erkek arkadaşımla buluşacağız, bi önceki buluşmada o bana gümüş kolye almıştı ve ben ona bi şey almayarak mahcup olmuştum. şimdi akıllı bileklik aldım ama beğenir mi ya da ne düşünür şüpheliyim sizce güzel bi hediye mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet güzel bı hediye beğenir niye begenmesin
normalde klasik saat kullanıyor bi anda akıllı bilekliğe geçer mi şüpheliyim🥺 akıllı saat almak isterdim ama xiaomi'nin uygun modellerini beğenmedim diğerleri de fiyat olarak abartılı geldi. çok da pahalı bi şey alıp karşı tarafı mahcup etmek istemiyorum👉🏻👈🏻 sence şu an bu abartılı bi hediye mi
Hmm klasik saat kullanıyorsa bencede birazcık değişik olmuş çünkü bende klasik saat seviyorum bu yüzden akıllı bilekligim olsada takmam ama sevgilinin fikri elbet benimki gibi olacak diye bişe yok
şu an bi yıkıldım ama olabilecek bi şey haklısın yani klasik saate alışmış biri bilekliğe geçiş yapmak istemeyebilir ama rahatlık olarak denerse alışır belkii. ayrıca bilekliği günlük hayatında kullansa klasik saatini de özel bi yerlere giderken taksa olmaz mıı👉🏻👈🏻 erkeklere hediye almak ne kadar zor bi şey yaa aklıma başka bi seçenek gelmiyoo. klasik saat alacaktım ama zaten birkaç tane var ve çok seçici biri beğenmeyebilirdii
Ya merak etme o kadar da değil benimki sadece benim olsa dedim sevgilim alırsa demedim ikisi çok farklı
yaa sevgilinin aldığı her şey özeldir diyosun🥺 çok teşekkür ederiim 🦋
Tabiki ben teşekkür ederim prenses
Yav sen hediye almadın o hediye aldı diye mahçup olunurmu ya birliktesiniz, bunun tadını çıkarın yha
bilmiyorum hissettim işte 👉🏻👈🏻 bir de sürekli hesap ödeyince. neden erkekler şu hesap işinde bu kadar inat ya
İşte erkekler de hesap ödemeyince kendilerini mahçup hisseder. Aslında yarı yarıda yapmak iyidir de işte böylee gelmiş böyle de gidecek sanırım🙄
ah be üzücü bi durum.. bence de yarı yarı daha hoş olurdu. sürekli erkek ödeyince biz de mahcup oluyorux hem de çok..
Buluştuğunda bu konuyu konuş çünkü gerçekten kenara atılacak konu değil
Bu arada mi band 6 güzel hediye 🤌🤌
tamamdır konuşayım🙏🏻 yaa çok teşekkür ederim içim rahatladı🥺🦋
Ne demek ne zaman istersen⭐
akıllı saat al bence
akıllı saat almak daha hoş olurdu haklısın ama normalde zaten klasik saat kullanan biri, akıllı bilekliğe geçiş yapar mı bilmiyorum ama akıllı saatlerin fiyatları oldukça pahalı, alınsa bile karşı tarafı mahcup edebilir ya da abartılı olabilir diye düşündüm
Kol saati, daha güzel olur.
normalde kol saati kullanan ve düşkün olan biri. şu an casio kullanıyo ve saat hediye alınmasını istemem kaba olunca kullanmak istemem demişti :') ama buluştuğumuz zaman laf arası şakayla karışık bana akıllı saat alsana demişti. sence akıllı bileklik kullanmaz mı çok korkuyorum öyle bi tepkiyle karşılaşırım diye
kontrol edceğini san bilir
neyi nasıl kontrol edebilirim kii
sadece mesaj attığımda bildirimi kolunda görsün hep yanında hissetsin istemiştim..
akıllı bilekik ile onu kontrol altında tutacağını sana bilir
tamam belki her gün kaç adım attığını kaç saat uyuduğunu oksijen ve stres seviyesini bilmek isteyebilirim ama bu kontrol sayılmaz dimi nsndns
Pahali hedoyelere gerek yok
ama sürekli karşı taraf alınca mahcup oluyorum.. ayrıca sadece akıllı bilekliği ruhsuz bi şekilde vermicem yanına ördüğüm atkıyı ve bi kavanoz kurabiye yapıp koymayı düşünüyorum🥺
Mpdeli ne
xiaomi mi band 6