle oluyor. Bu erkekler direk istiyor arzuluyor. Ben de işte zaman veriyorum. Güvenmiyorum hemen. Çoğuna zaten duygum oluşmuyor bitiriyorum ama bunlar yine ısrar ediyor. Bazısına da duygum oluşuyor başlıyorum ama bakıyorum herif benim sadece fiziğime değer veriyor aslında.
Cevap sahibi+1 yılDemekki karar verme yetini gözden gecirmen gerekir bazı cevaplarda kurnazca bunu anlayabilirsin bu zamana kadar ben çok fiziğe aşırı derecede önem vermedim her zaman başka şeyler daha önemli olmuştur
Soran+1 yılAnlıyorum zaten. Ondan diyorum hiçbirinin beni sevdiğine inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBirde eğer biriyle birşeye basliycagin zaman önyargıları yanında götürme en aşağıda yazan kadın gibi ol bide bekle sabırla gelicektir herkes öyle anlattığın erkek gibi değil içlerinde pirlantalar da var
Soran+1 yılYok bekliyorum aynen. Zaten çürük olanlar 1-2 buluşmada kendini belli ediyor
Cevap sahibi+1 yılİnşallah istediğin kişi karşına çıkar 🙏
Soran+1 yılİnşallah. Yani geçen 30 yaşında iyi okumuş meslekli kibar bi çocukla tanıştım ama çocuk ikinci buluşmadan böyle yakınlaşmak istedi beni arzuladığını söyledi. Ben de daha erken olduğunu güvenmediğimi ilerde olabileceğini söyleyip reddettim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım aradığın kriterde biri zor ama imkansız değil
Soran+1 yılOndan zaten hep yalnızım.
Cevap sahibi+1 yılKim diyor yalnızsın
+1 yılDuruşun ve konuşmaya. Bağlı
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten sınırlarımı ve isteklerimi söylememe rağmen taciz edip zorluyorlar sonra da bi şey yapmadık ki filan tamam senin istediğin olsun diye trip atıyorlar.
- +1 yıl
İlişkiyi bitir
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten şimdi de çocuk eve davet etti mesela yok gitmiycem dedim ok dedi. Dedim istiyorsan dışarda görüşürüz hiç öyle tamam filan demedi ben de silicem
- +1 yıl
İyi yaparsın
Soran+1 yılSildim. Mal gibi kalsın 🥶😬
- +1 yıl
Eline sağlık
Soran+1 yılYa ama böyle işte kırbaçlı kadın gibi yakılıyorum herkesin ağzına sıç engelle. Asla mutlu olup sevip sevildiğim bi ilişkim olmuyor
Soran+1 yılTakılıyorum
- +1 yıl
Sevecek insana denk gelmemişin
Soran+1 yılEvet ya. Hepsi sadece fiziğimi sevdi pislikler. Niye denk gelmiyor.
- +1 yıl
Muhabbetin sardı
Soran+1 yılAnlarım bye
- +1 yıl
Yanlış anladın sanırım
+1 yılEgelwnmene bak
06 Yorumla
Soran+1 yılEğlenmiyorum. İki dakika iyi hissedersem sonra 2 hafifte yıpranıyorum.
- +1 yıl
Onun için diyorum ya herkesin peşinden gitme
Soran+1 yılArkadaşım ne herkesin peşinden gitmesi. İşte haftada 5 erkekle tanışıyorum 5 i de bana sarkıyor hepsini reddediyorum nerdeyse. Ama hep aynı döngü. Yaşı mesleği nerde tanıştığım fark etmez hepsi aynı. Hepsinin tek derdi seks.
- +1 yıl
Nasıl tanisiyorsun
Soran+1 yılGer şekilde. Yolda işte okulda arkadaş ortamında tatilde internette
- +1 yıl
Ger ne demek
+1 yılHerkes oyle
011 Yorumla
Soran+1 yılCidden herkes böyle mi ya. Bence istisnalar var. Mutlu çiftler böyle değil. Yoksa evet genel böyle de.
Soran+1 yılYa kadına cinsellik dışında niye değer vermiyor erkek. Hani kadınla dost arkadaş olmayı gereksiz ve saçma buluyor. Kadına sadece et olarak bakıyor. Biz onlara sadece cüzdan olarak bakmıyoruz sonıçta.
- +1 yıl
Tabiki isnis salar var
- +1 yıl
Kesinlikle oyle olmali ama cinselik olmali bnce
Soran+1 yılHayır cinsellik de olmalı ama tamamen cinsellikle başlaması ve ilerlemesi kötü. Yani cinsellik de yanında olmalı. Ama çoğu erkek için tek ve en önemli şey cinsellik.
Soran+1 yılBi de zamanla kadını hizmetçisi annesi yapıyorlar. O daha da beter. Yani başta kadını sadece arzuluyor sevgili istiyor. Sonra sevgili olunca işte aynı evde ya da hayat paylaşımında hep kendini salıyor ve kadının arkasını toplamasını istiyor bekliyor filan. Anne yapıyor yani kadını sonra da kadına soğuyor. Kadın erkeğin kıçını toplamak sorunda değil ki.
Soran+1 yılSonuçta biz de onları baba yapmıyoruz. Hani koruyan kollayan kısıtlayan harçlık veren erkekler var. Tamamen yöneten kontrol edem ama ben asla öyle bir kadın değişik. Öyle erkek istemem yani hayatımda. İki taraf da kendine yeten bireyler olmalı.
- +1 yıl
Aynn yaa kadini kisitlamayan ve ona herseyini paylaşan ve faklilik deniyen olmali fantazili olmali bnce
Soran+1 yılBenim karşıma ilk günden sevgili olalım ciddi ilişki istiyorum diyen de çıktı ya da hiç o konulara girmeden takılma amaçlı da çıktı ama ikisi de kötü. Baştaki daha tanımadan ermeden seni boğuyor. Diğeri de vermesi gereken değeri özeni vermiyor.
- +1 yıl
Iste bu yanis bir birinizi tanimadan cinselik yanis bnce her 2 tarafta guvenilir ve durust olmali sonra cinsellik
Soran+1 yılBence de öyle ama ben daha dürüst erkek görmedim hepsi cinsellik yaşamak için bin tane yalan söylüyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım