Selâmlar!!!
Evleneceğiniz kişiyle hangi özelliğinizin aynı olmasını isterdiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!!
Evleneceğiniz kişiyle hangi özelliğinizin aynı olmasını isterdiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Güzel soru, tebrik ederim...
Hassasiyetlerimin aynı olmadığı, hayata aynı yerden bakmadığım, canlı bir şekilde akıp giden vakti değerlendirmediğim, gururunu, kibirini, şimarık yanlarını bir kenara bırakmamış ve gelecekten umduğu benimle benzer olmayan biriyle iletişim kurabileceğimi sanmıyorum. İletişim kuramadığım biriyle de bu durumların detayına inebilmek de pek mümkün olmayacaktır.
Allah'a büyük konuşmuş olmayalım, O yine her şeyin hayırlısını versin tabi.
Benim gibi hobileri olsun, benim gibi kendine ait kişisel alanları olsun ve benim gibi sadakatli, güvenilir olsun, benim gibi sürprizlerle dolu olsun. Sadece beni mutlu etmek için bana kahve hazırlasın mesela, onunla her konu hakkinda pervasızca konuşabileyim.
Düşünceli, saygılı olmasını isterim ve birbirimize kitap hediye ederim, kitap önerelim, bu cihetlerden benzeşerim, hadi bakalım evrene enerjimizi de yolladık
Espiri anlayışımız, dini yaşantımız, kültürümüz, kısacası hayata baktığımız pencere aynı olsun isterim. Zevklerde ufak tefek farklılıklar olabilir. Ama o da benim gibi gezmeyi, film izlemeyi, yeni hobiler edinmeyi sevsin, ve yeniliklere açık olsun.
Allahım amin😀
Güzel ve zor bi soru… hayata bakış açımız temelde aynı olursa sanırım sağlıklı iletişimden benzer kültürden geliyorsak anlaşmakta istiyorsak sanırım gerisi gelir… umarım unuttuğum bi şey yoktur… güzel huzurlu insanlarla karşılaştırsın isteyen herkesi…
Cevap
39Cevap
Bakış açılarımız aynı olmalı. Çağdaş düşüncede olmalı yani.
Hiçbir şeyimizin aynı olmasına gerek yok.
İkimizde birbirimizi çok sevelim 🙈
Benimle aynı zevklerinin olması
Bakış açısı, duygu ve düşüncenin ortak çatı altında toplanması önemli...
Evlilik; sen ben değil, "Biz" olmak demektir..
Bir elmanın iki yarısı..
Birbirini tamamlamak demektir..
O nedenle, fikri, ruhi ve bedensel uyum önemlilik arz eder..
Birbirimize olan güvenimiz ve sevgimiz karşılıksız olsun yeter 😃
Tutarlılık
Mizah anlayışı
Şaka yapma ve kaldırabilmesi
Kafalarımızın uyuşmasını isterim, benim gibi eğlenceli olmalı. Her gün evde kös kös oturup, sohbetsiz bir hayat sürmek istemem. İkimizde hayatımıza renk katmalıyız. Bir de sadık olmalı, güven her şeyden önce gelir.
Fikir ve davranışlarımızın bire bir uyumasını beklemem ama dünya görüşü, insani ve vicdani değerler, saygı duyma ya da anlayış gibi konularda benzer olmak isterim.. Benim gibi yerine göre davranmayı bilmesi kafi.. Keyifli geceler..
Evleneceğim kişiyi buldum. Ona bakınca zaten kendimi görüyorum. Bence kendimizden bir parça buldugumuz adamlarda zaten bir çok ortak özellik var.
Hayvansever olmalı, etobur olmamalı mesela vegan olsun demiyorum ama fleksiteryan olabilir. Mutfakta vakit geçirmekten keyif almalı, dakik olmalı ve son olarak cinsel uyum önemli
Hassasiyetleri benimle aynı olmalı. Aksi takdirde zorlanırız.
Hiç evlenmeyi düşünmüyorum ama gene de sevgili olarak cevaplayacak olursam kitap okumuyors asla. Hatta mümkünse stranç canavarı olmasını çok isterdim.
Tüm ozelliklrimiz aynı olsun ama en çokta yatak ve salon konularımız aynı olsun isterim
Karşılıklı sevgi, merhamet, yalan söylememek, bunlar
eğitim statü siyasi dini yasadıgı yer yabancı dil aylık fınansman bakım ve kasa
Onun da benim gibi ev kuşu olmasını isterdim ki öyle oldu.😂🥳
Kararsız insanlardan nefret ediyorum.
Hangi konu da olursa olsun ama bir fikri ve kararı olsun.
Dini inancimizin siyasi görüşümüzün aynı olması gerekli.
Ortama uyum saglayabilen, acik fikirli, kitap okumayi film izlemeyi felan seven birisi 😻😻
Evlilik mi, benim için hayal diye düşünüyorum ve ben olmayacak hayaller kurmayı sevmiyorum
Gönül işlerinde kriterler iptal olur
Bunu en iyi sen bilmelisin.
Eğlence anlayışımızın.
Akşam evde oturup tv izlemek isteyen biriyle olmaz.
Aynı demeyelim de tamamlayacı diyelim herkes biraz eksiktir cünkü.. 🥂
Sevgi Merhamet Saygı Ekonomik Denge Hoşgörüsü Hayvan Sevgisi Anlayışlı Olması Ve Alçak Gönüllülük
İnsanlara karşı merhametli olmasını ailesine ve aileme değer vermesini isterim
Karşılıklı güven ve saygı olduktan sonra özelliğin önemi yok
kıskanç olmayacak, sadık olacak, özgürlük kısıtlamadan sevmeyi bilecek. Evliyim ama eşimde bunlar yok.
Klasik araba sevecek ve silah kullanmayı bilecek. Bunlar özellikle de klasik araba sevmesi şart benim için.
Mizah anlayışımız ve eğlence anlayışımız çünkü ben canım sıkılınca ya da bir iş yaparken dans edip şarkı söyleyen biriyim.
genel olarak kafa yapımız ve zevklerimiz aynı olsun isterdim. aklıma ilk bunlar geldi.
Merhamet
Anlayış
İyi niyet
Esprituel
Entelektüel
Zeki
İyi niyet
Olsun da olsun
Yemek yeme , sosyal enerji, fiziksel enerji, siyasi görüş, zevk alinan aktiviteler
Yataktaki zevkimiz , damak tadımız , tatil kafamız ve para harcama kültürümüz
Konuşabilmek iletişim kurabilmek yeter bence çünkü herşeyi çözmüş olursun
Yemek zeka oturmasını kalkmasını bilmesi aynı müzikleri dinlemek
Hayata bakış açımızın, dini ve dinlere karşı bakış açımızın ve çocuk:)
Şakacı eğlenceli çocuksu olmasını isterdim aynı benim gibi ve öyle birini buldum ztn
anlayıslı
birbirimizi cok sevmemiz
dürüst
kibar
mizah yapabilen vs vs..
Saygı ve sadakat
Sadakatli, vefalı ve yardımsever olması
Vicdan ve hayvanseverlik
Para konusunda ki tutumumuz aynı olsun.😀😀
Maddi durumlarımız aynı olsun
Oda ben gibi film izlemeyi sevsin
Ellerinin benim gibi cok terlemesini isterdim
Mizah anlayışı olmalı arada takılabileyim
Spor yapmayı sevsin bir deee kahve içmeyi
Gezmek kesf etmek yeni seyler ögrenmek
anlayışı benim gibi ayrıntıyı düşünebilmesi
Kalbi güzel olsa süper olurdu
Hayata bakış açısı aynı olsun.
Konuşabilmek Uyum frekans anlayış
Temiz kalpliliğimin
Asosyalliğimin
Zekamın
Samimi içten anlayışlı ve eğlenceli
Birlikte mutlu olabilir birlikte acı çekersen olur.
Samimi olmasını isterdim.
Cinsel istek , sadakat ve dürüstlük ve sevgi
Hobilerimiz ve dusunce yapimiz.
Eğlenebilme potansiyelimiz uyuşmalı😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?