Universiteye baslayacagim icin okulun telegram grubuna kaydoldum. Benim bolumden olan var mı diye sordum cocukta ben var dedi özele gectik ordan okul hakkinda muhabbet ettik vs. Ig istedi verdim muhabbet biçak gibi kesildi sjsjsjdjdjjd zaten oda çok yakisikli degil hatta hic degil ama ben önemsememistim. Zaten aramizda flort vs hic olmadi alakasi bile yoktu. Okul hakkinda konustuk ful, telegrami kapatcam igden sorarsin dedi. Birkac sey sordum 2 gun sonra cevap verdi bende takipten ciktim. Kilolu olmak şer*efsizlik degildir arkadaslar. Bi insanin kilolu arkadasi olamazmi. Sevgili demiyorum bakin "arkadas" cidden moralim bozuldu
Güncellemeler
5 ay
Bu arada 120 kiloyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Çok haklısın erkekler kapatılsın
Hwjsjwjshha
ulan ahwbwjwh
Burada bi kızla konuşuyordum. Kız foto attı
foto attı derken alt tarafını atmıştı yerde otururken. Şöyle bacaklara bi baktım kalın kalın aman aman dedim kaçtım.
konuşmayı kestim ( anlık yaşandı herr şey. Anlık Konuşuyorduk. kestim derken cevap vermedim. Olayı anladı sonrası malum)
sonra kendi kendine sitem etti. Çok şekilcisin falan diye. gitti süslendi tekrar foto attı.
Konuşmaya başladık
Sonra muhteşem popon falan gördüm. Beyaz beyaz en sevdiğim.
Ulan aklıma geldi ya bu arada kız öyle çok kilolu değildi
163 boy
58 kg falandı. Sen balinasın büyük ihtimal.
Hastalığın varsa ayrı konu tabi
Klasik dış görünüşe göre adam seçme. Uzak durmak en iyisi.
Bu cocuk aslında sana yürüyecekti baktı hosuna gitmedin tabi kendisi muhtesem bir tipe sahip ya cok normal!!!
Bende oyle tahmin ettim
Bos ver ezik iştr
Alttaki iiibneye bak sevgilisi var elalemle konusuyor hepsi aynı poh mmk
Hangisi kiz sjsjsj
Alttaki işte baskasıyla konustum dıyeb
Destan yazan daangalak
Belki kilolu oldugun icin degil bence baska bi sebebi olabilir.
Kilolu hatun candır. Sen küçüksün bilmiyorsin
Neden kilolu hatun can olsunli. Pok gibi fizigimiz var. Memelerim gobek deligime kadar sarkik. Her yanim löp löp yağ ve sarkik
Sen kilolu değilsin ki. Bildiğin obezsin
haklisin askm
Daha önce seni gormemisti
boş ver defolup gitsin
Kaç kilosun da 😂😂
120