Güncellemeler
+1 yıl
Kulak mememe kadar emdi dün
Sevgilimle 2 hafta once nisanlandik 4 gün oncede aileler el ele geliyorsunuz imam nikahi kiyin dediler, kiydik. Sevgiliyken eli elime degmedi ilk isteme günü öptük, imam nikahindan sonra boyle bir rahatlama gelmis gibi elliyor bana öpusuyoruz falan. Sizce normal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Oldukça normal yani olunca niye bu kadar korkuyorsunuz ki
Resmi nikahı yapmadan bence girmeyin. Yani zina değil ama bence yine de resmi nikahı bekleyin.
Nişan attım bizde sevişme yaşadık o rahatlık vardı ama öyle şeyler oldu ki düğüne 1 hafta kala ayrıldım hayatta hiç bişey kesin değil yapma bence pişman olacağın şeyler
Resmi nikah olmadan nikahinizi kıyan imami bulmak lazım eğer anlasamazsaniz ne olavak bunun gunahhi
Resmi nikahimiz cuma gunu olucak. Yakin tarih oldugu icin imam kiydi. Dugunumuz sadece seneye
Hayırlısı olsun hakkinizda
Abla daha nolsun istiyorsun anlamıyorum bi yola koyulmuşsun imam nikahı kıymışsınız neyi sorguluyon
Zaten maksat yaşanacak yakınlığın günah olmasını engellemek.
Yaani artık evlisiniz. Karı kocasınız. Atış serbest
Küçük meme de emilir şimdi adam haklı gene iyi dayanmış
Kulak memesi miydi o ya yanlış anlamışım 🤭🤭utandım
ortada haram olacak bişey kalmamış :D Tamamen freesiniz :D
kulak mememe kadar derken :D Öncesinde baya yer dolanmış sanırım :D
İslama göre o kişi senin şu anda kocan. resmi nikah yapmadan verme. Ülkemizde ne yazıkki dini kurallara göre yaşayan yok.
Ailelerin hatası işte bu da adam birlikte olmak istese de haklı
Nikah kıyıldı artık dinen karısının normal bu ama yinede sen rahatlama evlenmezsin ayrılık falan olur
Dinen sıkıntı yok ama düğüne kadar frene baş bence 😃ama haktır yani sevismwniz
O artık kocan ne yaparsan yap günahı yok
Orasi oyle ama ben kotu hissediyorum, sevgiliyken asla eli elime degmedi simdj boyle opmesine dokunmasina izin veriyorum diye, basit bir kiz gibi gorunurmuyum
Nikahınız var ne basiti ya en önemli şeyleri gerdeğe saklayın onun dışında öpüşün elleşin
Ooohhhh , hadi bakalım
Yapistir kulaktan aşağı iner gün gün
Nikah kıyılmış normal
😂😂😂😂😂bence çok normal eşi olmuşsun sonuçta
Resmi nikah kıyılana kadar bekle
Normal
Evlenin
Normal nikah var der
Uygun değil
Normal attık