8 yıldır sadece telefonda mesaj atan adamla evlilik olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıl boyunca hiç yüz yüze görüşülmediyse büyük sorunlar vardır.
Ben bir erkek olarak birisiyle tanışmış ve uzaktan yürütüyor olsam ne yapar eder belirli bir süre sonunda başka şehre de olsa gider görüşürdüm, bu fırsatı yaratırdım.
2 taraftan en azından birisi mutlaka buluşmak için çabalamalıydı yani dile kolay 8 yıldan bahsediyorsun. 8 yıl yüz yüze görüşmemenin bahanesi olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Yani küçük çocuk değil sonuçta eğer gerçekten ciddiyse gelsin görüşün ve bunca zamanı çöpe atma ama aksi durumda zaman kaybetmeye devam etmekten başka bir şey olmaz.
En İyi Cevaplar
Aynı şehirde yaşıyorsanız evlilik olmaz. Çünkü 8 yıldır sadece telefonda mesaj atan birisi ya başka şehirdedir ya da buluşmak istemiyordur. Buluşmak istememesi demek olur ki sadece mesaj üzerinden flört ediyor. (ki bu kadar uzun olması şaşırtıcı) biz yine optimist davranalım ve adamın başka şehirde yaşadığını düşünelim.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıldır sadece telefonda mesaj atıyor 8 yıldır sadece telefonda konuştuk
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorumları okudum adam bacina da yazıyormuş sanada yazıyormuş. Sanırım sen biraz zor idrak eden birisin. Adam alt yapıyı hazırlamış tek nikahla 2 karı alacak. 8.5 sene nedir arkadaş. Hemde 6 senesinde kardeşine de yazıyor. Tam bir ekip çalışması olmuş. Nöbetleşe yazistiniz nöbetleşe kadınlık yaparsınız.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi olamazsın değil mi 🤣8 buçuk yılda insan dogsa büyür, dahası yaşlanır. Bu kadar sürede insan evrim geçirir, emin misin hala onu ilk gördüğün gibi durduğuna...😅 bu kadar orijinal bir soru sorduğun için seni ayrıca tebrik ediyorum birde bu kadar birine tahammül edebildiğin için tabii gerçekse...🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçek
Soran+1 yılCiddiyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıldır yüzyüze gelme olmadan biriyle devam etmem ki evleneyim
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz hiç mi görüntülü aramadı ya da ne bileyim hiç mi sesli aramadı hiç mi buluşma teklif etmedi
08 Yorumla
Soran+1 yılSesli aradı hep hiç buluşma teklif etmedi
Soran+1 yılHiç görüntülü aramadı
- +1 yıl
Ya evlidir ya da fakedir
- +1 yıl
Kesinlikle evli ya da fake
Soran+1 yıl@perla23 8 bucuk yil adam ne gibi? Ne cikabilir?
Soran+1 yıl@perla23 ben sonradan resimlerini fotograflarini gordum facebooktan
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılO adamdan hiç bir cacık olmaz...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sana umut vermiş, sende umut bağlamışsın sanırım. Yazık 8 yıllık giden zamana. Direkt görüşme teklif et, yüz yüze en kısa sürede görüş beğenmiyorsanız, terk edin. Bu zamanda sanalda maksimum 1 ay konuşacaksın ve yüz yüze görüşeceksin, hemen, ötesi zaman kaybı.
22 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
+1 yılNeden herkese 8 buçuk yıl diye bastırıp bastırıp duruyorsun. Karşılıklı yoğun duygular içerisinde iseniz reelde görüşüp vakit geçirebilirsiniz. İnsanları sosyal medyadaki kimlikleri ile tanımak oldukça güç. Ne olduğunu hicbir zaman bilemezsin hiçbir zaman gerçek yüzünü göremezsin. Çok saçma değil mi sence de karşılıkli duygular varsa fiziksel temasta çok önemli birbirinizi yüzyüze görmeniz şart. Bende nişanlım ile internetten tanıştım fakat üç ay sonra yüzyüze görüştüm üç senedir ilişkimiz var ve 7 aydır nişanlıyız. Asla sosyal medyada olduğu gibi değil. Birçok farklı huyuna şahit oluyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir 8 yıl da reelde buluşup görüşürsünüz. Bir 8 yıl nişanlı kalırsınız. Ondan sonra bir 8 yıl düğün hazırlıkları yaparsınız. 24 yıl sonra evlenirsiniz. Şunun şurasında 24 yıl kaldı az sabret
32 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
+1 yılArkasından her şey çıkabilir aman dikkat 8 yıl nasıl devam ettiniz onu da anlamak imkansız hayır marsta olsa o kadar sürede dünyaya gelir insan 😂
36 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Tabi buçuk önemli bak iyi ki hatırlattın 8 buşuksa tamam olabilir gayet normal😂😂
Soran+1 yılArkasından ne çıkabilir de?
