He tamam önce kalp, ciğer, dalak malak. Onları geçtik. Herkes dış görünüşte bir çekiciliğe bakıyor. Siz ilk nelere dikkat edip bakarsınız (Boy, gülüş, burun, diş, eller vb.)

Saç
Duruş
Bakış
He tamam önce kalp, ciğer, dalak malak. Onları geçtik. Herkes dış görünüşte bir çekiciliğe bakıyor. Siz ilk nelere dikkat edip bakarsınız (Boy, gülüş, burun, diş, eller vb.)

Saç
Duruş
Bakış
Kişiye göre değişiyor bu.
Kiminin yüzü güzel oluyor, kiminin göz rengi dikkatimi çekiyor, kiminin saçları dikkatimi çekiyor, kiminin gözü büyük oluyor ve büyük gözleri severim dikkatimi çekiyor. Kiminin kirpikleri uzun oluyor ve dikkatimi çekiyor. Keşke benim kirpiklerim de uzun olsa diyorum. Kiminin boyu dikkatimi çekiyor.
Büyük göz cidden dikkat çekici.
Aynen. Bir gün bir arkadaşımla oturuyorduk. Arkadaşım da erkekti. Büyüktü gözleri ve kirpikleri uzundu. Gözlerine odaklandım. "Ne oldu?" dedi o sırada. 😂😂 O an için ne diyeceğimi de bilemedim. 😂😂Çekindim.
Özellikle şu bölgesi dikkatimi çekiyor diyemem, mesela gördüğüm an fiziği iyidir dikkat çeker, gözleri ya da saçları iyidir dikkat çeker. Bu çok değişken, sadece dikkatimi çektikten sonra odaklanacağım kısım temiz olması. Özellikle dişleri, elleri ve kıyafeti.
tipine bakıyorum kaba tabirle, bakımlı olup olmadığına bakıyorum ki bunun içine titizlik gerektiren çok şey giriyor, fiziğine bakıyorum spora gitmesi ve sıkı bir vücudunun olması önem verdiğim yerler. en olarak da totosuna bakı- şaka şaka. (bakıyorum)
konu sanki yanlış olmuş ya kardeşim söyle de düzeltsin admin arkadaşlar:)
ben saçlarına bakıyorum saçları bakımlı taralı ise sanırım düzenli birisidir en azından diye düşünüyorum
Aşk ilişkilerinde sordum abi. Buna eminim.
bu sıralar bu durum oldukça fazla olmaya başladı sanki :) neden acaba
Süpersoru olarak çıkmış zaten. Başlık değiştirme hakkı kimde var?
konu değiştirme adminlerde var :)
Demek ki yeni adminlerin birisi zekada gerilik yaşıyor.
Cevap
31Cevap
Omuzlarına dikkat ediyorum da evcil hayvanlara geçmiş bu soru acaba ne alaka diye sormadan edemedim😂 @KızlarSoruyor 💙
Boy ve duruş konuşma şekli diksiyon gibi şeyler
Saç ve gülüşleri dikkatimi çeker..
Giyimine
Saç dağınıksa kendisine özen göstermemiş demektir aynı zamanda karşısındakine.
Dişleri temiz gözükmüyorsa yani en azından fırçalamış olduğunu anlarsın.
Her dakikada bir saat veya telefonla meşgul olmaması lazım.
Kilolu veya zayıf olması çok farketmez ama benden hafif olursa sıkıntı ben onu korurum da o beni nasi korucak.
Gözünün nerde olduğu önemlidir benim için nereye baktığı bana bakmıyorsa akli başka yerdeyse kalsin🤷♀️
Kızlar yakışıklı ve boylu poslu erkek istiyor. İlişkinin ilerleyen zamanında da bir şeyin de büyük olmasını istiyorlar ki anlayan anladı. Bunlar bende olmadığından dolayı yıllardır kimseye bakamıyorum bile yani bir şey diyemem ama illa ki bir şey dersem o zaman tipi derim.
Ben önce boyuna saçına Daha sonra da gözlerine dikkat ediyorum
Açıklamaya yazdıklarımın aynısını yazmaya geliyordum, bu kadar olur. Saç, duruş ve bakış kesinlikle.
Tebrikler😂
Cidden çok erken gelmişim 😅
Önce temizmi ona bakarım yani nasıl desem hani bir insana bakınca az çok anlarsın temiz olup olmadığını yüzü ellleri kayafeti temiz olması daha çok dikkatimi çeker. ondan sonra gülüşüne bakışına o kara kara karaaa gözlerine bakarım😄
Konu etiketine sesli güldüm.
Belirli dikkat ettiğim bir şey yok, tamamen spontane gelişir
Bütün halinde bakıyorum çekici geliyor mu gelmiyor mu. Sonra parça parça uzuvlarını ele alırım 😂 Burnuna bakarım estetik duruyor mu. Gözlerine. Dişlerine. Saçlarına diye liste gider
Bakışlar ve gülümsemesi önemli benim için ilk bakışta… sonra da zekasına bakarım aslında en önemlisi de o benim için…
elleri dişleri kişisel bakımı belli edecek kısımlar davranış bakış fizik
Dişlerine bakıyorum temiz mi diye sonra birde saçlarına tırnaklarına kısacası temizliğine 😂😂 bir başak burcu olarak ,😂
Dikkat ettiğim tek şey dik durup durmadığı. Dik durmayan biri direkt özguvensız gelıyor bana
Boyuna, kalçalarına, gözlerinin renkli olup olmadığına ve yüz güzelliğine
Hepsi bütün aslında. Bir taraf eksik olursa göze batıyor onu söylyüorsun.
Saçlarının olup olmamasına gülüyorsa dişlerine falan
Saç, duruş, bakış, ayakkabı, uyumlu giyinmek ve T vücut..
Tarz ve yüz, herhalde... Yine de davranışları iyi olmadıktan sonra ne işe yarayacak bunlar?
Bakışına dikkat ediyorum ben. Hele ki gözlerinin içi gülüyorsa... Bu beni ciddi etkileyen bir detay.
Baştan aşağı süzüyorum. Kaş, burun kılları, bıyık vs dikkat ediyorum. Genel temizliğine, tırnaklarına bakıyorum.
Elbise ve ayakkabı temizliği. Temiz olup olmadığı kısacası.
Temiz olmasina (dış, eller tırnaklar,, burun ,, koltuk altı ve ensede kıl vb durumlar çok kötü gösteriyor.)
Hijyen önemli...
Uzun boylu kaslı ve zengin olmadığım için dikkat çekmediğimi bildiğimden kimse de benim dikkatimi çekmiyor. 😊 Boşa vakit kaybetmiyorum. 😊
Sohbeti beni sarmalı sonrası boy, gülüş, koku geliyor
Önce diş sonra ellerine...
Agzina burnuna nefes aliyor mu diye (kizlar icin)
gözlerine, gülüşüne, fiziğine ve saçlarına dikkat ederim. onun dışında da boyunun biraz uzun olması gerekiyor bana göre.
Uzun boy iri yapı doğal yollardan kol kası oofff 😃
Kadınlarda ilk önce dudak erkeklerde ise boy nedensizce
Ben dış görünüşe bakmam diyen herkes yalan söyler. Önce göze sonra gönüle hitap edicek :)
Parfüm kokusu ve sakallı olnasına dikkat ederim özellikle esmer olacak 😅
Dişler, eller saç sakal benim için öncelikli baktığım yerler.
Aslında baktığım şeylerin bir sıralaması yok genel olarak her şeye bakarım kıyafeti yüzü fiziği hepsi bir bütün
Gözler
Ten
Omuzlar eller
Ve boy
Gülüşüne dikkat ederim
Yüzündeki samimiyet ve duruş
Gülüşü ve elleri güzel olmalı👌
Önce kilo sonra her detay.
Yüz güzelliği, elleri.👍😎
Giyim tarzı ilk dikkat çeken şeylerden biri
Saçlarına ve dişlerine
Bakışları gözleri gülümsemesi
Temizliği ve duruşuna
Göz , el , saç , ayakkabı, tıraş, kıyafet,
Duruşu ve sempatik olması olmazsa olmaz
Ya göte ya göze ya gülüşe
Önemli olan iç çamaşırı güzelliği benim için
Erkekte gri eşofman bakilir
Seksi duruyor baya uzun boyluysa yakışıyor baya
Sjsjsjsj yap bakalım
Siz erkekler gibi gtten yrraktan
Yüz, Duruş, kafa şekli.
gözlerine giyinişine dişlerine ellerine
Önce boy sonra tip sonra fizik
Bu 3 kesin
Dişlerine tabiki de
Kalbi aynı anda 2 kişiye atmasa yeter aslında.
Tipine
Giyim seçli kilo önemli bence
Gülüş ve diş
Gülüş ve boy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?