Konuşması bitmiş 2 karşı taraf nasıl bidaha konuşmaya başlar erkekler nasıl adım atar yazar kızlar erkekler bekliyorum yorumlarınızıı düzgünce etkili şeyler yazınnn💗
Öncelikle zaten seviyorsa yazar onun dışında eğer değişirsen ve onu umursamayıp hayatına devam edersen örneğin hikayeye sürekli "Hayatıma devam ediyorum sensiz de çok mutluyum" tarzında fotograflar videolar attığında bu kız beni ne cabuk unuttu bensiz nasıl da mutlu gibisinden düşünüp yazar ama bu süreçte mesaj atmıyorsun flört ya da sevgili yapmıyorsun geri dönmesini istiyorsan.
Kanka ben zaten piyasadan çekilmeli 1 sene oldu o gittikten sonra böyle oldu 3 sene tanışmışlıgımız var ve aralıklı uzun sürmeyen bir konuşma nasıl desem 5 6 gün konuşursun kesilir sonra 1 ay sonra yine yazar konuşursun neyse biz bununla buluştuk 2 hafta boyunca baya iyi anlaşıyorduk beni sevdiğini söylüyordu arkadaşlarınada söylüyor muş anlatmış hep beni gerçekten sevdiğini sanmıştım birden kavgs ettikk ve konuşmamız kesildi eski sevgilisiyle barıştı benimle biter bitmez ve kapımın önünde kızla öpüştü kapımın önüne çeşit çeşit kızlarla geldi ben goruyim diyeymis ne yazikki sallamadim umrumda değildi ama içten içe hayal kırıklığı yaşar insan neyse sonra 2 hafta önce beklenmedik anda snpatten ekleyip yazdı bana ve konuşmaya başladık baya iyi gecinirken yine saçma bir şekilde konuşmamız kesildi ve ben gerçekten busefer gitmicegine çok inanmıştım ve hep efkarlı şeyler paylaşıyor instadan ben instami dondurduğum için fake hesaptan bakıyorum ona bana gönderme yapmadığı belli zaten unutamadığı takıntılı olduğu biri varmış bunu öğrendim ve ben ona gönderme yaparken o ise bir başkasına yapıyor belkide benim başkasına aşık olduğumu ve gönderme yaptığımı düşündüğünü zannediyorum çünkü o çocuğu ben pek takmıyordum belli etmiyodum sevdiğimi oda bunu bana hep diyodu şu an çok karışık ilişkimiz biliyorum çok uzun yazdım ama sanada içimi dökmüş oldum kusura bakma 🙂
Sorun yok ama çok toksik bir ilişki içerisindesin bence daha fazla uzatmadan ve sende üzülmeden bitir derim. Beni seviyor gibi düşüncelere de kapılma seni sevse eski sevgiline dönmezdi emin ol ya da kapında biriyle öpüşmezdi
Baya eski mesele o ama konuşmamız zaten 5 6 gün önce geri kesildi bu arada flörttük sevgili aşamasına gecicek tik olmadı zaten yavşağın teki nefret ediyorum böyle erkeklerden
Yüz vermişsin hayatına birileri girip çıkıyor soluğu sende alıyor. Böyle devam edersen kendine olan saygıyı ve güveni yıkarsın. Toksiklerden uzaklaş ciddi bir ilişki ara gelgitler insanı yorar.
Haklısın ama gerçekten seviyorum tek sadık kaldığım insan unutmam lazım artık diğer hiç bir erkeklere yüz vermiyorum kalplerini kırıyorum benim de kalbimi o kırıyor buna bir son vermem lazım
Demek ki ayrılmanız onu etkilememiş. Yani senden beklediklerini alamamış. Ayrılınca da umursamamış. Bu kadar çabuk erkekere bağlanmanı tavsiye etmem. Hep üzülürsğn
Erkeklere bukadar bağlanmak derken? Ben bikere piyasadan çekmeli 1 sene oluyor ben insanları sallamayan biriyim sadece o şahısa sadık kaldım ve bana yapmadığıni bırakmadı aslında silk başta Bende ona değer vermedim takmadım karşılığını aldım belkide neyse