- +1 yıl
1 ay olmuş soruyu cevaplayalı, yani artık telefonda mesajdan aramaya geçiş yapmışsınızdır :))
Soran+1 yıl8 buçuk yıldır arıyor caldiriyor mesajlar atıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sabirliymisiniz helal olsun.
O kadar beklemek herkesin harcı değil.
Galiba kendisine güveni yok.
Peki bu zaman zarfında siz hiç buluşmak istediğinizi söylemediniz mi?
Klasik ilk adımı ondan mı beklediniz?02 Yorumla
Soran+1 yılİlk adımı ondan bekledim
- +1 yıl
Israrla hata yapmaya devam ediyoruz.
Bu durum size mahsus değil.
Belki bir söz belki bir resim herşeyi değiştirecek adım olacak.
Ama inatla ilk adımı erkek atar inadı ile hepimzin kıymetli zamanını boşa geçiriyoruz.
Belki hayatının anlami olacak belki hayatının erkeği ama ertliyoruz.
Her geçirdiğimiz zaman boşa gecirilemeyecek kadar kıymetli.
Tabi bunu görebilmekte bir marifet
+1 yılSoru ironiyse komik, değilse trajikomik. Sadece mesaj atan bir erkek arayıp sormayan hatta buluşmadığın biriyle nasıl evlenmeyi düşünüyorsun bu adamın ne üdüğü belirsiz.
15 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıldır sadece arama caldirma yaptı 8 yıldır sadece telefonda konuştuk
- +1 yıl
Kardeşim ya bu adam sapik ruh hastası ya da evli. Aynı şehirde mi yasiyorsunuz eğer aynı şehirde olmanıza rağmen bu adam buluşma teklifi etmediyse harbiden kork bence bu adamdan umarım başına bir iş gelmez ay
Soran+1 yılFarkli sehirlerdeyiz
- +1 yıl
Farklı şehirlerde yaşadığınızı nereden biliyorsun yani görüntülü görmemişsin sen bunu bu akşam bir görüntülü aramak istesene
Soran+1 yıl8 aydir konusmuyoruz
+1 yıliyi güzel hikâye bu trol soruyu beğendim fakat varsayalım ki gerçek sabır taşı olsa çatlar değil 8 sene 8 ay bile beklemem ben napimm sanal adamı ayrıca dua et emekli dayı çıkmasın...
11 Yorumla
Soran+1 yılTroll soru değil de
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Telefonla evlenmiş onlar o zaman. Öyle evlilik olmaz. Hukuken boşanma davası açan, bu dediğini isbat ederse tek celsede boşar halim. Çünkü boşanma gerekçesidir. 😎
20 Yorumla
+1 yılSevgili misiniz? Yani 8 yıl boyunca bir insan bir insanı beklemez. İlla görmek ister canlı kanlı. Sen bekliyorsun hadi milyonda bir ihtimal. O da tutar mı? Sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Nasıl evleniceksiniz acaba? Nikah günümü yan yana geleceksiniz? Kurulu düzenini bırakıp yanına gitmek gibi bir hata yapma kendin için.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesajla diyorsun hiç görüşme veya konuşma olmadı mı? Veya bunun özel bir nedeni
Var mı?
Misal işitme ve konuşma rahatsızlığı olanlarda olabiliyor04 Yorumla
Soran+1 yılHiç görüşme olmadı sadece telefondan konuşma mesajlaşma oldu
- +1 yıl
Bence bu durum kötü
Yani 8 senede buluşmamak
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Çok ama çok uzun süre sevgilinde bir rahatsızlık olabilir mi
8 yıl ne abla, o 8 yılda evlenilir üstüne 3-4 çocuk yapılır. Adam problemli muhtemelen ama iyi tahammül etmişsin. Takılmalık olarak görmese 8 yıl seni oyalamaz canlı canlı görmek isterdi
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıldır mesaj atıyorsa 8 yil boyunca şans bekleyecek kadar sabırlı ve sadık imiş demek ki. Neden olmasın?
18 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
boş ver buçugunu ne farkeder, 8 veya 8,5... 6 aydan yorum değişmez :) asil soru: 8,5 yil boyunca niçin yaziyor? Şans bekliyor da kendisine şans taninmiyor, ama ayni zamanda terk de mi edilmeyerek adam oyalaniyor? Eger oyleyse bir insana yapilacak en buyuk haksizliklardan birini yaoiyorsun demektir. Bir insanin omrunun 8 yilini çalmak ve umut ile red arasinda biyerlerde bekletmek... Bir gun mutlaka vebsl alirsin. Ya şans ver ya tamamen terk et
Soran+1 yıl8 aydır konuşmuyoruz adam kardeşimle telefonda konuşuyor mesajlasiyor ara ara ona yazıyordum ya da iletişimi kesiyordum
Soran+1 yıl6 yıla yakin kız kardeşimle konuşuyor yazisiyor adam
- +1 yıl
Hala seninle irtibatı varsa demek ki seni gerçekten sevmiş. Sevmeyen bir adam sırf oyun olsun diye 8 küsür yıl yazmaya devam edemez. Mutlaka sıkılır veya baska oyuncak bulur çoktaaan yok olurdu. Eğer hala irtibat kuruyorsa umudu var demek ki. Eminim bunu arada dile de getiriyordur ve yine eminim ki yarım yüz verip yarım vermiyorsundur. Bir insanı umut ile red arasındaki boşlukta tutmak yapacağın en büyük zulümlerden biri. 1-3-5 ay, 1 yıl 3 yıl demiyoruz (8 YILL) ... Buradaki saçma sapan yorumlara bakma sen. Hayatlarında bir insanı 1 yıl beklemişler ve bir umut için hayal kurmuşlar mı bakalım... yaşamayana konuşmak kolay! Sen kimsenin yillari ile oynama, ömürden çalmak buyuk vebaldir. Ya sev ya da sevmeyeceginden eminsen terket, adama iskence etme, zaten yeterince haksizlik etmişsin. Yazık günah...
- +1 yıl
Kiz kardeşinle ne anlamda yazişiyor? Kardeşim diye mi? Senle kopmamak adına mı yoksa seninle beraber kardeşine mi sulaniyor demek istiyorsun anlamadim?
Soran+1 yılKardeşime sulanıyor gibi irtibatimiz yok artık kesildi 8 aydır daha önceleri de irtibatimiz kesildi
- +1 yıl
Kardesine sulanan bir adam hakkinda "8 bucuk yil konustugum kisiyle evlilik olur mu?" Diye bir soru sormazsın bence... Bu ne tezat? Ayrica "gibi" diye delil yoktur bu arada. Gibisi ney? Bu nasıl varsayım? Öyle mi değil mi? Öyle ise bu evlilik konulu sorduğun soru aşırı tezat ve saçma. He öyle degilse de adam hakkindaki varsayim ve önyargın saçma... Bence sende var bi gariplik... :)
Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Bacım siz milllat sonra kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz. Allah bilir güvercin ile haberleşiyorsunuzdur.
