Herkesten ilgi bekleyen, ailesi boşanmış/ölmüş ilgi alamamış ya da her ilgi verene aşık olan
O kişide bunları bildiğiniz halde olmak ister miydiniz?
O kişide bunları bildiğiniz halde olmak ister miydiniz?
İlgiye aç, aldığı ilgiyle yetinemeyen insanla ilişki çok zor... Ailesinden alamadığı ilgiyi eşin/sevgilinin vermesi çok zor. Ailesinin ölmüş/boşanmış olmasına gerek yok, annesi babası birlikte olduğu halde ilgi/sevgi görmemiş insanlar var. Bunun sonucunda ilişkide kıskançlık, benmerkezcilik gibi sorunlar yaşanması çok mümkün.
Hayır kesinlikle hayır.
Onlarınki hep geçici bir his oluyor. Değmiyor yani. O eksiklikleri ruhlarındaki o eksikliği asla tamamlayamıyor; sanki çölde susuz kalıp kaktüs bitkisinin suyunu içmişçesine daha fazla susayan kişi gibi, o ilgiyi gördükçe içten içe daha acımasız ve daha bencil olur. Görüntülerinin ardında gamsız ve nasıl olsa kaybedecek bir şeyim yok, en fazla ne olabilir ki düşüncesiyle, kendilerini toparladıktan sonra byeeee derler 😀😀
Sanırım hayır çünkü benden sürekli öyle olmamı bekler ve ben sürekli öyle biri değilim. Bazen yalnız kalmaya ya da kendime zaman ayırmaya ihtiyacım oluyor.
Fazla ilgi nedeni ne olursa olsun sevgi borcu yükletir karşıdakine. Kaçar sonra bunu hisseden kişi.
İlgi dozunda da olsa bitecek bi şeydir.
Cevap
48Cevap
Bende ilgiye aç olduğum için olurdum
O zamanda ilgisi ile boğuyor. Sevginin fazlası da öldürür. O yüzden sevmesini bilen birisini tercih ederim.
Asiri ilgi bekleyen insan beni sıkar, evet yaşadığı kotu olabilor ama bunu zamanla dengelemek lazim
Olurum, neden olmayayım ki. Herkes ilgiye aç. Sevip sevildikten sonra ailesi boşanmış ya da hayatta değil ne önemi var.
zaten ilgi göstermeyeceğim kişiyle neden sevgili olayım ki.. her anım ona sevgi ve ilgi olarak dönmeli.
Sadece bu yazdıkların onunla olan birlikteliğimi belirlemez , beni heyecanlandıran bir kadınsa diğerlerini pek önemsemem.
Bu kişiye daha çok yardımcı olmak isterim çünkü kullanılmaya suistimal edilmeye çok açık bir insandır yazık olur.
Bence bunlar olmasa da her kadın Zaten ilgi isterler
Tehlikeli ilgiyi benden bekledi yetersiz buldu diyelim sonra gidip başkasında arar.
Karakteri varsa severim isterim. Ama zayif karakterli biriyse uzak olsun
Sığınacak liman arıyorsa olur da biraz dinlendikten sonra hadi fırtına dindi ben yine açık denizlere açılayım demezse iyi
İsterdim hatta onu çok sever yaşadıklarını unutturmak isterdim ve bilirdim ki o da beni çok sever bana değer verirdi..
Hayır hayır hayır
Hatta bende de var bu buyüzden ilişki yapmıyorum 😅
İlgiye doyduktan sonra onu olgunlaştirmasini bilirim
o işi cok hata yapar ilgiye kosar onu korumak için evet
En güzeli sen onu sevip ilgi gösterdikçe o sana daha çok aşık olur. Ama ilgiyi abartmamak gerekir. Sonra şımarır.
Sonra o kişiyle ayrılmak çok zor olur. Kendime ya da bana zarar verebilir
Olurum, ilgi gösterip mutlu etmeyi severim.
İki deli bir araya gelmemeli
Kimseye yara bandı olmam
Sevdiysem böyle biri daha iyi çünkü daha çok sever
her şeyin aşırısı fazladır. olmam.
İlgiyi hak edeni ilgiye boğarım
Aşırı ilgi problemdir bence
Her şeyi dozunda yaşama taraftariyimdir
Kesinlikle evet ve ilgi göstermeye bayılırım.
evet
erkekler çok iyi kullanır bunu
Belli belli
@MatthewFox öyle ama
Sizin elinize su dökemeyiz biz ilgilenyormuş gibi konuşur yaklaşırsınız seviyorum iyi ki varsın dersiniz maddi manevi yanınızda oluruz bunların hiçbirini görmezsiniz günü gelir yapmasaydın etmeseydin diyip fiziken rencide edip kınarsınız siz kızlar erkeklerle oynamayı çok iyi biliyorsunuz
@MatthewFox ben hiç bir erkeği kullanmadım kullanan kızlara sitem edin asıl erkekler bir yerlerini boşaltsın diye kızlara oyun yaparlar kızlarda sevip kabul edince yapmasaydınız der kaçarsınız
Öyle biri daha çok sever hiç düşünmem
Daha çok ilgilenirdim
Sen ilgi istiyor musun
Allah korusun öylelerinden.
İlgilenirim ben
Gayet keyifli olur
Kafama uysa birine sımsıkı sarsam.
Ben öyleyim. Sen olur muydun?
Aile haricidekiler beni doğruluyor lan
İstemem benden ilgi çalışmaz
ilgi vermeyi ilgilenmeyi sahiplenmeyi severim
Uğraşamam
Neden olmasın
Tabii ki..
Kendini iyi hissettikten sonra terk edecektir
seviyosam evet
Hayır :D
Öyle bi ilgi veririm ki başıma taç ederim
Hayır ama bu sorunu aşman çok kolay
Olurum çünkü ben de açım
Olmam
Olurum
İlgi önemli
Olurum
Köküne kadar
Zor be gulum 🥲
Yoksa sen misin o
Ben şahsen yaşadım bu durumu olmuyor o kişi bütün derdini üzüntüsünü sıkıntısını senin çözmeni ve onu hep mutlu etmeni bekliyor azcık tepki göster kıyamet kopuyor uğraşılmaz net
Olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?