Kontrol altına alabilseler çok tatlılar bence
Bizde biraz duygularımızı kontrol altında alabilsek keşke

Kontrol altına alabilseler çok tatlılar bence
Bizde biraz duygularımızı kontrol altında alabilsek keşke
Kızım gerçek sevgi öyle arayarak bulunmaz. Gerçek sevgi arıyorsun da o öyle basit olmuyor zaten. Bir kere zaten uzun süre geçmesi lazım aranızdaki arkadaşlık ilişkisi iyice ilerlemeli. Bir insanı zamanla sever ve bağlanırsın. Araya araya anca kendi libidonu doyurursun ya da abazalara çatarsın
Tamamda 30umda mı yani bulucam😒
Aceleye gelmez. Zaten 30una kalırsa o zaman böyle nasibime kim çıkarsa diyerek yoluna bakabilirsin. Sevgiye ihtiyacı olan birisin sanırım ya da senin de libidon yüksek ama abaza kesim hevesini bir hayli kırdı
İkisi de var bende ama sonrasında pişman olmak var şimdi
Bulursun sabırlı ol. Tam olarak kaç yaşındasın. Ben 20 yaşındayım gece ayrı gündüz ayrı çalışıyoru, bir kadına pek vakit ayıramıyorum. Ben de tedirginim ama kendime odanklandım ilerliyorum. Sürekli kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum. Uzun konular bunlar. Sabret ve sürekli kendine bir şeyler kat. Senden daha değerli kimse olmadığını da unutma
Yalnızlık da bir noktada iyi oluyor aslında tavsiye ettiğimden değil ama yalnızlığı kendine fazla dert etme
Hmm olabilir biraz özgüvenim olsa aslında kendimle yetine bilsem birini aramam
Özgüven de birden olmuyor maalesef. Kendine bir şeyler kattıkça kişliğin falan geliştikçe özgüvenin artar
İnşallah ya
Umarım hayırlısı olsun iyi gecelerr
Teşekkür ederim iyi geceler
Senin için de uygunsa seni daha fazla tanımak isterim
Cevap
5Cevap
valla abaza erkeklerle takılırsanız sonuç bu olur hiç kusura bakmayın 🤓
Normali varda biz mi bulamadık 😄
Sen cinsellik için böbreğini satarsın bence rol yapıyosun gibi geldi
Senin takıldığın ortamlar neresi peki 🤭
Ha okey sen yokluktan aklını kaybedenlerdensin sandım. Baştan desene düzenli seks hayatım var. Her erkek bir noktada skyle düşünür. En iyi ihtimalle 5dkda kurtulur
Aferim sana o zaman bize öyleleri denk gelmiyor ki
Erkeklerin hayatı boyunca medeni olma çabasıdır libidoyu dizginlemek. Dizginleyen medeni, dizginleyemeyen abazan oluyor
👍🏻olabilir
Kadınlardada şu koparıcılık huyundan kurtulsak harika
Bende yok bide
Ama hala yalnızım hahahah
koparıcı degilsen biraz daha bekle aşkını bulamazsan ben alırım seni
Hahahah bekliycem senii
bende seni beklicem :) bu başlık altında buluşalım eger sen gerçek aşkını bulamazsan
Bence elde ki malzemeyi kabul etmek lazım.
Trip ve ilgi hastalığı
Bende de var ahahha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?