Benden 4 yaş küçük birinden hoşlanıyorum sizce ilerleyen zamanlarda ne gibi problemler çıkabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş gerçekten hiçbir zaman sıkıntı olmaz emin ol bu genelde Türk insanların daha doğrusu Arap kafasına sahip insanların uydurdugu bir şeydir önemli olan yaş değil her zaman uyu ayrıca dört yaş kaldıki çok fazla bir fark değil emin ol insanlar ne kadar farka rağmen evlenip mutlu oluyorlar yani karşıdaki kişiyi bir sınav olarak görme hiçbir zaman ki dört yaş emin o fazla değil
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım yaa gönlüme şu serptin yorumunla teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşından ufak görünüyorsan sıkıntı olmaz. Ama kafa olarak da eğlence olarak uymanız lazım. 5 sene sonra ben eğlenemiyorum kafam çekmiyor dersen sıkıntı. Kadınların küçük olmasının sebebi zaten bu. Çünkü kadın tükeniyor bir yerde
05 Yorumla
Soran+1 yılTükendim okurken 😂😂
- +1 yıl
ahahahhaha 🤣🤣 Akışına bırak yaşa gör boş ver olacak olan olur.
Soran+1 yılYani bakalım ya şimdi daha açılma da yok kendi kendime gelin güvey olmiyim😂
- +1 yıl
Aman dikkat beklentiye girme ozaman emin olmadan üzülürsün
Soran+1 yılHaklısın canooo😂
+1 yılyaş farkı fazla değil pek sıkıntı olmaz belkide sadece evlilik ve çocuk konusunda eğer erken isterse sıkıntı olabilir onları da bi kaç ay sonra konuş olmayacaksa da boşa zaman kaybetme
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha açılma bile olmadi bende çok tedbirli davranan bir insanım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence anlaşabilirseniz hiçbir sıkıntı olmaz yani o da yaşına göre belli bir olgunluktaysa bu ilişki çok uzun vadede gider hatta mutlu bir evlilik bile yapabilirsiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz icin🙏
- +1 yıl
Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bana göre yaş farkından ziyade kaç yaşında birlikte olduğun önemli özellikle kadının büyük olduğu ilişkilerde Bu biraz daha önemli yani eğer 18-22 20-24 gibi yaş farkı varsa birazcık sıkıntı olabilir ancak 24-28-26- 30 34 gibi yaş farkı varsa hiç sorun olmaz çünkü erkek zaten belli bir olgunluğa gelmiştir belli bir kadın doyumuna erişmiştir abazan gibi davranacağını düşünmüyorum dediğim gibi belli bir doyuma da ulaştığı için olgunluğa da ulaştığı için seni taşıyabileceğini düşünüyorum tabii ki yaş olarak taşımaktan bahsediyorum dış görünüş olarak da çok fazla sırıtmazsınız
10 Yorumla Çıtır sevgilinin hiçbir zaman zararı olmaz. Asıl olgun sevgili problem çıkarabilir. Küçük yaştaki insanları domine etmek daha kolay oluyor. Saf ve tecrübesiz olmaları sayesinde istediğin her şeyi kolayca yaptırabiliyorsun. Olgun birine yaptıramazsın. Hayat tecrübesi onu bu konuda uyarır. Eğer yönetilen değil de yöneten taraf olmak istiyorsan 4 yaş küçük birini elbette tercih edebilirsin. Ha bir de yaşından küçük göstermen gerekiyor. Aksi takdirde yan yana iken ortaya hoş bir görüntü çıkmaz. Yanında ablası gibi durmayacak isen ilişkide bol şanslar diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılsimdi aranizda kac kac var cocuk kac yasinda sen kac yasindasin hic bir fikrim olmadan yaziyorum ornekler le sadece cocuk 20 yaslarda siz 25 5 sene sonra cocuk dusunmeye basladiginda fikir alisverisi degisecek ve cocuk kendi dengini arayacak cocuk 25 siz 30 cocuk 30 yasina geldidiginde en verimli yas olacak ve sizi yasli veya yetersiz bulacak kendini disari atacak bunun sebebi ise siz daha olgun olacaksiniz cocuk 35 geldi siz 40 geldiniz hic bir fikiriniz uymuyacak cunki yasam dusunce aa hersey degismis olacak belki cocuk hergun birsey yasamak istiyecek siz ayak uyduramiyacaksiniz yasiniz ihtibari le bu sefer cocuk kendini disariya adepte edecek veya farkli yollar arayacak oyuzden cok buyuk bir piskolejik bir savas olacak ama ben ona ayak uydura bilirim dediginiz surece sorun olacagini hic sanmiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılOlgun olması beni bir nebze rahatlatıyor
Soran+1 yılYaşlarıniz 24 28
- +1 yıl
hic bir erkek 45 yasina gelmeden olgun olma sansi yok konusmasindami olgun oldugunu anladiniz veya saclarinda beyazlikmi var
Soran+1 yılKonuşmasında tabiki de olgunluk olur
- +1 yıl
24 yas deli bir yas bunun durulmasi var duruldugu zaman biraz sorunlar yasaya bilirsiniz cok iyi bir piskolejik savas vermemeniz lazim
- +1 yıl
