Aşk İlişkileri Aşkın bir gün sizi bulacağına inanıyor musunuz? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aşk elma dersem çık armut desem çıkma. 😂 elmaaaa 🍏 🙃 Aşkın birgün sizi bulacağına inanıyor musunuz? Aşkın bir gün sizi bulacağına inanıyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum hiç 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnanarak bekliyorsun umudunu kesince buluyorsun buluncada kaybediyorsun 😔varmı böyle bir işkence 0 2 Yorumla MrGYC +1 yıl Güzel özet oldu 👍🏻 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Keşke yaşayarak öğrenme şeydim 😔 Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Aşka ihtiyacım yok ki. Olsa da olur olmasa da 0 0 Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yok beee benim için çaba göstermez yormaz o kendini 😏 0 0 Yorumla
Gizlikaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zamanla anlamını yitiren bir şey saygı ve mantık kadar önemli değil artik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanmıyorum ümitli değilim Kapıma bile görse sorgularım bi halt mı var diye aklı başında kimse göremiyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Artık inancım kalmadı 0 0 Yorumla
mmfurkanblkbs Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Ya artık hani nerdeyse bulsun yani o kadar aradım hani çıkmadı daha karşıma en son mecnun gibi çöllere düşeceğim 😂😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Pek inancım kalmadı 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir kez buldu, yine bulur mutlaka. 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnanmıyorum çünkü öyle biri yok. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Belki de buldu.. :D Keyifli akşamlar.. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır… 0 0 Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır bulmasını istemiyorum 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Sanmam. Bulsaydı 36 yıldır bulurdu 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. İnanmıyom 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
hwhwgiqiqiwjekwoo2 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl bir gun gercek askimi bulucagimi hissediyorum 0 0 Yorumla
cembio Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Gram inanmıyorum 0 0 Yorumla
şuleemmsssssss Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Tabikide hayirr 0 1 Yorumla şuleemmsssssss +1 yıl Aşka inanmıyorum aşk yoktur karşılıklı saygı vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır inanmıyorum hiç
İnanarak bekliyorsun umudunu kesince buluyorsun buluncada kaybediyorsun 😔varmı böyle bir işkence
Güzel özet oldu 👍🏻
Keşke yaşayarak öğrenme şeydim 😔
Aşka ihtiyacım yok ki. Olsa da olur olmasa da
Yok beee benim için çaba göstermez yormaz o kendini 😏
Zamanla anlamını yitiren bir şey saygı ve mantık kadar önemli değil artik
Sanmıyorum ümitli değilim Kapıma bile görse sorgularım bi halt mı var diye aklı başında kimse göremiyorum
Artık inancım kalmadı
Hayır, artık inancım kalmadı..
Ya artık hani nerdeyse bulsun yani o kadar aradım hani çıkmadı daha karşıma en son mecnun gibi çöllere düşeceğim 😂😂
Pek inancım kalmadı
bir kez buldu, yine bulur mutlaka.
Bulsa da bi yerde biter zaten..
Elmalar düşsün başımıza 😄
İnanmıyorum çünkü öyle biri yok.
Belki de buldu.. :D Keyifli akşamlar..
Bazen evet bazen hayır…
Hayır bulmasını istemiyorum
Bulduk kıymetini bilmek lazım
Sanmam. Bulsaydı 36 yıldır bulurdu
Aşka inanmıyorum
Hayır
Mantıklı bir aşkın bulacağını biliyorum.
İnanmıyom
Evet
inanıyorum
Aşk bulmasın ya sevgi bulsun
Tabiki hayır
inanmıyorum
Ben bulacağım
Çok zor
Sanmıyorum
bir gun gercek askimi bulucagimi hissediyorum
Kim kaybetmiş biz bulalım
Gram inanmıyorum