Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mecbur kendimden soğuttum benden ayrılsın diye Para yok iş yok Gitsin evlensin çocukları mutlu olsun istedim Onun gelecekteki mutluluğu için kendimden Vazgeçtim Sevmek bazen vazgeçmektir onun için
Ailesi min bayağı ağır istekler istiyor du altın işi her şeyin en iyisi Nerde bende o para duymuştum çevre den annesinin bayağı ağır şeyler istediğini mecbur halen seviyorum ama anlamıyor daha doğrusu kız bunu bilmiyor bilsede affetmez affetmiyor artık yüzüme dahi bakmıyor aynı şehirdeyiz yakın mahallelerdeyiz ama benle konuşmuyor
Anlat durumu. Böyle böyle zeytin gözlüm de. Vazgecmek zorunda kaldım de. Yanımda olacaksan yürüyelim bu yolu el ele verip üstesinden geliriz de. Ama ailen gibi düşünüyorsanda durum buydu kendine iyi bak hep mutlu ol de. Tamamen bitir içinde. Sende arafta kalmamış olursun.
Bosandı ya da mutsuz beni terkettikten sonra nişanlandı askerdeyken evlendi sonra boşanmış dediler ya da mutsuz dediler ama artık güveni yok kimseye bana hiç güvenmez artık bizden olmaz
Kalanların uydurdukları bahanelerle vicdanlarını rahatlamaya çalışmalarını görmek evet çok hoşuma gitti. Gidenlere bir kez daha hak verdim, ardında kendinde hiç hata aramayan ve hâlâ karşıdakini suçlayan birinden gittiği için asıl onun vicdanı rahat olmalı.
Gitmek için milyonlarca sebebin olsa bile kalman için tek bir sebep olur her zaman "sevildiğini bilmek" karşıdakinin sevgisinden şüphe duymaya başladığında ve inancını yitirdiğinde kalacak bir neden olmaz. Kimse Sevilmediği yerde durmaz, tek taraflı sevginin ve emeğin ızdırabına ancak bir mazoşist ve ciddi manada duygusal açlığı olan, saplantılı birisi katlanır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mecbur kendimden soğuttum benden ayrılsın diye
Para yok iş yok
Gitsin evlensin çocukları mutlu olsun istedim
Onun gelecekteki mutluluğu için kendimden Vazgeçtim
Sevmek bazen vazgeçmektir onun için
Aga be.
El ele verip çalışıp yapardınız be.
Ailesi min bayağı ağır istekler istiyor du altın işi her şeyin en iyisi
Nerde bende o para duymuştum çevre den annesinin bayağı ağır şeyler istediğini mecbur halen seviyorum ama anlamıyor daha doğrusu kız bunu bilmiyor bilsede affetmez affetmiyor artık yüzüme dahi bakmıyor aynı şehirdeyiz yakın mahallelerdeyiz ama benle konuşmuyor
Kızlar anlamıyor bazen
Anlat durumu. Böyle böyle zeytin gözlüm de. Vazgecmek zorunda kaldım de. Yanımda olacaksan yürüyelim bu yolu el ele verip üstesinden geliriz de. Ama ailen gibi düşünüyorsanda durum buydu kendine iyi bak hep mutlu ol de. Tamamen bitir içinde. Sende arafta kalmamış olursun.
En büyük hayali kuaför dükkanı açmaktı bende o para dahi yok ne yapayım
Gratis masrafı her şey isterdi
Sen bilirsin reyiz. İletisim kurulmadan bir yere varılmıyor belki yanında olacaktı denemeden bilemeyiz.
Bosandı ya da mutsuz beni terkettikten sonra nişanlandı askerdeyken evlendi sonra boşanmış dediler ya da mutsuz dediler ama artık güveni yok kimseye bana hiç güvenmez artık bizden olmaz
Yazdım kaç defa ulaşmaya çalıştım affetmiyor
Hayırlısı olsun öyleyse. Sıkma canını yarının sahibi var Allah.
İnşallah yine beni affeder hayırlısı olsun sağol kardeşim
O benim sarı saçlım mavişim dünyam benim
Anladım inşallah istediğin gibi olsun her şey.
Güven kalmadıysa sevginin kıymeti kalmıyor. Güvenmek sevmekten değerli
Severken giden çok, ama sormak lazım gitmesi için kalan neler yaptı?
Bazen rahat batar insana.
Aynen aynennn, Çok güldüm teşekkürler...
Kendinden biseyler buldun sanırım 😄
Hoşuna gitti.
Kalanların uydurdukları bahanelerle vicdanlarını rahatlamaya çalışmalarını görmek evet çok hoşuma gitti. Gidenlere bir kez daha hak verdim, ardında kendinde hiç hata aramayan ve hâlâ karşıdakini suçlayan birinden gittiği için asıl onun vicdanı rahat olmalı.
Seven gitmez.
Gitmek için kalmak için neden arar.
Senin dediklerinde gitmek isteyenlerin rahat batanlarin uydurduğu şeyler.
Gitmek için milyonlarca sebebin olsa bile kalman için tek bir sebep olur her zaman "sevildiğini bilmek" karşıdakinin sevgisinden şüphe duymaya başladığında ve inancını yitirdiğinde kalacak bir neden olmaz. Kimse Sevilmediği yerde durmaz, tek taraflı sevginin ve emeğin ızdırabına ancak bir mazoşist ve ciddi manada duygusal açlığı olan, saplantılı birisi katlanır.
Mutlu olduğunu huzurlu olduğunu söylerken gidenler peki.
Ayrıldım bu acıyı tarif edemezsin
Yaşadım.
Yazık oluyo başka bişey değil cidden.
Severek ayrılma olmaz ki 😊
Evet
Evet