Güncellemeler
+1 yıl
@meduxaaaaaaa <3
Sevdiceğim attığım selfielere babam gibi çekiyorsun dedi sjsjha Öğret dedim yeteneksizsin dedi ahahah
Şaka bir yana haklı tabi ki :D berbatım foto konusunda. Sizce çok çalışarak bu işte yetenekli olanlar geçilebilir mi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yavrum ben sana öğretirim dedim şimdi niye millete beni kötülüyorsun 😂😂😂
Kötülemek miiii :D haklısın dedim bak orada :D:D takılıyorum sadece. Çok iyi öğreteceğine eminim o güzel makinenle :D elimden bırakmayacağım makineni ahahha
Hevesini al bırak öyle çok elini sürme 😆😆😆😆😆
Hahaha :D tüm gün anca heves alırım jsajs
Senin canın sağolsun makina nedir 🤍😘
Bitanesin <3
Canını yerim 🌹
Kapanır tabii ki
Geçemese bile kapanır bence de. Teknikler ve doğru bilgilerle tecrübe artınca kapanır
Elbette👯♀️
ben senin ppdeki fotonu begeniyordum oysa ki
Oysa ki benimde beğendim biri varmış
yani iyi selfie cektigini dusunuyorum
Git bunu günlüğüne ağlayarak yaz cici kız 😘😘😘
@meduxaaaaaaa tamam😀 daha cok sen aglayacakmissin gibi gorunuyor ama neyse😁
iki cumle yazdik hemen atlamissin gorusume😂asik ergen sendromu
triplere girmissin hemen of ölcem gülmekten. iliskinizin gelecegi olmadiginin acik gostergesi bu😊😊
bir baskasinin sizin iliskinizi elestirmesine izin vermeniz de bunu gosteriyor
Sen sorunlu musun adam orada sana beğendiğim biri var diyor hala rahatsız ediyorsun
oo yazdigim yorumu da silermis😋
Yavrum kimse senin yazdığın yorumu silmiyor azıcık cesaretin olsa kendini gizlemezsin
İstediğini beğenmekte özgürsün kimse sana bir şey demiyor
@meduxaaaaaaa ben onu begendigimi yazmadim. selfiesini begendigimi yazdim. duzgun oku. calismana gerek yok guzel cekiyorsun demek istedim😊
Kimse sana bir şey demedi espiri yaptım ve sen kaba bir yorumla bana cevap verdin senden rahatsız olmadım isteyen istediğini beğensin bu benlik bir durum değil ki burası eleştiriye açık bir platform senin yorum yaptığın gibi bende sana yorum yaptım bu gayet normal aşık ergen vs hiç bana göre şeyler değil bunlar
@meyaaxaaaaaaa ya hahahahd bayagi espri yapmissin tamam ben anlamamisim aynenn bye
Nickime bak ushzhdjjsjsjjsnsjs
Kapanmaz
Yaklaşır ama geçemez bence. Bunu deneyimlediğim dal olan resim çizme olarak söylüyorum :D
Çok yetenekli olmak lazım onun için
Kapanır