Merhaba gece gece 3 ten sabah 6 ya kadar sevistik kendisi cok istekliydi son ana kadar hersey guzel gitti sabah 6 dan sonra eve gittim baktim her yerden engel atmis. Simdi,
Kız falcı ben de fal sayfası kuracaktim altyapiyi hazirladim gel birlikte calisalim dedim tamam dedi ilk bulusmada konustuk fal konusunu.
Ikinci bulusmada iliski oldu. Soyle bir detay var engellemeden 1 saniye once fal saydamda hikayeme alkiş koydu sonra engelledir; amacimin onu kullanmak oldugunu mu sandı? Bir kac kez aciklama icin mesaj cektim cevap vermedi. Arkadasina sordurttum arkadasi soylemis birsey dememis. Ben duygusal adamim 5 gündur bu aklimda. Neden? Bir sebep belirtse icim rahatlayacak. Zorlama yok ayarsızlik yok... yardim lutfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duygusal kişiler hep böyle üzülmek zorunda kalır kardeşim, sakın nerden bildiğimi sorma :)
Sorayım kardesim anlat hele :) cok fazla duygusallık var
Aman girersek çıkamayız hiç sorma valla sende hata yok bunu bilmen yeterli :)
Eyvallah kardesim Allaha emanet ol :)
Saolasın kral sende :)
Mala vurmussun bak onune engellediyse engellemis yak sigarani bak keyfine
Amacına ulaşmış kız. Seni böyle düşündürmek. Aksi takdirde bunu sağlayamazdı ;)
Amaç kendine mi baglamak o zaman? Ilk bulusmada ben istersem 1 saatte erkegi kendime baglarim demisti
Evet aynen öyle sen ona ulaşmaya calisacaksin ve bu onun egosunu okşayıp yalayacak ;) ve sürekli düşüneceksin niye engelledi diye
Mutlaka yüz yüze geleceğiz. Hicbirsey yokmus gibi umursamaz olucam o zaman. Senin önerin nedir?
O zaman kudurur merak eder o niye böyle olduğunu
Kesinlikle umursamaman ve düşünmemen lazım. Düşünme enerjisi de onu besliyor
Kız bakire miydi? Sen kaç yaşındasın
25 yasindayim. Kız buyuk ihtimal bakireydi. Alt bolgelere elimi indirmeye kalkinca eliyle cevap verdi. Bir kac kez denedim. Dokunmadım bir daha da. Sevisirken sanki o degildi cok fazla hiddetlendi.
Guzel analiz 👏👏👏
Yok o seni kullanmış sanırım knk :/ geçmiş olsun
Vay be
Ruh hastası insanlara bulaşma
Iyi halt etin
Ben ne yaptım abi bisey yapmadim ki? Kendisi istedi
Seni kullanıp atmıs iste istedigni almis sende böyle kaldin öküzünntrene baktigi gibi bakiyosun
tam tersi olmasi gerekmez miydi? 18 yasinda daha bu kız. Neyse hep bunlar tecrübesizlik..
Kime dedin tecrubesizlik diye
Iyide sen neden yaptin böyle bisey? O kendinden sorumlu sen kendinden madem kucuk buluyosun niye yaptn herseyden önce gelecekteki eşine ihanet ettin sen
Görüşmek arkadas olmak istedim. Zaten onunla planladigim bir iş vardı. Ilk bulusmada agirdan aldim. Cardaklarda otururken birden ayaga kalkti gel dedi. Yolun ortasina yatti gel sen de yat yildizlari izleyelim falan filan. Yattım. Hafifce koluma dokundu. Yani hamleyi o yapiyor. Her neyse ayrildik. 2. bir bulusmada ben yakınlik istedim. Ormanlik alandayiz gece 4. Gel biraz yuruyelim dedim. Tamam dedi. Biraz yuruduk ve yine yatti gel yildizlari izleyelim dedi. Ondan sonra icimden geldi onu hissetmek. Biraz yakinlastim tenimi hissettirdim o birden cok fazla istekli oldu. Ondan sonra uzun bir sure oldu iste. Simdi, kız istekli, tensel yaklasimlarima cok fazla istekli cevap veriyor. Evine biraktiktan sonra neyi dusunupte engelliyor?
Kendime dedim tecrübesizlik diye bu arada
18 yasindaki bir kizin gece 4 de ormanda bi erkekle napiyor ailesi neden gidiyosun demiyormu merak etmiyo mu? Sende koca koca adamsin ayip ya. Engellemis iste birdaha istemiyor yuzunu gormek
Kızın annesi babasi ayrı. Hayati yolunda degil mutsuzluk var. Ozellikle kendisi gece 12 den sonra musaitim dedi. Burada iki tarafin da olumlu istegi var. Zorlama birsey yok
Zorlama demiyorum ki. Ama sende iyi biri olsan 18 yasknda bi kizi bunun bi gelecegi var dusunup böyle bisey yapmamaliydin
Hadi o cahil sende bundan faydalaniylmusun
Faydalanmakla alakası yok. Kız reşit. Yakınlastım cevap verdi. O an da sert tepki gosterseydi zaten bir daha boyle bir yakinliga girer miydim? Ben sadece o an ona yakınlık duydum.
Olan olmus ! Kizi rahat birak artik seni sevmiyor sevmicekte sanki sevse nolucak evlenicekmisiniz?
Sana karsinda bi sinir oluştu
Sebepsiz engelin nedenini merak ediyorum. Kıza yazmıyorum yazmayacagim da zaten
Pesinden kos diye ne olacak? Test ediyor bakalim pesimden kosucakmi diye
👏👏👏 cok iyi analiz