AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yolu olsa da gereği yok
Bir kere gitti ise o duygu zor
Ayrildinizmi sevgilimiydiniz
Sevgiliyken nsıl güvenebilirim
Temkinli yaklaş akışına bırak
Beni şüpheye koyacak ortamlara girerse nasıl olacak bu
Senle gitsin onu düzene sokacak kişi sensin
O mümkün olmuyor işte ben gidemem kendi yinede gitmeyi tercih ediyor
Neden mümkün değil? Başkasına güvenmiyorsun da kendine güven? Onu da yönetecek yine sensin. Baktın olmuyor bitir. Erkek isterse oluyor genelde evlilerde erkek daha çok sever hep.
Beni aldatmasının benim kendime güvenle ne ilgisi var ki? Daha önce yaptı yine yapmasından korkuyorum
Senin kendine özgüvenin yok... Önce onu hallet. Ne yaptı örn?
Benimle birlikteyken bi baika kızla daha birlikteymiş bunun üstünden seneler geçti 3 sene oldu tam dolacak ama ben hala düzelemedim deniyorum onunla çok mutluyum ama çok güzel bir rüyadasındır ama gelip uykunu bölerler ya onunla ilişkim tam olarak böyle güven sıkıntısı yüzünden rüyam birden korkulu rüyaya dönüyor
O kişiyle olmaz o halde ne diye zorluyorsun? Denenmişi tekrar denemek olmaz. Bu adamdan da bir cacık olmaz
Onsuzluğa alışıyorum uzun bi süre ayrı kalıyoruz. Sonra yine geliyor istemiyorum çok zorluyor ve barışıyoruz bi süre iyiyiz sonra yine güven sıkıntısı, onun rahat takılma isteği sonra ilgisinin baştaki kadar olmaması vs yine ayrılıyoruz. Tatile gidecek bu arkadaşıyla alanyaya ama ben gidip orada beni aldatabileceğibi düşünüyorum. Para desen gani gani, biraz da ortama ayak uyduran biri alkol de alır cluplara da gider. Gitmesini istemediğimin farkında ona dedimki senin alanyaya gitmen benim aldatılmam olarak düşünüyorum o yüzden ayrılırım dedim. Sence yanlış mı yaptım böyle diyerek
Evet , kendine saygın olmadığını onunla olarak belli ediyorsun zaten . Kendine saygısı güveni yoksa karşı taraf zaten saygı duymaz
Haklısın bu durumda ne yapmam gerek
Bi daha aldatılmayı kabulleneceğime ölümü yeğlerim
Ya bi psikologla mı konuşsam diyorum gerçekten kendim karar veremiyorum napacağımı bilmiyorum
Bu ilişki sağlıklı bir ilişki değil. Bitmeye mahkum. Önce sen kendine odaklan salla onu. O ne yaparsa sende yap. Kıskanma arayıp sorma gerekirse. Kurduğun cümle bile o kadar özgüvensiz duruyor ki...
Bu kız zaten cepte diye bakıyor. Tatil yap gez mutlu ol. Düzelirse düzelir yoksa keyfi bilir.
Artık mantıklı düşünün , şu kalbinizi dinlemeyin
Ben ilişki koçuyum , nişanlım psikolog:) iyi denk geldin...
Cidden çok iyi denk geldim teşekkür ederim sizinle biraz daha konuşabilir miyiz gerçekten şaşkınım
Konuşalım mümkün olduğunca yazmaya çalışırım
Size anlatayım 3 sene önce ben üni. sınavına hazırlanırken beni aldattığını öğrendim 4 senelikti ilişkimiz o zaman. Sonra ayrıldım tabi 8-9 ay ayrı kaldım. İlişki sürecinde çok kıskanç bi yere gitmeme izşn vermez hep sorun çıkarırdı. Sonra babası vasıtasıyla tekrar barıştık. 5-6 ay devam etti sonra yine güvensislikten dolayı ayrıldım ve yine uzun bi süre ayrı kaldım sonralarda çok peşime düştü barışmak istedi. İkna kabiliyeti de gerçekten yüksek birisi. Tabiki buna sığınmıuorum ama aşırı ısrarlar sonucunda barıştım. Hep başlarda aşırı ilgili hep böyle olacam istediğin gibi değiştim asla sana bi daha bunu yaşatmam vs diyor. Ve çok ilgili oluyor sonra bu ilgi azalıyor aceba aklına kötü bir şey gelir mi diye düşünmeden hareket ediyor. Bu alanya meselesi gibi. İstediğin an görüntülü ara açarım vs dedi. Ama bu beni ikna etmez. banyodayım diyip bile aldatabilir sonuçta ilişkimiz aslında çok güzel biz çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi tutkuyla seviyoruz. Ama ilişkinin sonu bu güvenden dolayı hep aynı sonla bitiyor ve bu senaryo sürekli tekrarlanıyor 3 senedir çözemedik
Bi yanda onu gerçekten çok seviyorum ve bi başkasıyla yapamam onu da biliyorum ama bir yandan da şüpheyle yaşanılmaz
Güvenmeme konusunda haklısın. Ne yaparsan yap yapacak olan yapar bir şekilde zaten. Önemli olan senin ona olan konuşmanı davranışlarını da düzeltmen. Onun için önce kendine bak. 3 yıl önce kötü bir durum yaşamışsın evet kendini bile sorgulamış olabilirsin. Yetersiz miyim çirkin miyim ya da kıyaslama gibi...
Bundan dolayı özgüvenin de gitmiş. Karşındaki kişi değişir mi bilmiyorum ama sen tekrardan özgüvenini yerine getirirsen parmağında bile oynatırsın onu. Önce kendinin değerinin farkında ol. Ne de olsa aldatmama rağmen affetti bile diyebilir ama bunun bedelini ona ödetmeden de affetmemelisin. Öyle bir şey yap ki bir daha aklından bile geçirmesin... Psikologluk durum da yok işin doğrusu. Çünkü problem karşı taraf daha çok. Dediğim gibi sen kendine odaklan kendine yatırım yap yahu... Senden daha değerlisi var mı?
Sendeki değişimi görünce o zaten bi noluyo ya? Falan moduna girer. Diyeceklerim bu kadar. :)))
Her barışmamızda zaten o moda giriyor sonra alışıyor mu artık noluyorsa sonra yine aynı :) kendime odaklanayım akademik anlamda aklımda bir şeyler var yüksek lisans yapmak istiyorum ama kendisi hemen evlenmek istiyor
Davranışımı nasıl değiştirebilirim
İlk zamanlar kaybetme korkusu yaşatmışsın belli ki moda girmiş sonra sen yine aynı davranınca eskisi gibi salmış anlaşılan. Akademik olsun fizik güzellik yeni hobi sosyalleşme yeni ortamlara girme gibi şeylerle uğraş. Hayatımdasın ama merkezinde değilsin , benimde bir hayatım var sensiz bir yaşantım var imajı verebilirsin. Kısaca onsuz da olabileceğini ona hissettir
Evliliği güvenmiyorsan eğer askıya al. İlişkini pek bilemem ama bu seni iyice kendine bağlamak istiyor bu şekilde onu tek kabul eden sensin diye düşünüyor.
Haklısın bunu yapmam gerek ama sonuç olarak o tatile gidecek
Evet çünkü p benim gibi birini adla bulamayacağını biliyor. Kimsenin ona benimleyken verdiği mutluluğu vermeyeceğini biliyor. Ben seni kaybetme lorkusu yaşadım bi daha asla sana bunu yaşatmam diyor. Ayrıykrn çok düşündüm ben nasıl böyle bir şeyi yapmışım diyor
Sende arkadaşlarınla git o halde ya da tatil planı yaptığınızı söyleyebilirsin
Evet söyledim ama gidemezsin yapamazsın diyor
Bu biraz toxıc ilişki , o her seyi yapabilir ama sen yapamazsın. Sence de çok mantıksız değil mi?
Çok mantıksız zaten bunu yapmaya çalışıyor heleki bu güvensizliğimde her boku yiyebileceğini sanıyor
İşin zor :/
Ben onsuzluğa alışmıştım yine girdi hayatıma
Merhabalar
Merhaba
Erkek arkadaşım dünden beri yazmıyor sadece bikaç mesaj attı o da çok mesaj attım diye. Bugün tatle gidecek mi gitmeyecek mi bilmiyorum. Ne yapmaya çalışıyor hiç bilmiyorum beni mi istemiyor tatil için zemin mi hazırlıyor hiçbir fikrim yok ama şu hareketleri çok acayip sizce ne yapmaya çalışıyor ben sanırım vazgeçecem. Hata ettim barışmakla
Arıyorum açmıyor meşgule atıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor ne yapmaya çalışıyor bı
tatile gideceği gün mü sana böyle kötü davranmaya başladı
Dünden beri biraz önce açtı yoldayım dedi ben naptım kendine ağlamaktan içim dışıma çıktı
Şimdi arıyorum hiçbir yerden açmıyor
yanında başka bir kız olmadığından falan emin misin şüphe var mı içinde belki müsait değildir olabilir yani
Bi mesaj atacak iki dk da olsa konuşacak zamsn bulamayacak biri değil
Biraz önce de açtı haxırlık yapıyoruö arayacam dedi
Tatile gidecek ben onun hayatından çıkacaö
Beni mahvediyor ağlatıyor eski günlerime geri döndüm
İnsanlar pek değişmiyor. Senin şu an yapacağın sakin kalmak ve ona ulaşmamak. Yapamam diyorsan da dene bi. Yüz verme üstüne düşme bırak gitsin. Aldatırsa kendi kaybeder zaten. Fazla yüz verdiğinden bu halde olmuş
Ben ayrılacam abla beni aldatsada aldatmasada beni üzüyor
Tercih senin tabiki iyi düşün. Bu hareketleri zaten normal değil ilişkini tam bilmiyorum yorum yapmak pek istemiyorum ama kimsenin seni üzmesine izin verme yahu senden başka yok bu dünyada
Eski günlerim aynı böyleydi tüm hata benim kendini de parçalasa affetmemem gerekiyordu
Evet
Allah bana sabır versin
Güvenme
Zamanla ancak
Zorunda mısın
imkanı yok