Bilinçli ve beni anlayacak insanlarım görüşlerine ihtiyacım var bana zaman ayırıp okur musunuz lütfen?

Ben 18 yasinda bir kız çocuğuyum. Cocuk diyorum çünkü gerçekten çok çocuğum. Uzatmadan konuya gireceğim sizleri sıkmak istemiyorum. Ben baba sevgisi görmemiş bir bireyim çoğu kız çocuğu gibi bu yara ile büyüdüm hayatımda beni önemseyen arkadaş dost kardeş kimsenin olduğunu düşünmüyorum çünkü kimseyi mutlu edebilen bir varlık değilim. Tam 1 buçuk sene önce birisiyle tanıştım ve hayatım fazlasıyla değişti. İlk dega hayatımda beni fazlasıyla önemseyen birisi çıktı biliyorum acınası bakicaksiniz ama ben bu durumda olmak istemezdim biz uzak mesafe ilişkisi yürütüyoruz istediğimiz her an görüşemiyoruz sadece ben onun yaşadığı de şehire gittiğimde görüşebiliyoruz aynı zamanda onunda babası yok. Ve diğer mevzu bizim ailelerimiz pek denk değil şimdi bu da çocukcs biliyorum. Biz anlaşan çift değiliz hatta her anımız kavga gürültü bunların bir çoğu benim yüzümden çünkü onu çok kıskanıyorum ve bunu durduramıyorum yemin ediyorum durduramiyorum arkadaşlar ben onu ailesinden kıskanıyorum ve bu çok ciddi bir problem haline geldi ilerledikçe ilerledi sürekli ailesinin sosyal medyasına girip onların fotoğraflarını tek tek inceliyorum sevgilimle hiçbir şekilde vakit geçirmelerini istemiyorum ve bunun yanında ben de yanıyorum yani kendi hayatım bile yok resmen ders çalışamıyorum sırf ailesinin yanına gitmesin diye yemek yemeye gitmiyorum ve gittikçe kilo veriyorum 38 kiloya kadar düştüm kendi ailemle bile vakit geçirmiyorum bu durumdan çok yoruldum tam tamına 1.5 senedir bir hastalık boyutuna ulaştım o da bunun farkında ama bunu bilinçli yaptığımı düşünüyor bir hayli artık beni hayatında istememeye başladı ama beni seviyor ve gidemiyor arkadaşlar bana yardim etmenizi istiyorum gerekirse bir psikolog önerin ya da bazı sayfalar fikirler bilmiyorum ama kimseye anlatamıyorum çünkü herkes bana bilerek yaptığımı dusunur gibi davranıyor oysaki bu durumu bırakmak için içimde ne savaşlar verdigimi kimse bilmiyor gerekirse erkek arkadaşımdan ayrılırım yeterki bu durumdan kurtulayım ailesi bu güne kadar beni tanımak bile istemedi oysaki ben onlarla tanışınca bu pis düşünceler biter diye düşünmüştüm ama onls rbeni merak bile etmediler sevgilime bahsettiğim de onlar biraz gamsız zamanı var daha takma boş ver dedi ama bilmiuor ki ben nelerle savaşıyorum bazen çok bitirmek istiyorum bazen hayallerimdeki ilişkiyi yaşamadıği mi düşünüyorum ama ailesi kazanır onlarla vakit geçirir diye bunu bile yapamıyorum yardım edin lütfen

Bilinçli ve beni anlayacak insanlarım görüşlerine ihtiyacım var bana zaman ayırıp okur musunuz lütfen?