Kalp mi beyin mi bazen çok arada kalıyorum sizce?
Kalp ❤️
Beyin 🧠
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkiye başlarken kalbimizi dinliyoruz. Bitince beyin bizi topluyor. Yeni bi adamla tanışınca bizi toplayan beyni yine sustuyoruz. Beyin susmamalı. Kalp konuşmamalı. ^^
Yaaa seni görmek ne güzel. 😊 Kalbinin sesini dinlemek daha iyi. Çünkü bazı düşünceler insanı esir aldığı için olanı görmekte. Fakat kalp o hissi ve duyguyu daha iyi anladığı için en doğrusunu gösterecektir.
Mutluluğu yaşamak İçin kalbi dinle üzülünce zaten beyin devreye giriyor normalde beyinle hareket etsek kolay kolay ilişkimiz olmaz herşeyi görünce soğut tez zamanda insan
Cevap
11Cevap
Beyin tabi ki
kalp paslandı beyinde onun yerini devraldı ama biri çıkarsa karşıma paslanan yerler de açılabilir tabi ama nasip işler tabi bu işler :dd
İkisini de dikkate almak gerekir. Sadece bir tanesi dikkate alınırsa kötü olur
Kalp yanıltır, daima yanlış yere götürür ve hiç şaşmaz.
Kalbim beni birçok kere yanılttı beynim ise hep bana doğru yolu gösterdi
Beyinsiz yaşayabilirsin ama kalpsiz yaşayamazsın
kalbin son kullanma tarihi ergenlikten sonra biter, ordan itibaren beyni dinlemek gerekir
Konuya göre değişir bence. Örneğin sınavı kalbinle çözemezsin 😅 Erkek/kız arkadaşını da beyninle seçemezsin (seçersin de mantık birlikteliği adı altında sevgisiz olma riski dahilinde). Senin görüş almak istediğin asıl mesele nedir?
beynim hep beynim
beyin cerrahı olmak için okuyan birisiyim yani...
ikisini de bıraktım böbreklerim ne diyorsa o😀
Kalbim beni yorar ama beynim herzaman akillidir
Kalp derim
ikiside yok bnde
Kalp 💓❤️❤️
Orta
Kalp yanıltır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?