Instagram'da arada konuştuğum biri var ama kendimi yeterli görmediğimden mesafe koyuyorum. Üniversiteye girene kadar mesafe mi koymalıyım?

Arkadaşlar şimdi Instagramdan uzun süredir takip ettiğim birisi var ve arada konuşuyoruz. Nasılsın neler yapıyorsun gibisinden ve bu uzun sürmüyor. Arada hikayeleri beğeniyor. Fotomu beğeniyor. Ona karşı ilgim var ama hep uzak duruyorum niye derseniz o üniversitesi mezunu gezmeyi seviyor eğlenmeyi seviyor bende seviyorum ama ailem sıkı olduğundan bunlaarı yapamıyorum rahatlıkla benimde üni okumam lazım ama bir kaç defa girdim olmadı bu sene de oldu yerleşemedim. Üniversiteye gitmeden kimseyle sevgili olmak istemiyorum ama ona da ilgim var. Bugün bile mesajlastık bana karşına iyi birisi çıkar illaki dedi bende nerde dedim o da geleyim mi dedi bende nereye deyince sen nerdeee deyince öyle dedim dedi. Bende gülümseyerek yok sağol seni bekleyen vardır diyerek kendimden uzaklastırdım. ne yapacam bilmiyorum.
Instagram'da arada konuştuğum biri var ama kendimi yeterli görmediğimden mesafe koyuyorum. Üniversiteye girene kadar mesafe mi koymalıyım?