30 Yorumla8 yıl mi? 8 yıl önce ben 10 yaşındaydım shshsshhs cidden saçmalık ya.8 yıl sadece mesajlaşmak nedir adam Venüste mi yaşıyor da gelemedi
03 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl 8 yıl sadece telefonda konuştuk adamla 8 buçuk yıl sadece mesaj attı adam
+1 yılBir 8 yıl daha geçer görüntülü arar yavaştan almak bunu gerektirir. Bu adam evli galiba öyleyse 8 yıl seni nasıl sakladı büyük başarı
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yil
- +1 yıl
Buçuğu var bide
+1 yılbu nasıl soru tabii ki olmaz lütfen bir daha böyle bir soru görmeyeyim kendine gel ilişkiyi bitir ve yoluna bak eminim sadece telefonda mesaj atmaktan daha iyisini yapan birisini bulursun
00 Yorumla
+1 yılOlur bak gibi de olur aradaki farkı 5 dk da bir mesaj olmaz ara ara güzel olur tabiki sevgisinden eminsiniz yani reel buluşma larda bu çok belli olur sizinleyken zaman geçmesin dursun ister... 🥂
00 YorumlaUzun bir süre. Fakat seni merak edip buluşmak isteyebilirdi , ciddi düşünmüyor olsa şimdiye kadar da konuşmazdı elbette. Çekingen ya da hazır hissetmiyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 yıl baya uzun süre, online da olsa uzun bir macera katetmişsiniz hayatının 1/10’i sayılır en az, bence gerçekten seviyorsanız direkt evlilik değilde, en azından bir kere bile olsa yüz yüze konuşun sonra isterseniz evlenin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
Cevap sahibi+1 yılİşte yinede uzun
Tek düşündüğüm şey 8 seneni mahvetmissin bir 8 seneni daha mahvetme
15 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Kusura bakmayın yorumunuzu gormedim. Kırdıysam özür dilerim sadece kendi fikrimi belirttim. Aranızda ne yaşandı ne yaşanmadı bilmiyorum. Koskoca 8 yıl bu kararı verecek olan kişi sizsiniz biz sadece sizi tanımadan objektif bir şekilde kendi dusuncemizi paylaşıyoruz. Devam edin veya etmeyin umarım hakkinizda en hayırlı olan ne ise oyle olur.
Soran+1 yılKirmadin sorun yok sorun değil
+1 yıl8 yılını bu adama adayan kadından olmaz asıl. Böyle biri üremesin mümkünse
12 Yorumla
Soran+1 yıl8 bucuk yil
- +1 yıl
Bravo 👏🏼 bu kafayı alıp duvara sürtsen en azından kıvılcım çıkarır sokak hayvanlarını ısıtırdın bir işe yarardı
Olmaz ya evlıdır ta fakedır goruntulu hıc mı aramadı veya bulusma teklıf etmedı
12 Yorumla
Soran+1 yılGoruntulu hic aramadi hic bulusma teklif etmedi
Yuh yani 8 yıl boyunca bu adamı mı bekledin sende...
13 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
Bu nasıl bir sabırdır helal olsun. Onca sene buluşma olmadıysa siz en fazla sanal bebek yaparsınız.🙄
10 Yorumla
+1 yılYa trollsün ya da benden daha istikrarlıları da varmış 😂 helall
Yolun sonu karanlık ama söylemedi deme
10 Yorumla
+1 yılNiye görüşmediniz farklı gezegendemi yaşıyor arkadaş
23 Yorumla- +1 yıl
Dünyada insan kalmamış uzaylıyla sevgili olmuş yokluk zor gülme
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBu görücü usulünden de beter bir karar, hayatta alınacak böylesine ciddi karalar bu kadar basit olmamlı
00 Yorumla Olmaz. 8 yıldır adım atmamış. Cesaret etmemiş. Asla
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
+1 yıl8 yıldır niye evlenmemiş diye sorarlar o adama?
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Boş versene sen. Her türlü çok uzun bir zaman var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Basa sakami buu var mı biyek insanlar yoksa kendini kandiranlarmi demiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılŞaka değil neden?
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
+1 yıl8 saat olsa anlarımda 8 yıldır adamın suratını görmeden nasıl evlenmek düşünüyorsun? Trol bu
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl sonradan resimlerini fotoğraflarıni gördüm Facebooktan trol değil
- +1 yıl
Resmini gordun ee kknusmadin adam şu an karşında olsa taniyamiyacaksin
+1 yılEvliya sabrı mıdır bu nasıl 8 yıl sadece mesajlaştınız
03 Yorumla
Soran+1 yıl8 yıldır sadece telefonda konuştuk 8 buçuk yıldır sadece telefonda mesaj attı 8 buçuk yıl
- +1 yıl
Kanka kendinde niye bunu yapıyorsun ki o adam istese bin kere yanına gelirdi 8 yılda evlenirdi ciddi olsaydı ne bu saçmalık yani
- +1 yıl
Kendine *
+1 yıl8 yılda olmamış ilerde sağlıklı iyi bir evlilik göremiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
- +1 yıl
Bucuguda var mı bu kadar uzun olmalıydı yani hiç yakından bile görüşmemissiniz
- +1 yıl
Olmalıydı artık bir şey diyemiyorum
- +1 yıl
Olmamaliydi*
- +1 yıl
Bu bir kelimeyi düzeltmek için iki kez uğraştım ah klavye ah
+1 yılBelki tutukludur , mahkümdür. Bundan dolayı mı mesaj atıyorsunuz.
Yoksa konuşma özürlü bir engelli birey mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zor görünüyor ama mümkün. Sekiz yıl sürdüyse bir ömür de sürer heralde.
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmaz. Evlilik. teklifinide mesaj ile. yapacak adamdır.. İnsan yüzyüze görüşmeden hissedemeden almamalı böyle bir karar
00 Yorumla
+1 yılTabii ki olmaz hiç yüz yüze görüşmediniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yüze yüze görüşmedik
- +1 yıl
neden bu kadar zaman beklediniz peki? demek ki sanırım sadece sanal arkadaşlık
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. En temizi daha da uzatmadan ayrılın hiç sağlıklı bi ilişki değil… (birine ayrılın demek işine karışmak hiç istemezdim ama…)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıldır ne konuştunuz telefonda sanal aşk evlilik falan mı yaptınız
04 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl özel şeyler konuştu
- +1 yıl
hiç buluşmadınız mı
Soran+1 yılHiç bulusmadik
- +1 yıl
o kişiden bir şey olacagını sanmıyorum senden başka kişilerlede böyle konuşuyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence çünkü 8 yıl çok uzun bir süreç bence sadece vakit kaybı yinede kendin bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
+1 yılEvli olma ihtimali az değil yani konuştuğun kişinin. Evli erkek profiline gayet uyuyor anlattıkların.
00 Yorumla
+1 yıl8 yıl sadece mesajla nasıl sürdü merak ettim
03 Yorumla
Soran+1 yılArama da var caldirma da var
Soran+1 yılTelefonla konuşma da var
- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi mi
+1 yılAllah kavuştursun ne zaman kavuşturacaksa ahaha
10 Yorumla
+1 yılBence sen psikolog randevusu al canim. İhtiyacin var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Lovephone olmuş değişik bir durum ilk defa duydum ama bence olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu da görüntülü konuşurken yaparsınız artık ahsh
00 Yorumla
+1 yılmerak etme tek sana atmıyor attığı onca kadın vardır böyle insanlar genelde çok takıntılı olurlar.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ablacım Olmaz bostan yere kendine acı çektirme..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşi gerçeğe dökerseniz ve ve gerçek hayatta uyuşursanız olur.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi yokken niye evlilik olsun? 8 yıl hiç mi görmek istemez seven insan? Sevmiyor demek ki çok kendini kandırmanın anlamı yok
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
Cevap sahibi+1 yılpardon 6 ayı yok saydığım için
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzaya bile gidilir. Mektup atsaydin guvercin duman da yalsaydi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Online evlilik yapın. Mesaj atmaya devam edersiniz.
00 Yorumla
+1 yılOnline nikah kıyıldın online oyun havaları oynansınnnnn hadi bakalım oturmaağaaa mı geldiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBisey sorabilirmiyim neden hic görüsmediniz benimde var 4 senedir görüsmeden konusuyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizinki 8 yil sürmüş masallah ama ben cok uzakdayim o da cok uzakda görüsmemiz imkansiz yani
Soran+1 yıl8 buçuk yıl
hayır asla olmaz eğer ciddi istiyorsa seninle uzatmadan ister seninle gönül eğlendiriyor açık olmak gerekirse.
00 Yorumla
+1 yıl8 yıldır hiç yüz yüze görüşmediyseniz evlilik saçma ve hatalı olur bence
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yil
- +1 yıl
Hiç yüz yüze görüşmediyseniz hatalı olur hani yüz yüze en az 1 yıl görüşüp karar verin iyice araştırın kimdir nedir evlilik ciddi bir şey sonuçta ve beraber olmayın kesinlikle evlenmeden çünkü pişman olabilirsiniz sadece her anlamda dikkatli olun
+1 yıl8 yıl boyunca konuşmadın buluşmadın öyle mi sadece mesaj
03 Yorumla
Soran+1 yıl8 buçuk yıl sadece telefonda konuştuk mesajlastik
Soran+1 yıl8 buçuk yıldır bulusmadik
- +1 yıl
İyi de bu kadar zaman neden buluşmadınız
- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi