Seven ama gurur yapan erkek?

sevgilimle neredeyse iki sene oldu ama onun için her anlamda ilkiyim ve iki senelik ilişkimizin dışında iki senede kendisi bana açılmadan beni sevmiş birisi yani uzun zamandır seven birisi kendisi, ayrılma nedenimiz tahammülsüzlüğümüzdü fakat ertesi gün onun gurur yapacağı bana göre yanlış olmayan ama kendisinin yanlış olarak gördüğü bir şey yaptım ve bu sebepten seninle asla barışmıcam diyor ve aslında beni çok seviyor bunu biliyorum hatta ayrıldıktan sonra seni unutucam diye telefonda bile ağlamışlığı var ben üstüne düştüm çok aradım bitirmeyelim diye ama kesinlikle gururuna yedirip benimle konuşmuyor bile ve en sonki konuşmamızda bile buluşursak biz barışırız kendimi biliyorum seninle buluşmucam dedi ve önceki konuşmalarda da babamın oğlu değilim senle barışırsam tüm kainat bir olsa barışmam diyen birisi ama beni çok sevdiğini ve onun için ben ilki olduğum için çok eminim ondan ama dönmüyor gururundan, bir kere olsun görüşsek buluşsak zaten barışıcaz ama bende bu süre içinde kendi haline bıraksam döncek diye ya dönmezse diye korkuyorum bu gururunu nasıl yenebilir ya da sizce bana döner mi zaten ben elimden gelenin fazlasını yaptım (klasik cevap bekle zaten her şeyi yapmışsın demeyin lütfen sizce gururunu bırakıp sevdiğine yani bana geri döner mi)🥺
Seven ama gurur yapan erkek?