Arkadaşlar çirkin olmak bizim suçumuz mu?

Merhaba ben çirkin bir insanım arkadaşlarım bazıları yakışıklı desede ben çirkin olduğumu biliyorum zaten genlerimde kötü babamda çirkin. Tamam benim gibi insanların sevgiliside olmasın problem değil sadece keşke elimizde olmayan şeylerden dolayı dışlanmasak. mesela ben saçma bir şey söylesem herkes güler. ama bu sene yakışıklı bir çocuk canım saçma bir şey söyledi gerçekten saçma bir şey nedense sınıfta herkes sustu kimse gülmedi. mesela ben bazen kızlara ödevlerle ilgili bir şey sormak zorunda kalıyorum beni tersler gibi kısa cevaplar veriyorlar. ama yakışıklı bir şey deyince hemen cevap veriyor kızlar tebessüm ediyorlar. bazıları diyecek bakım yap felan kas yap. arkadaşlar bakımla olacak iş değil önemli olan kemiklerin güzel olması. bu sayede boyda uzun olur yüzde güzel olur. bazıları diyecekki senide seven biri çıkacak ama ben çıkmayacağına eminim. ilerde benle evlenen kız ya iyi biri olduğum için sever, ya da param için beni ben olduğum için sevmeyeceğine eminim. zaten ben bu kötü genlerimi evladıma aktarıp onuda üzmek istemiyorum. annem babam üzülmesin diye şimdilik bir şey yapmayacağımda ilerde bütün evleri satıp paraları sokaktaki insanlara dağıtıp intihar etmeyi planlıyorum. şimdi intihar ettiğim için cehenneme gitmem haksızlık değil mi? belki Allah beni yakışıklı yaratsaydı yanlız olmasaydım ağır psikolojik şiddetler görmeseydim topluma faydalı biri olurdum. Allah bunu nerden bilecek. keşke çocukken ölseydim. Çünkü ben asla bir kadının ilk tercih edeceği bir erkek olamam anca 40 yaşında evde kalmış karı bana belki bakar. zaten oda mecburiyetten evlenmek ister toplum baskısı yüzünden.

Güncellemeler
+1 yıl
? k
Arkadaşlar çirkin olmak bizim suçumuz mu?