22 yaşında olan genç bir kızın hayatı sadece evlilikten ibaret görmesi çok üzücü gerçekten. Mutluluk sadece evlenip yuva kurmak değildir. Gençsin, güzelsin. Hayatının en güzel ve verimli zamanlarındasın. Eğlenmek, geleceğini inşa etmek, kariyer yapmak varken neden evlilik gibi sıkıcı bir yola girmek istiyorsun? Önce bi hayatını yaşa, görmek istediğin yerleri gez, hobilerin ile ilgilen, kariyer yap, donanım kas. 30'lu yaşlarda da evlilik düşün. Böylesi senin için daha iyi olacaktır. Bir abla tavsiyesi. 🌸
Açıkçası güldüm soruna ve pek de bir şey anlamadım Eğer gerçekten hayatımızı rüyalar üzerinden yaşayacak olursak ben şu an sevgilim 50 kere boğazlamıştım çünkü doğru düzgün görmüyorum kendisini rüyalarımda ancak gerçekte bakacak olursak herhangi bir problem sorun yok yani kalkıp evlilik gibi büyük bir şeyi rüyalara bağlamak çok saçma zaten sen ciddi ciddi sormamışsındır ancak yine de böyle şeylere bağlı insanlar da var ben söylemek istedim
Evlilik aşk ilişki sevgililik Her neyse bunlar Evet kader kısmet şans kabul ediyorum ancak bence insanın biraz da kendisinin elinde olması gerekiyor yani sen hiçbir şey yapmadan erkek beklersen veya sevgili beklersen bir şey elde edemezsin Senin de harekete geçmen gerekiyor ama sen ol Her gördüğün erkeğin üstüne atla demiyorum ancak En azından tanı şu konuş flört dese ama uygun olsa devam et değilse bırak kendine çok fazla kasma erkeklerden uzak durma ya da gördüğün her erkeğin de yakasına yapışma Ayrıca yaşında eminim çok genç hemen evlilik falan düşünme hayatını yaşa mutlu olmaya bak Her şey evlilik değil bu hayatta
Merhaba, hiçbirimizin bekar kalacağını zannetmiyorum yani eninde sonunda birisiyle evleneceğiz ama belirsiz olan 2 şey var. Kiminle ve ne zaman olduğu konusu. O yüzden bu belirsizlik aslında canını sıkıyor insanın ama neticede bence sizin de günün birinde evleneceğini düşünüyorum. Doğru kişinin çıkması ve her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yüzün güzel ama sadece güzellikle fizikle olacak şeyler değil bunlar. Aceleye getirme, zamanı gelince elbet bir şeyler olur. Aceleye getirenleri de görüyoruz 1 yılı devirmeden boşanıyorlar sonradan.