Arkadaşlar ben galiba ruh eşimi kaybettim. En ama en başından beri sadece ona bu denli bambaşka çok farklı hissetmem neydi?

o kadar ilginç ki süreç boyunca ona hissettiğim şeyler hiç dinmedi en başından beri ve bunun nedenini bile bilmiyorum. İlk günden beri onu farketmem dahi beni bu hayatta bi duraksamaya uğrattı. balkondan dışarıyı belki de saatlerce izlediğim günü hatırlıyorum sadece sessizce dışarıyı seyredip onu düşünmüştüm ve bu 2. gündendi hem de neden bilemiyorum

Ve aşırı gülüyordum onunla konuşurken deli gibi ve mutluydum genelde. sonrasında onu kaybettim..Galiba ruh eşimi kaybettim

Başkasına hiç göstermediğim reaksiyonları bu kişide hissettim ruhum bedenim falan kafayı yedi YA ŞAKA MIYDI o reaksiyonları düşünüyorum da DİZİLERDEKİ KADAR ABARTILI reaksiyonlar gösterdim kendim bile şoka uğradım yahu noluyo diye !!!

Cidden afallamıştım shshssdffds

Hayat çok garip gerçekten.🤠

Ve sadece bir kişiye böyle reaksiyonlar gösterdim ya çıldırmıştım, çıldırmıştım. Anlayamıyorum. Gerçekten hala çözemiyorum. Neden diye... Neden, neden, neden, neden keşke sebebini bilseydim asla çözemiyorum.

Ama adlandıramadığım sürekli kendi kendime gülmek, sürekli sırıtmak, sürekli bilmem neler olması ya da bedenin reaksiyon göstermesi bile neydi ya? biliyor musunuz? o kişinin cümleleri beni ruhsal, bedensel etkiliyordu.

düşündüm de nedendi acaba?

Çözemiyorum Bu reaksiyonları ya aşırı ama aşırı çok hissettim hem de neden en başından beri hissettim bu ilk günden başlayabilir mi ya? Cidden çok garipti.

Neyse çok uzattım daha yazardım ama

ruh eşimi kaybettim sanırsam. Çok komik (!)

😥

Aslında işin gerçeği üzgünüm. Ama yapacak bir şey yok

Siz kaybettiniz mi hiç ruh eşiniz olduğunu düşündüğünüz birini?

Biliyor musunuz galiba ruh eşimle olmamam gerekiyordu belki de

Ne de olsa her zaman olması gerekmez.

Bilemiyorum belki o böyle düşündüğümü bilse katılmazdı ve öyle düşünmezdi belki ama ben nedense neye baksam öyle hissediyordum ve hissediyorum. ne olursa olsun farklı bir şeydi. Karşılaşmam gerekiyordu belki...

Bu, o yoksa bile öyle düşündüğüm bir şey. O varken ya da yokken düşüncem değişmedi.

Rastgele bir şeyler yazdım yukarı ama içimden geldi

Ne de olsa biz bizeyiz

Ve galiba ruh eşimi kaybettim...

Biliyor musunuz rastgele davranmak iyi bir şey değilmiş ama ben bunların hepsini hızlı hızlı öyle yazdım. içimden geliyor diye herhalde çok mantıklı sayılmaz ama şimdilik mazur görün.🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ peki ya siz, bir kayba uğradınız mi? paylaşmak istersen aşağıya yaz ve ben de seni dinlerim ne güzel. sen beni dinledin. biz bizeyiz. burada kimse seni yargılamaz. bura benim alanım, aşağı bizim alanımız. #aysslaysoruları

Batan dikenler
Batan dikenler

İçimden geldiği gibi yazmak sizce sorun mu? Bu hatalı veya kusurlu bir davranış mi? Şu an yaptığım gibi diyorum yani.

Bu arada kesinlikle çok farklı bir şey vardı eminim. belki almam gereken bir dersti veya ikimiz için, belki kesinlikle karşılaşmam gereken biri, belki de... Ama kesinlikle farklı bir şey vardı. kesinlikle vardı. Belki de aslında farketmediğim çok önemli bir noktayı kaçırıyorumdur. Kesinlikle bir şey vardı. Bunu en başından beri hissediyorum.

Arkadaşlar ben galiba ruh eşimi kaybettim. En ama en başından beri sadece ona bu denli bambaşka çok farklı hissetmem neydi?