Uzaktan mesafede bir kızın beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?

Eda diye birisi var onu çok seviyorum bi arkadaşımın kuzeni oluyor kendinisi 1.5 yıl öncesinsen falan tanışıyoruz oyundan o zamanlar kavga ile bitiyordu hep olay 3 5 kez anca konuşmuşduk zaten son zamanlarda arkadaşımla oyun oynar muhabbet ederken karşıma yine çıktı işte ilk zamanlarda normal gidiyordu daha sonra bana whatsappdan mesaj attı naber rahatsız etmiyorum değil mi diye falan o şekilde konuşmaya birbirimizi yavaş yavaş tanımaya başladık ben ona olan duygularımı açıkladım ve oda bana karşı boş değildi kendide söylüyordu bellide ediyordu yani karşılık alıyordum daha sonra ne olduysa kavga ettik aramızda bir soğukluk oluşdu bir şey yazsam kısa bi cevap ile geçiştiriyor görüldü atıyordu bende konuşmayı bıraktım aradan 1 ay falan geçti ben whatsap hikayesine bir yanıt bıraktım oda geri dönüş yaptı bende mesajı beğenip çıktım daha sonra saol ya falan gibisinden biraz sinir oldu oturduk konustuk o benden ben ondan özür diledik bana yanlıslarımı kusurlarımı söyle falan dedi artık konuşmaya başlamıştık yavaş yavaş ama artık eskisi gibi karşılık alamıyorum bazen hafif bi belli ediyor gibi sonradan umursamıyor gibi ne olduğunu anlayamadım en son dün bi tartışdık ben sen mutlu ol diye değişmeye çalışıyorum demişti oda seviyor mu sevmiyormu ne oluyor anlam veremedim sizce ne yapmalıyım boş geçmeyin bir akıl verin lütfen

Uzaktan mesafede bir kızın beni sevdiğini nasıl anlayabilirim?