Bu tür şeyler birbirinden bağımsız yürümez Dolayısıyla burada hepsi önemlidir birini birinden ayırmamız doğru olmaz ilişkilerde şehvet de olmalı Şefkat de olmalı ve içinde bütün duyguları barındırmalıdır
Benim için ikisinden birisi olmazsa ilişkinin dengesi bozulur. Ben ilişkilerimde her zaman aşırı ŞEFKATLİYİM ama burcum gereği de şehvet olmazsa olmazım.
Bu soruya gelen cevaplardan kadınların "bebeği gibi sevecek ama düşmanı gibi silkecek" erkeklerden hoşlandığını daha iyi anlamış oluyoruz.
"Fırtınam, felaketim hasretim Yetmiyor, sevişmeler yetmiyor Şiddetin ne hoş, ne güzel şefkatin Sevdikçe, sevesim geliyor Ölene kadar peşindeyim bırakmam"
Şehvet çiftlerin yaşına göre değişse de şefkat her yaştaki çiftte olmalı. Sonuçta dişin kesiyorken yemeli ayağın tutuyorken gezmeli falan fıstık 🙃 allah ne verdiyse yaşamalı hissetmeli.
Kadınlarda erkeklerde küçük yaşlarında şehveti tercih ederken, yaşlar kemale erince şefkat ağır basmaktadır. Tolerans gösterebilmek bi insanın kusurlarını görmezden gelmek tamamen şevkatle ilgilidir. Şayet :
Para, Kas, vücut güzelliğine bakıyorsan hepsi geçici, şevkat ölene kadar senle gelir sen değerini kaybetmezsen.
Saygıdeğer hanımefendiler sadece şehvetlerini cezbeden kaslı, uzunboylu ve zengin erkekleri severler. 😊 Ben de şefkatimi kedilerimle, çiçeklerimle ve hobilerimle paylaşırım. 😊 Tüm hanımefendilere beğendikleri kaslı, uzun boylu ve zengin beylerle bol şehvetli ilişkiler dilerim. 😊 Kendime de şefkatli yalnızlığımla umutlu gelecekler düşlerim. 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir söz var şefkat vermedigin kadından şehvet bekleme.
Ikiside. Biri fazla biri eksik oldugu zaman bir sorun oluyor. Arzulamadigin biriyle ayni yataga girmek imkansiz, merhamet duygunun olmadigi biriyle gecinmekte imkansiz o yuzden ikisi yan yana gidiyor.
Şevkat değil o şefkat. 2 xplik soruda bu hata olmamalıydı düzeltilmeliydi. Bilerek soruya da cevap vermeden görüş atıyorum biri kaldırsın da okunurken fark etsinler
neden denge olmuyor alışmadık dötte don durmaz o yüzden mi? deneyelim be hem şehvet olsun şehvet olurken şevkat bastırsın onu sarsın kendisiyle birlikte daha güzeller bence