Yazlık bir yerde otelde resepsiyonistim bir misafirden hoşlanmıştım ikimiz de 26 yaşındayız. Ona açıldım diyebiliriz. Ve dün tekrar otele geidiğinde ki rezervasyonlarını bana yaptırmıştı whatsapptqb.
Ve dün işte arakadaşlarının giriş işkemlerini yaptım onlar giderken benimki gitmedi siz gidin dedi ve benim yanıma geldi sohbet etti sorular sordu hakkımda.
Ya bilmiyorum açıkcası bu gün de bekliyordum
Ama
Otelde odasında şu an ve 4-5 odaları vardı ben almıştım. Hatta bi odada iki kadın var ve bu kadını benden uzak tutun demişti ama şimdi o kadın ya da kadınlar onun odasında ve ben aradığımda bana ters ters davrando şaka gibi. Başkası olduğumu sanması imkansız çünkü gecede çalıştığıöı biliyor
Ve dün işte arakadaşlarının giriş işkemlerini yaptım onlar giderken benimki gitmedi siz gidin dedi ve benim yanıma geldi sohbet etti sorular sordu hakkımda.
Ya bilmiyorum açıkcası bu gün de bekliyordum
Ama
Otelde odasında şu an ve 4-5 odaları vardı ben almıştım. Hatta bi odada iki kadın var ve bu kadını benden uzak tutun demişti ama şimdi o kadın ya da kadınlar onun odasında ve ben aradığımda bana ters ters davrando şaka gibi. Başkası olduğumu sanması imkansız çünkü gecede çalıştığıöı biliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sen daha uyumadınmı hesap açıp açıp soru mu soruyorsun :D
Adam benim hayatımda değil beni aldatmış değil yani aslında beni ilgilemdirmemesi gerekir ki hoşlandığım için sadece üzüldüm. ama ben şunu anlamıyorum dün bana öyle davtanan bir insan nasıl beni gözden çıkarmış neden ya da
papaz hergün pilav yemez :D
haci hayat pembe dizi degil :D adam kadını almış odaya işte işi pişiriyor
Dün niye yalan söylüyor benden uzak odaya koyun diye? Benden kaçıravaktı olayı bugün ise pişkin pişkin belli ediyor bi de afralı tafralı konuşuyor benimle?
Olan olmus rahatsiz edilmek istemiyor yarn bir bahane ile gelir yanina merak etme
Yok gelmez artık beni gözden çıkarmış ki böyle davranıyor.
O bahane bulup ya gelir ya arar merak etme
Gelmez. Dün niye yalan söylüyor benden uzak odaya koyun diye? Benden kaçıravaktı olayı bugün ise pişkin pişkin belli ediyor bi de afralı tafralı konuşuyor benimle?
olan olmuş aralarinda Şu an onlarin sende tam bitir iste
Adam benim hayatımda değil beni aldatmış değil yani aslında beni ilgilemdirmemesi gerekir ki hoşlandığım için sadece üzüldüm. ama ben şunu anlamıyorum dün bana öyle davtanan bir insan nasıl beni gözden çıkarmış neden ya da
Dün ettiğimiz sohbette mi bişi vardı anlamadım ben yanlış bişi mi söyledim
Ne alaka simdi senin dediğin adam ucuyor odada onlarla Şu an
Bir şeyler yaşanmış sanki ve öyle birini asla istemezdim
O kadınlar iş için orada adam da işini bitiriyor
Beni gözden çıkarmış işte ki böyle davranabiliyor.
Ya ama o iş ayrı nasıl dayansın
Ben dedim sana dimi? Dkkdldldl
Komik olan ne? Dün bana ilgili davrandı? O kızı benden uzak odaya koyun dedi. Ne oldu şimdi ne değişti?
Değişen bir şey yok, maksadı hakkında fikir sahibi olman lazım ama şu durumda
Nasıl değişen bir şey yok beni gözden çıkarmış işte ki böyle davranabiliyor.
Düne kadar ilgilendiğinden bile emin değildin, şimdi seni gözden çıkarmış diyorsun
Nasıl emin değildim adamın dünkü yaklaşımı ortada bi de bugünküne bak
Kızlar yokken yine iyi davranır o sana merak etme
Dün niye yalan söylüyor benden uzak odaya koyun diye? Benden kaçıravaktı olayı bugün ise pişkin pişkin belli ediyor bi de afralı tafralı konuşuyor benimle? Dün de vardı kızlar ve benimle ilgikenmişti, şimdi ne değişti?
Şimdi aynı odada belki de çıplaklar, seninle ilgilenmesi için bir sebebi yok
Hoşlanmış
Kimden?
sevişiyodur şu an ihtiyaç yani normal
Telefona blutut bağlama şeyi falan sormuşlar buz istediler falan bir şey yaptıklarını düşünmüyorum
yani hemen olmaz eğleniyolardır
tabi illa seks düşünmemek lazım kadınların kim olduğuna bağlı biz ablamla tatildeyken bazan sıkılıp oda gelirdi odama çevredikiler yanlış anlardı
Dün niye yalan söylüyor benden uzak odaya koyun diye? Benden kaçıravaktı olayı bugün ise pişkin pişkin belli ediyor bi de afralı tafralı konuşuyor benimle?
belkide senin ona ilgi duyduğunu anladı senlede bişeyler düşündü
Anladı değil biliyor zaten ben belli etmiştim mesajda
keşke belli etmeseydin erkekler öyle totosu kalkar hemen
Ya neyse ne işte. Olay ne şimdi?
olay şu ki adam zevkçi biri duygusallık besleme tek gecelik ilişki adamı
Ya o kızlar tek gecelik ilişki kızı zaten hangi erkek olsa bunu yapar aaa dojunmayayım bu kıza mı dicek? Ben ne diyorum srn ne diyosun
sen ne istiyosun yani o kuzların yerinde olmakmı istiyon anlamadım ki
Offff sen neyin kafasındasın acaba ya ben ne diyorum bu ne diyo
ya anlatmaya çalışıyorum kızıyosun işte adam seni çantada keklik görüp bi gecde senle olmak istemiş bakmışki sen öyle değilsin sana yaklaşırsa sen duygusallaşacaksın oda gerçek yüzünü göstermiş
Hayır yahu öyle yaklaşmadı yaklaşacack olsa mesajdan yürürdü cevap vererek. Geldi tabımak için konuştu nerelisin napıyosun ve tarzı normal bi sohbetti
ne yapacak ilk sohbette hadi gelmi dicek akıllı olun yahu