simdi size soyle bir ornek vereyim 18 yasinda iki kisi birisi erkek birisi bayan ikisi de sizin deiginiz seviyede olgunlar imkansiz ama oyle olsun bunlarla ayri ayri sohbet ettinizi farzetin kim daha olgun davarinir yapi gere ile bayanmi yoksa erkekmi bu sekil dusunun bunu
Soran+1 yılŞimdi şöyle bisey var genelde kadınlar daha erken olgunlaşır ama bazen de aynı yaşta kadın ve erkekten erkek daha olgun davranışlar gösterebiliyor ben geneld3n yola çıkmıyorum
Soran+1 yılKarşımdaki insansan yola çıkarak konuşuyorum
- +1 yıl
dedimya ilk baska yazdigimi gibi ikiniz hakinda hic bir bilgim verim veya otorup sohbet etmisligim yok genelleme yapilan bir yazi ve gunuzmede yasananlari yazdim sadece hic gordunuzmu bayanin buyuk erkegin kucuk olupta evliginin sordugunu ben asla gormedim isin icinde okdugum helde
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama ilerde bu durum değişir. Bir şey olup sana bağırdığında ya da bagırmasa bile sert bir şey söyleyecek olursa, kendinden 4 yaş küçük birinin öyle yapması zoruna gider. Çevremde bunun örneğini gördüm ben.
Ha birde ilerde çok fazla aldatır seni
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatma neden olsun ki
Cevap sahibi+1 yılkadınlar erken olgunlaşıyor her açıdan
4 yaş? Ortaokulda ya da lisede sıkıntı, ama 20 den sonra yaş farkının hiçbir önemi yok. Zaten erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştığı için yaşça büyük olması idealdir. Taaa ki 15-25 gibi anormal rakamlara kadar..👍🤗
05 Yorumla
Soran+1 yılBenden küçük ya
- +1 yıl
Olsun, o da sorun değil. Eğer yaşlarınız olgunluk seviyesi üzerinde ise normal. Dediğim gibi erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşır. Kafa yapılarınız, hayat görüşlerini uyumlu ve birbirinizi iyi anlıyor, seviyor ve destekliyorsanız 3-5 yaş farkının hiçbir önemi yok. Takılmayın bunlara..👍🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Soran+1 yılÇok sagolun 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Olgunluk olarak senden biraz geri kalabilir !! Bunu asla göz ardı etme belli başlı düşünceleriniz fikirleriniz uyabilir fakat aceleci olmayın, bazı konularda deneme yanılma yöntemine başvurun ne tepki alacağınızı görmüş olursunuz hem
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneme yanilmadan kastınız nedir
Seinlikle olur. Kadinlar her cocuk dogurdugunda bes yas atar olgunluk olarak. Bir sure sonra senin onun yaninda ablasi hatta annesi gibi gorunme ihtimalin var. Dogal olarak onunda gozu disarda olur. Benden soylemesi
00 YorumlaOndan yana sıkıntı olabilir açılmadan konuşmadan bilemezsin
110 Yorumla
Soran+1 yılZaten daha acıkmadık ama bana kendinden büyüklerle hep takıldığını arkadaşlık kurduğunu söyledi
Soran+1 yılHoşlanıyorum ama oda açılmadı henüz yeni tanışıyoruz
Soran+1 yılBiraz daha tanımam lazım bir iki defa sohbet etme fırsatımiz oldu
Soran+1 yılTanımadan bisiler olursa keşke diyebilirim o yüzden ağırdan almak her zaman daha iyi
Soran+1 yılTabı deneyimlerimden
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlt tarafı 4 yaş gayet normal bir fark. Yaş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
reşitse o da severse birsey olmaz bazen aileler problem cıkarabilir ama onun harici birsey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer ikiniz de reşitseniz bir sorun görmüyorum. Tabii o da istiyorsa. İkiniz anlaşabildikten ve birbirinizi sevdikten sonra yaş farkının bir önemi kalmıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
Cevap sahibi+1 yılSadece erkeklerin geç olgunlaştığı söylenir ve kadınların da daha erken. Ne kadar doğru bilemiyorum elbette. Katlanabilirsen bir sorun çıkmaz sanırım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmaz aşkım, dert etme bunları dört yaş hiçbir şey değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bir şey değil ya neden olsun ki. Kimya tutuyorsa sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılKendisinden büyük hatun alan zengin, küçük hatun alan mutlu olurmuş 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Su an ki yaslariniz
Sehirleriniz
Okul veya is durumlariniz
Yani daha cok detay lazim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 biraz damla en fazla 2 olması lazım çünkü erkekler geç olgunlaşır
00 YorumlaPeygamberimiz kendisinden 15 yaş büyük kadınla evlenmiş nasıl sıkıntı olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
Bu harikaydi
Soran+1 yılOrası o yle
- +1 yıl
Simdiler hep akli havada. Saa sapan mevzulara kafayi takiyorlar
+1 yılOlgun görünüyorsa yaş sorun değil.
Benim de hoşlandığım çocuk benden küçük ama olgun.12 Yorumla
Soran+1 yılBuda olgun birine benziyor bugüne kadar kendinden büyüklerle takıldığını söyledi arkadaş olarakta
- +1 yıl
Sorun etme. O sana karşı ilgili mi?
+1 yılO sırada teyzem ile eniştemin arasında 9 yaş olması
04 Yorumla
Soran+1 yılHangisi daha buyuk
- +1 yıl
Teyzem
Soran+1 yılKaç yaşında evlenmisler
- +1 yıl
Bilmiyorum 30 vardır
+1 yıl4 yaş çok fazla değil sıkıntı çıkmaz zaten sıkıntı çıkaran insan varsa onla ilişkini keseceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim yok ama olabilir
Kadınlarda oluyor mezara kadar söylenirler yaşı büyük diye
00 Yorumla
+1 yılBence sorun olmaz beden istiyorsa karşı koyulmaz
00 Yorumla
+1 yılKadınlar zaten daha olgun birde sizden küçükse çocuğunuz gibi seversiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe belki
+1 yılolur kız küçük olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılBen büyüğüm ama
- +1 yıl
sorun olur. kendinden büyük erkek bulsana
Soran+1 yılBende çok suphefeyim ama hoşuma da gidiyor
- +1 yıl
kim hoşuna gidiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHic problem olmaz devam et askina bak
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin kuralsız psikopat
- +1 yıl
İstersen 10 yas olsun uyum ve anlasma varsa sikinti yapma kendine
Soran+1 yılNe bilim çevre nasıl karşılar diye düşünüyorum bazwn
- +1 yıl
Kimseyi umursama onemli olan senin mutlulugun. Sen mutluysan gerisini hadi ordan
Soran+1 yılşu an aşırı gaza geldim
- +1 yıl
Ciddiyim gaza gelme gercekler bu
Soran+1 yılGidip acilabilirim o derece
- +1 yıl
Sana kalmis benim dusumcem bu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir şey mi gelip geçici mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ciddiye de binebilir ama ilgim var ona karşı
+1 yıl4 yas fazla değil bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsorun olmaz devam et
00 Yorumla evet sen çabuk yaşlanacaksın
00 Yorumlaçok değil yaş farkı ki
00 Yorumla
+1 yılİkinizin Burcu nedir
00 Yorumla
+1 yılÇocuk bakiciligimi yapacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 4 yaş az sıkıntı olmaz yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yani aileler büyük problem çıkarabilir
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey olmaz.
takılmayın buna..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki kişiye bagli
02 Yorumla
Soran+1 yılOlgun biri
- +1 yıl
Sıkıntı yok o zaman
+1 yılsıkıntı olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOlgun aslında bıde yani öyle görünüyor yeni tanışıyoruz zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadının yaşı büyük olmamalı
00 Yorumla Okadar sorun olacak yaş degill
02 Yorumla
Soran+1 yıl28 hacı ya adfgjk
Daha cok mutlu eder senı
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAfahsjdl o sonraki evre ya
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar nedir?
06 Yorumla
Soran+1 yıl28 24
- +1 yıl
Karşı tarafın olgunlaştığına inanıyorsan neden olmasın
Soran+1 yılTanıdığım kadarıyla olgun görünüyor
- +1 yıl
Dışarıdan Böyle görünüyor işin içine girdiğin zaman şekil değişebiliyor
Soran+1 yılHaklısın o yüzden ağırdan alıyorum zaten
- +1 yıl
Ve ilk hareketi ondan bekle
+1 yılAşkın yaşı olmaz son gaz dewam sakın vazgeçme
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim istediğin zaman gt yapabilirsin
aile karşı çıkabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKimin ailesi
Soran+1 yılBenimki bisey demezde onunki diyebilir
+1 yılKesinlikle evlilik olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla 20 ye kadar yolu var devamm
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yoktur tabikki olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun
00 Yorumla Evet olur
00 Yorumla
+1 yıl4yaş fazla değilki
00 Yorumla
+1 yılçok normal 4 yaş
00 YorumlaSanmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Problem çıkmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama bu sorunu aşman çok kolay
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılDetaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Soran+1 yılNa anlatacaksın burdan anlat
Cevap sahibi+1 yılOnu kendine bağlaman iligli hale getirip ipleri eline alman senden hiç soğumamasını sağlaman için ne gerekiyorsa erkeklerin kadınlardan beklentisine kadar herşeyi detaylı anlatıcam yani baya uzun konu ondan bi fake hesap vercen nolcak ne kaybedersin sanki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benden 4 yaş küçük birinden hoşlanıyorum. İlerde yaş sıkıntı olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler