toplaşın özellikle erkekler,
5 senelik bir ilişkim vardı son 4 senedir beraber yaşıyorduk sözlüydük ve nişana bir ay kala benden ayrılmak istediğini söyledi. gerekçeleri arasında sürekli birlikteyiz her işimin içindesin baskıcısın ben çok yoruldum bir ömür geçiremem bunu anladım gibi şeyler. (ben realistik o hayalperest biri benim doğru gördüğüm şeyler yaptığım eleştiriler ona baskı ve kısıtlama gibi geldi. iş alanımız da ortaktı. yalan yok eskiden eleştirilerimi yerli yersiz de yapabiliyordum. bu arada son 1 sene kendimi baya törpüledim ama o 10 doğruda 1 yanlışı gördü hep). sevmiyorum falan diyor değiştin evet ama ben yoruldum al bu tecrübelerini diğer ilişkilerinde kullan diyor sonra üstüne gidiyorum seviyorum ama olmuyor diyor. evden eşyalarını alıp taşınırken bana en değerli şeylerini benden sana hatıra olsun diye bıraktı. bitirici konuşmalarının arasında, (ben ısrar ettiğim için bitmesin diye) bana dedi ki ısrar etme bak ümit vermek istemiyorum ama ilerde olacaksa şu an bu ısrarla bu ihtimali de azaltıyosun, ben şu an istemiyorum ama sana ulaşmak istersem ulaşırım dedi. kavga gürültülü bir ayrılık değildi bu arada. sarılıp ağlaşmalı vedalaşmalı birşeydi. ben seviyorum ama bekleyemem sonsuza kadar sevgim bitebilir dediğimde zaten sevgi yeterince güçlüyse bitmez dedi. bu arada zaten 4 senenin 2 senesi pandemi zorunlu eve kapandık kalan 1 sene yani son sene ben bir buhrandan geçtim ve ayakta kalabilmem için onu varlığı bana çok iyi geliyordu. iç içe olmamız bir nevi zorunluluktu. 24 yaşımda daha anca mezun oldum ve kendi hayatıma dönük yaşayacaktım artık (bunu ona ayrılmadan önce planlarımdan bahsederek anlattım aslında) buna da inanmadı hatta bu ayrılık için bana teşekkür edeceksin kendin için bir şeyler yapacaksın falan dedi ama aslında ayrılıkla bir alakası yok. kendisi 28 yaşında bir koç burcu yükselen yengeç, ben 24 yaşında bir aslan yükselen kovayım (burçla ilgilenenler varsa). eşyalarını topladığı günden beri iletişimimiz tamamen bitti (7 Ağustos) ondan önce ayrılma kararı verdiği zamandan 7 ağustosa kadar 3 4 kere görüşmüştük. şimdi arkadaşlar iyiyim merak etmeyin ama çok soru işaretim var. ne öneriyorsunuz ne olacak ne yapmalıyım döner mi yoksa unutmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer