uzun zamandır sevdiğim bir erkek vardı, ona doğum günü hediyesi olarak en sevdiğim kitabı (meraklısına, goethe - genç wertherin acıları) hediye ettim, yalnız bu kitabın şöyle bir farkı var, ben bu kitaba bayıldığım ve daha öncesinde 10 kez falan okuduğum için içinde beğendiğim diyalogları, sözleri çizip küçük notlar bırakmıştım. Aynen bu şekilde hediye ettim çünkü altını çizdiğim şeyler resmen ona söylemek istediklerim gibi geliyordu. Sonuç olarak, sadece teşekkür ederim dedi, içini açıp okudu mu onu bile bilmiyorum ama size böyle bir hediye gelse nasıl hissederdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yanlış hatırlamıyosam bu kitap yazıldığı dönem gençlerde intihara yol açmış. Ve ben böyle bi kitabı okumak istemezdim.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
bence o tamamen o dönemde insanların koyun sürüsü gibi hareket etmesinden kaynaklı, ilk okuduğumda 1 saate yakın ağladım ama asla intiharı gerektirecek bir şey yok ortada çünkü kitabın ana kahramanı hastalıklı derecede takıntılı birisi, ayrıca sadece son 10 sayfada intihardan bahsediyor, kalan sayfaların %60’ı wertherin arkadaşına yazdığı mektuplar diğer %40 ise karşılıksız aşkı.
- +1 yıl
Kısa bi özet oldu teşekkür ederim. Bir Psikyatrisin Gizli Defteri tavsiye ediyorum tam senlik bi kitap
- Soran+1 yıl
ben de alıp okuyacağım teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Ben çok beğenirsin böyle bı hediyeyi, ama ona sormalisin hediyemi beğendin mi okudun mu vs diye okumayı dusunmuyosa veya konuyu gecistirip okumayi erteliyosa ona göre değildir bu hediye
01 Yorumla- Soran+1 yıl
öyle bir tepki gelince sormaya çekindim, ama daha dün yaşandı, sabah olsun da okuyup okumadığını sorayım
Açıp içini bakmamıştır, mutlaka oku fela deseydin keşke
08 Yorumla- Soran+1 yıl
birisi bana kitap hediye etseydi, aynı gün o kitabı bitirirdim. eğer açıp bakmamışsa, büyük ayıp etmiştir:/ hem de onu sevdiğimi bilmesine rağmen
- Soran+1 yıl
haklısın, fikrini belirttiğin için teşekkür ederim sabah olduğunda cesaret edebilirsem ona okuyup okumadığını soracağım
- Soran+1 yıl
karakteri biraz kaba (kötü birisi değil) o yüzden ister istemez çekiniyorum
- Soran+1 yıl
bu beni gerçekten üzer
- +1 yıl
Mutlu olurdum ve teşekkür ederdim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
şöyle ki benim onu sevdiğimi biliyor, sizi seven birinden böyle bir hediye gelse tepkiniz yine aynı olur muydu
- +1 yıl
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aklıma Ahmet gothe Çakar geldş siwşsşşzşsşç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Yazarsa senindir knk
00 Yorumla- +1 yıl
O kitabı okumadım da düşünceli bi hediyeymiş
03 Yorumla- Soran+1 yıl
okumanızı öneririm, harika bir kitap
- +1 yıl
Ona ne söylemek istiyordun
- Soran+1 yıl
beni en çok mutlu eden şey, üzüntümün de kaynağıydı
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz