bu sene avrupaya gidicektim master için hayatıma biri girdi ve 5. ayımızdayız gitmemi istemiyor ilk başta vazgeçtim kararımdan ama sonradan hayalim olduğu için bu fikir beni arada yokladı ve gündemdeki konumuz benim gitmek istemem normalde dinlemem giderim ama sevgilimi aşırı seviyorum çok merhametli ikimizde eskiden takılan insanlardık birbirimize çok başka olduk oda beni çok seviyor evlenmeyi düşünüyoruz benim gitmemi istemiyor gidersen görüşmemiz imkansız gidiceğin bikaç ayda değil bikaç sene diyor sizce napmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ay bir de soruyorsun. Kız durman hata, kaç kurtar kendini. Sevgili bulunur da Avrupa'ya gitme imkanı bulunmaz. Tamam aranızda çok güzel bir ilişki varmış ama geleceğinde önemli. Avrupa'ya gidersen daha iyi bir geleceğe sahip olabilirsin. Ayrıca sevgilinin de bu konuda sana destek olması gerekiyor. Sonuçta bu senin en büyük hayalin. Sevgilinin her şeyden önce mutluluğunu düşünmesi lazım. Gerçekten seven biri köstek değil, destek olur. Hem eğer orada tutunabilirsen sevgilini de yanına alabilirsin. Olaya olumlu tarafından bak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam gidemezdim senin vatandaşlığın mı var bi sene daha bekle iyice tanıyın birbirinizi evlenip onuda getir yanında yazık çocuğa ne kadar zor bi durum sevdiğin insanın uçuk uzaklara gitmesi haklı gidersen bi daha görüşemezsiniz yollarınız ayrılır
05 Yorumla
Soran+1 yılannemde babamda çifte vatandaş bütün akrabalarım almanyada ailevi sebepten türkiyeye döndük biz, evlenmemize nerden baksan 4 sene var o zaten gitmek istemiyor napmalıyım
Cevap sahibi+1 yılEvlenmenize neden dört sene var yaşınız mı küçük o yurtıdışında yaşamayı istemiyor mu
Soran+1 yılyok bizde adetten nişan 1 sene tutuluyor e sözdü aileler tanışıcak 4 sene civarı o gitmek istemiyor bu arada yaşım 26 bu arada
Cevap sahibi+1 yılO adetin amacı birbirinizi tanımanız yanlış karar vermemeniz içindir siz zaten sevgililik süreci yaşamışsınız ailene ısrar et es geçin nolucak gelmek istememesine bişey diyemem tabi belki yılın bi kaç ayını türkiyede geçirirseniz ister hem dolar kazanmak onuna işine gelir hem ikinizde ailenizi görmüş olursunuz
Soran+1 yılbende acele etmek istemiyorum ama evlenmek he diyince olucak bişey değil en az 3 sene yani
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılYurtdışına git emin ol orada yeni birisini bulursun ama sırf birisi için Türkiye’de kalma çünkü şöyle düşün eğer ki adam seni gerçekten seviyorsa zaten uzaktan uzağa bile sana sadık olur
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim başkasını istediğim yok tek beklentim bana saygı duyup beni beklemesi olmuyorsa da olmaz ya hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi uzaktastikca azalan bir duygu değil, bu sizin ilişkinizin sadakat ve güven sınavı olacak eğer gerçek bir sevgi ise, sen sevdiğini bırakmıyorsun ki ikiniz için bir gelecek hazırlıyorsun bir anlamda, eğitimde gidebildin yere kadar git kariyerine devam edebilsin ama birbirinizi asla ihmal etmemek kaydıyla..
08 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle onu bırakmıcağımı söyledim normal şartlarda gidenin gözü açılır derim ama görmüş geçirmiş doymuş biriyim onuda çok sevdiğimi biliyor ayrı olmaz istesem yanına gelemem kafasında
- +1 yıl
bunu karışıkli çözümlemeniz gerek, bu insanın kendi karakterine bağlı tabi kuşku duyacak bir şey de yok, tabi ilişkinizin yeni olması bunda etken rol oynuyor, bu gibi durumlarda kuşku, özlem, sevgi hepsi yaşanılabilir duygular olacak eğitim için gidiyorsun ve sana bu konuda destek olsun manevî bir destek.. o zaman gönlün için rahat şekilde gidersin..
Soran+1 yılinşallah orta yolu bulucaz o çok katı bu konuda bırakamıyor yapamam diyor ama bikaç sene sonrasında onuda yanıma aldırmayı düşünüyorum sen sadece kendini düşünüyorsun diyot bana
- +1 yıl
Sevgisine olan inancına bu kadar mı güvenmiyor da yapamam diyor, seni bencillikle suçlaması yalnıs... anlamaya çalışıp destek olsun, ilişkiler biraz sabır ister kolay olan bir şeyde anlam ve önem olmaz bu sizin sadakat sınavınız kimi ne kadar anlamanız için belkide
Soran+1 yılçok doğru dedin valla teşekkür ederim içimi açtın
- +1 yıl
Rica ederim 😊🙏 yardımcı olabildiysem ne mutlu, dilerim her şey olumlu olur hayatında ve mutlu olursunuz
Soran+1 yılinşallah allah büyüktür
- +1 yıl
🙏🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılArtık uçak denilen bir şey var bu kadar da imkansızlaştırmaya gerek yok durumu eskiden insanlar develerle hatta yürüyerek bir ülkeden bir ülkeye bir kıtadan bir kıtaya gidiyordu artık bu kadar fırsat imkan varken Yeter ki insan istesin her türlü bir ülkeden bir ülkeye gidebilir belki her gün gidemez her hafta her ay gidemez ama mutlaka yılda birkaç kez gidebilir diye düşünüyorum
Açıkçası ben normalde kimseyi dinleme git derdim hayallerinin peşinden koşsaydım ancak bu devirde aşk da kolay bulunmuyor fakat ben yine de aşkını sil demiyorum eğitimini de sil demiyorum ikisini de devam ettirebilirsin zaten sizin aşkınız gerçekse sırf birbirinizi göremiyorsunuz sürekli görüşemiyorsunuz diye bitecek diye bir durum yok ayrıca artık teknoloji de çok ilerledi telefonla kolayca sesini duyabilirsin bir mesaj uzağında olabilir sürekli görüntülü konuşursun sürekli haberleşirsiniz Kendi kendinize bu kadar dram yapmaya gerek yok belki orada bir iş bulursun onu da yanında götürürsün00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir tek aile kalir herkes gider evlimisin hayir kocan mi hayir o zaman salla cunku sen pisman oldugunda gitmeyip belkide o yaninda olmayacak Bunu unutma
18 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle haklısınız sevsem de mecburum gitmeye
- +1 yıl
Asil seven destekler sanki orada mahsur kalacaksin onun kendine oz guveni yok senin orada yabanci bulcagini dusunuyor
Soran+1 yılyok yabancı bulmaktan değil de ayrılmak istemiyor
- +1 yıl
Dusunme kendine odaklan yasayacagin gorecegin guzel seylere odaklan
Soran+1 yılhaklısın hayırlısı olsun diyelim
- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılteşekkürler görüş için
- +1 yıl
Rica ederim her zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılgitmezsen ileride çok pişman olacaksın. Gerçekten seviyorsanız mesafeler buna engel olamaz zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle aynı fikirdeyim ona anlatamıyorjm
- +1 yıl
sizi sevip değer veriyorsa anlayacaktır. kararlı olduğunuzu ona hissettirin ve onu sevdiğinizi gitmek isteseniz de
Soran+1 yılkendini düşünüyorsun beni bırakıp gidiceksin diyor oda haklı ama bana saygı duymasını bekliyorum
Soran+1 yılonu bırakma niyetim yok yanıma aldırmayı düşünüyorum
- +1 yıl
ama o da bu şekilde davranarak kendini düşünüyor biraz olsun seni geleceğini düşünmeli ve sabretmeli sadece. Sen onu bırakmıyorsun sadece aranızda mesafe olacak bir süre.
Soran+1 yılkesinlikle oda böyle düşünse keşke
- +1 yıl
şimdi olmasa da ileride düşünecek o yüzden sen yapman gerekeni yapmak zorundasın hayatın için.
Bence git 1 sene sonra hayatinda olup olmayacagi bile kesi olmayan bir adam icin degmez
Ayrica sevse gidip kendini kurtarmani isterdi03 Yorumla
Soran+1 yılsevgisinden şüphem yok bırakamıyor sadece ama mecburum gitmeye hayırlısı neyse o olur zaten
Soran+1 yılannemde diyor ilerde hergün ağlayacağına ayrılırken bi kere ağlarsın diye
Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Ben olsam giderdim, geri döndüğünde yüksek ücretle bir yere girersin ya da kendine yer açarsın. Evliliğinde daha büyük destek olur.
07 Yorumla
Soran+1 yılonu da götürmek istiyorum ama gelme taraftarı değil
Soran+1 yılkesinlikle benimde aklıma o geldi asker gibi düşünülebilir bu durum
Soran+1 yılevet çünkü bu benim hayalim ama onu bana destek olmaya çekemiyorum
- +1 yıl
Hayatında seni seviyorum diye sana çelme takan seni geriye çeken çok insan olmuştur. Bence sana destek olmayan bütün insanlar sana seni seviyormuş gibi gelmesin. Sana güvenen kendine güvenen rahat bir şekilde kabul eder biraz üzülür ama seni destekler. Senin iyiliğini düşünür. Yıllarca hayalini kurduğun şeyi 5 aylık sevgili için bırakma derim.
Soran+1 yılniyeti öyle olsa anlarım bağlandık birbirimize bırakamıyor bi yandan haklı ama bana destek olmasını isterdim dediklerine hak veriyorum ama
Durman hata acıkcası sevıyosa o da gelsın gelecegın onemlı
03 Yorumla
Soran+1 yılonun gelmesi imkansız işi ailesi burada bırakamaz ailesini bıraksa işini he diyip bırakamaz
+1 yılöyle bir durum olsa ben çok sevsem gitmem ama bu kararın mantıklı olduğu anlamına gelmezdi
03 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ama gidersem her şey daha güzelleşicek böyle bir durumda var
- +1 yıl
ben iyi olan şeyi bozma anlayışını takip ediyorum, daha iyisi olma ihtimalinden vazgeçme yani fırsat maliyetine bakmıyorum ama daha iyisi olma ihtimali yüksek bencede
Soran+1 yılhayırlısı olsun
Hayallerinin peşinden git. Çok seviyorsa o da gelsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılonun gelmesi imkansız işi ailesi burada bırakamaz
+1 yılHayat ne kapılar açar bilemezsin, önceliğin kariyer olmasını temenni ediyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bu fikirdeyim ama ona da çok bağlandım bırakıp gitmek çok zor
+1 yılbir insan için hayalinden vazgeçme
01 Yorumla
Soran+1 yılkarşıma onun gibisi çıkmaz ama öylr biri
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. gitmelisin kesinlikle
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak koyuyor
Soran+1 yılinsanın alışamayacağı bişey yok valla
+1 yılGit mk burada yaşanmaz fakir fakir
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın para beklentim yok erkek arkadaşımın durumu iyi ama bu beni ilgilendirmiyor
- +1 yıl
Benim imkanım olsun direk giderim
Soran+1 yılhaklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte gidin ya da arada gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılicinden ne geliyorsa onu yap
01 Yorumla
Soran+1 yılbir şey gelmiyor çok çıkmazda kaldım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayalin çok daha önemli git
018 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bırakıcam çok çok zor gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSenin hayalin önde olmalı, hayalini yapınca biri de olur yine gleir, ama hayalin için vazgeçersen sonra pişman olursun bir kişi için bu değmez asla yarın öbür gün bitse sonra ben seinn için gitmedim dersin banane gitseydin der pişman olursun o yüzden önce hayalini yap
Soran+1 yılçok haklısın bitmeyecek diye bir şey yok ama ikimizde çok ciddiyiz hayırlısı tercihim gitmekten yans
Cevap sahibi+1 yılEğer bişey olucaksa sen gidince de gelincede olur ciddi yet olabilir olmaya bilir, o yüzden önce kendini düşün sonra çok pişman lık olur
Soran+1 yılgidersen biter görüşemeyeceğiz kafasında gidicem büyük ihtimal çok zor ama kariyer ağır basıyor
Cevap sahibi+1 yılKariyer önemli kariyer ertelenmez şu an istek varken git kariyer önemli kariyer olduktan sonra gerisi hepsi olur kariyer olmasa ha sevgilin yanı başında kariyer için gitmedin hiç bir şey katmaz yok olmaz
Kariyer önemli
Soran+1 yılilerde de elbet sorunlar çıkar pişman olmaktansa görüşün içimi aydınlattı gerçekten rica etsem gizliden çıkabilir misin senle tanışmak isterim çünkü buradaki herkes kötülük olsun diye yorum yapıyor
Cevap sahibi+1 yılTabiki elbette inan senin için dediğim daha önemli senin gidip kariyeri Bi tamam lan kalıp burada birinden kalmaktan ve vazgeçmendem çok önemli kariyerinle her şey yapabilirsin gelişirsin ve cv ne artısı olur artı Avrupa da çok şey katar, ama sevgili kariyerinde hiç bir anlam edemez bu konuda o yüzden önce kariyer
Soran+1 yılkesinlikle hem fikiriz
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle,, 😅
Soran+1 yıltakip attım bu arada güzel fikrin için tekrardan minnettarım çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım hakkında en iyisi olur unutma ki kariyer her güzel kapı açar iş konusunda ve avantaj fazla ama sevgili değil inşallah iyisi olur o yüzden sakın vazgeçme eğitim için
Cevap sahibi+1 yılİnşallah iyisi olur üzme canını da asla sıkma güzel düşün
Cevap sahibi+1 yılArtı olarak yeni Bi ortam yeni deneyim yeni öğrenim sana çok artı şey katıxak özgüven katar, kariyer gerçekten katar artı yönleri çok
Soran+1 yılherşeyin hayırlısı olsun diyorum allah büyüktür
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru dediğim şekilde yap 😅çok şey katıcaktır tümünü tekrar bir oku iyice düşün artı yanını
Soran+1 yılgidicem valla kararım kesinleşti ahaha
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle en doğru karar 😅
git onuda götürürsün
05 Yorumla
Soran+1 yılonun gelmesi imkansız hem ailesi hemde işi var burada
Soran+1 yılkesinlikle ama gidersem de onu tamamen çıkarmam lazım hayatımdan sizce napmalıyım
Soran+1 yılkesinlikle anlatamıyorum ona ama
+1 yılBeraber gidin
01 Yorumla
Soran+1 yılonun gelmesi imkansız işi ailesi burada bırakamaz
+1 yılGitt
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
+1 yıldurma bile
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılGit.
01 Yorumla
Sagopa Kajmer bunu beğendi
01 Yorumla
Soran+1 yılnalaka
Beraber gidin
012 Yorumla
Soran+1 yılgelmesi imkansız ailesi ve işi burada
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılçok seviyorum ama avrupaya gidersem kendimi ileriye taşıyacağım burada kalırsam evlenip oturucam iş bulmak bilr çok zor tıp bitirdim ama gerçekten burada zor yani
Soran+1 yılkesinlikle
Soran+1 yılbelli değil erken giderim ocak gibi falan
Soran+1 yılherkesin gönlüne göre olsun inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aptal olma git
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyor işte sevgilim gerçekten çok başka ailemden daha yakın oldu bana hergün daha bir bağlanıyorum saçma gelebilir banada geliyordu ama kaptırdım gidiyorum
Avrupaya nasil gideceksin
022 Yorumla
Soran+1 yıltıp mezunuyum master yapacağım birde dedem almanyadan emekli ailem çifte vatandaş bütün akrabalarım da almanyada haliyle
Soran+1 yılbenim çifte vatandaşlık yok ama annemle babam çifte vatandaş ama bende vizesiz gidebiliyorum
Soran+1 yılaile olayları olduğu için gelmiş bizimkiler ailem orada doğdu evlenip bikaç ay sonra buraya mecburi gelmişler ama şimdi gitme durumum var napmalıyım
Soran+1 yılgitme kısmı kesin tek engel benim onu bırakamamam olduğundan gidemiyor oluşum
Soran+1 yılöyle yapıcam görünüyor hayırlısı
Soran+1 yıl26 yaşındayım
Soran+1 yılkaçtır soruyorsunuz yeni mezunum master yapıcam
Soran+1 yılçalışmıyorum yeni bitirdim okulumu gitme hazırlıklarına girdim siz napıyorsunuz
Soran+1 yılİstanbul'da oturuyorum aslen tunceli ama bizden kimse bilmez oraları
Soran+1 yılsiz neredensiniz
Soran+1 yılmemnun oldum
Soran+1 yılkaç kez daha sorucaksınız
+1 yılgitmelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılsen olsan gider miydin
- +1 yıl
giderim tabi avrupa fırsatı ayağıma gelmiş bi kız için mi tepeceğim? o kadar enayi değilim orada daha iyilerini bulursun terket onu
Soran+1 yılo kadar kolay olmuyor çok kişiyle takıldım geçtim hep söylerim sevgilim gerçekten başka o yüzden onu bırakması koyuyor bana
- +1 yıl
ileride dönüp o sana koyduğunda keşke gitseydim derdin
Soran+1 yılhaklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılof çok zor neden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGit tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılçok çıkmazda kaldım
Cevap sahibi+1 yılÇıkmazda kalcak bişi yok
Soran+1 yılbırakıp gitsem de onun gibisi çıkmaz karşıma çok başka biri
Cevap sahibi+1 yılHep öyle denir zaten.. ilerde bunu göreceksin emin ol. O zaman gitme burqda kaderine razı ol. Ama ben git derim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmelisin orada birden fazla sevdiğin olur 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılgönlü geniş değilim
Cevap sahibi+1 yılGönlünü genişletsin Allah
Soran+1 yılAllah korusun
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Avrupaya git
01 Yorumla
+1 yılDurman hata
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın maalesef
Devamını Gör(15)