Selam size sorum bu. Kuşlardan korkuyor musunuz? Ben aşırı derecede korkuyorum bu fobiye dönüştü sanırım. Bugün dışarıdaydım ve bir mağazanın önünde biir sürü kuş. Orada besleme yapılıyor ve kaldırım boydan boya kuş dolu. Ben de sırf bana değmesinler, üzerime uçmasınlar, bana yaklaşmasınlar diye yoldan yürüyorum kuşlar bitene dek. Sizin de böyle bir korkunuz var mı, varsa nasıl geçti vs yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuşlarla ne yaşamış olabilirsinki böyle bir fobin oluşmuş
Ben küçükken annem salonun tüm camlarını açıyordu. Birkaç kere kuş girmişti ben de oradaydım, ağlayarak koşmuştum. Bi de hep yolda gördüm ya araba ezmiş ya kedi yemiş yarısını. Balkon camına da kuş konmuştu bu sene. Kedim bi zıpladı yakaladı hayvancağızı. Üzerime koştu. Odama götürdü, evde de kimse yoktu ağlayarak ölmeyi bekledim
Bu sebeplerden dolayı travma oluşmuş sende. Korkunu yenmek için korkunla yüzleşmelisin
Bunu çok denedim ama her kıpırdanmalarında çok kötü oldum. Geçmedi kaldı öylece
Bı tane muhabbet kuşu al eve. Yavaş yavaş sabırla ona alışmaya calis
Evde 2 hamster, 1 kedi ve 1 köpeğim var. 1 tane daha hayvan alırsam beni sokağa atacak
Evde fare besleyipte kuştan korkan tek insan sensin. 👏👏👏
😂Ama bu fare değil ki. Fareden de korkuyorum ama fobi değil. Hamsterların kuyruğu çok minnacık bu yüzden rahatsız etmiyor beni. Farelerin kuyruğundan da tiksiniyorum normalde
Ayrıca doğa kanunlarına göre birbirine düşman olan 3 türün aynı evde yaşaması da şaşırtıcı. Hem bı kere o fare
Tom ve Jerry ailesi kurdum onlara. İguana da istiyordum ama annem eve sokamazsın başka hayvan dedi. İçim ona da burkulmadı değil yani. Bi de benim köpek görgüsüz, hayvan gördüğü anda seviniyor milletin suratına sümkürüyor, iguanamı korkutur
Vee hamsterlar fare değil, nasıl ki kedi, köpek, kuş, at vs bir tür ise hamster da bir tür. Farenin genetiği ile oynanmış hali değil
Hayvensever arkadaşım sana Komodo ejderi beslemeni tavsiye ederim. Ayrıca yapmış olduğun açıklama hamsterin fare olduğu gerçeğini değiştirmez. Nasıl her çekik gözlü bizim için japonsa nasıl denizde yüzen her canlı baliksa oda aynı
Aslında mantıklı bir yaklaşım 😂. Komodo ejderi alırsam evdeki hayvan nüfusu 1 olacak o da kendisi. Bildiğim kadarıyla etçil hayvanlar. Hadi hamsterlar kafeste ama ya kedimi köpeğimi yerse nolacak. Bi de onlar dinozor gibi kocaman
Sadece hayvan değil canlı nüfusu da bir olabilir. Sen birak bu egzotik hayvan merakını. Tavuk besle.
Evde tavuk besleyemem bi de kanatlı zaten. Kısa süreli de olsa uçabilir ve gagası var
Gerçekten değişik birisin. Komodo ejderinden korkmazsin tavuktan korkarsın.
Komodo ejderi hiç canlı canlı görmedim belki korkarım belli olmaz
Allah anana babana sabir versin
Neden
Öyle içimden geldi bu temenniyi söylemek
Peki
kuş bir şey yapmaz ya
en fazla kanadını çırpar
Yolda yanımda durmaları bile yeterince korkunç. Kanat çırptıkları anda yanımda kim varsa tutuna tutuna gidiyorum, çoğu zaman zırlamaya başlıyorum. Bana çarpsa kalp krizi geçircem
bu korkunuzun altında başka bir sebep varmış gibi sanki
panik atağınız var mı peki anksiyeteniz filan
Evet panik atağım da var
bu panik atağı kontrol edebilirseniz korkunuz da kaybolacaktır
kuşları gözünüzde büyütmeyin
aslında siz değil onlar sizden korkuyorlar
biz onların yanında dev gibiyiz
onlar bizi görünce ne yapacaklarını şaşırıp sağa sola uçuyorlar
ani hareketler yaptıkları için insanlar bazen irkilebiliyor ama sadece o kadar
Evet küçükler falan ama hamsterım ds var onlardan korkmayıp da uçan canlılardan korkmak gerçekten bambaşka. Kuşların hem ani hareketleri hem de uçması korkutuyor sanırım
ani ve hızlı hareketler korkudur
aslında korkutmaz sadece adrenalin salgılatır
Anladımm. Teşekkür ederim yardımınız için
rica ederim
Ben de kuşlardan korkuyorum hatta bi de kediden köpekten korkuyorum ama bir yandan seviyorum da
Ben de kuşları seviyorum. Bana yaklaşmadan uzakta dursunlar ayy ne tatlı falan derim ama yakınımda asla bunu diyemiyorum
9 yaşındaysan burada işin nee kaçak 😂