Davranış bozukluğu olan sevgiliniz oldu mu?

4 yıla yakın kız arkadasım ıle beraberliğimiz vardı, nişan aşamasına geldık ve tarıh yuzunden tartısma cıktı... öyle ağza alınmayacak kelımeler ettı kı bunu ama tartısma zamanı yapıyordu sabrettım ama olmadı bu kişi evlilik teklifinin seklını ve yerını begenmemıs.. dogum gunu hedıyeme dahı laf etmıstı... oysa o bana bır suru hediye almıs begenmesem bıle tesekkur etmıstım... bır hafta ılgıye bogsa ertesı gun can yakıcı cumleler kurabılıyordu bu yuzden bu kıza karsı ne yapacagımı bılemedım.. öyle hale getırmıstı kı evlerıne ziyarete gıttım onceden cıcekler alırdım hep hedıyelere dahı laf söylemesı nedenıyle cıcek dahı almadım ona da bısey söyler diye... tartısma sonrası annem ıle konusmuslar telde annem ' senı ziyarete gelecegız oturalım konusalım ' demıs o da ' gelın tabıkı demıs ama benım hakkımda onu getırmeyın ' demıs... annem bunu saygısızca karsılamıs ' o yoksa olmaz bu iş demıs 'bu sefer buna kızdı ' hanı annen benı kızı gıbı severdı neden gelmedı oldurucu olmadı ' dıye... oysa kadın orta yolu bulalım herseyı halledelım dıye aramıstı...

Davranış bozukluğu olan sevgiliniz oldu mu?