Biriyle buluşacağım ama buluşacağım kişi benim hiç fotoğrafımı görmedi şöyle yapsam nasıl olur?

buluşma günü gitsem yol sorsam (örnek kitapçı nerede) o da tarif etse falan sonra tarzını beğeniyorum desem sohbet açmaya çalışsam sonra birini mi bekliyorsunuz diye sorsam evet dese ardından ben de kitap okumayı seviyor musunuz diye sorup kitapçıya beraber gitmeyi teklif etsem buluşacağı kişi geldiğinde ona nerede olduğunu haber edersin falan derim beraber kitap seçeriz sonra buluşacağı kişi hâlâ gelmemiş olacak (ben) ve ben de desem ki ekildin galiba sonra o da beni arasa tabii telefonum uçak modunda olacak ulaşılamıyor falan olacak çocuk sinirlenecek ben de moralini düzeltmek için gezelim mi falan diyeceğim güzel bir gün geçiririz günün sonunda da buluşacağı kızın ben olduğunu açıklayacağım (gece kurduğum senaryolar) nasıl olur sizce ahxkamxjwxşaşcö bu arada çok fazla anlatım bozukluğu yaptım çok devrik cümleler oldu özür dilerim

Biriyle buluşacağım ama buluşacağım kişi benim hiç fotoğrafımı görmedi şöyle yapsam nasıl olur?