Ben dominant severim
Hanımcı söz dinleyen
Söz dinleten dominant
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben dominant severim
Hanımcı elbette. Dominant ne abi hangi çağdasınız? Kadın veya erkek baskın olmamalı elbette hele dominant falan geçin hanzo gibi one yaa. Ben erkeğim ben bunu dedim kadınnn sen yapamazsın falan one yaa? Cidden bu tipleri nasıl seversiniz zaten anlamam...
Dominant bu demek değil ben severim sert erkek
İşte bak daha anlamını bile bilmiyorsun. Dominant baskın demektir ki biyolojide bile var yaa bu. Neyse erkek baskındır. Onun düşünceleri istekleri falan ne derse odur kısacası. Sert erkek ayrı bir konu. Önce bir araştır sonra sor derim ama sert erkek neden ayrıca hadi onu da geçtim ahh ahhh.
Dominant da severim
kendini ezdiren erkek erkek değildir
Offf yemin ederim şu an senden soğudum. Hatta cevap bile yazmaycaktım ama önce çık şu çağ dışı düşüncelerden. Bu dediğinin erkeklikle alakası yok bu bir ki ikincisi ezdirmek elbette güzel değildir ve ilişkide eşit olmak en iyisidir bana göre ve üçüncüsü sen bilirsin ama sert erkek bilmem mafyamsı erkek istiyorum diyen kızların sonu iyi bitmiyor maalesef...
Valla aşırı maço sevmem ama dominant severim eZik sevmem ve şuana kadar üzülmedim bebek gibi sevdiler
Yani senin dominant erkekle benim tarif ettiğim farklı
Sen psikopat anlıyosun
Hayır bu öküzlük bu dominantlık değil ben ezdirmemek kadına köpek olmamaktan bahsediyorum
Cevap
4Cevap
Hanımcılık kazanacak. Biri de yazmış "erkek dediğin erkek olacak" ulan erkek dediğin erkek zaten burada dominantlık ve hanımcılığı sormuşlar cevaba bak
Tabi ki hanımcı erkek
Hanımcı olmalı.
erkek dedigin erkek olacak
Taş fırın erkeği
Hanımcıııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?