Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizden habersiz tatil planı yaparsa tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz size haber vermeden arkadaşlarıyla beraber tatil planı yaptığını öğrenirseniz ona karşı ne tepki verirdiniz? Sevgiliniz sizden habersiz tatil planı yaparsa tepkiniz ne olurdu? Cevapla Tatil Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevgilim yok olamaz olmamalı olmasın no sevgili no happy no no no tatil planı mı? Habersiz mı? Perwolle mi yıkadın? Pasta yapmayı mı nereden öğrendin? Komiserim ben burada Kur 'an satıyorum ne uyuşturucusu ya? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Whatttt Yorumla AlpayG +1 yıl Sevgili lafını duyunca ben 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hee tamam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. nedenini sorardım 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 😏 madem onu haber vermemiş bir daha herhangi bir konuda haber verme zahmetine girmemesini sağlarım 0 0 Yorumla