Bana bayılıyordu hatta ölüp biten bir balık burcuydu 9 aylık bir ilişkimiz oldu her şey çok hızlı gelişti çok çabuk sevgili olduk her ley güzel gidiyordu sonra kıskanmalar ve kıskançlıklar başladı bunlar aşırı fazla olmaya başladı ve tabiki tartışmalar baş gösterdi bende yengeç kadınıyım o sürekli yazardı uzun uzun bende susardım ama sonra tatile gittik birlikte sigara kullanmamı istemiyordu kavgalıydık ve bende giderken sigara alıp içtim o da bana inadına içtin diye soğuk yapmaya başladı sonra da ben neden böylesin falan filan çok üstüne gittim o da biraz şımardı sanırım sürekli ayrılmak istedi ben 1 ay boyunca yalvarsam da her gün özür diledim pişmanlığımı söyledim aradım ağladım zırladım bana düşünmek istiyorum dedi bilmem ne falan en son ben de dayanamadım kestim mesaj atmayı aramayı 2 haftadır sizce geri döner mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilim beni terk etmedi balık burcu beni terk etti offf napıcamm yaaa falanmı yani moruk
Boş olursa döner, aslında çok sever değer verir ama niçin bıraktı anlayamadım
Şöyle aslında sigara kullanıyordum onun için bırakmıştım ama arada çok sıkıyordu bunu da ona söyleyip içiyordum ona görede bu söz verip tutmamakmış birinci sebebi bu bir de çok inatmışım falan
Bende balığım ama bilemedim
Dönerse senin köfteyse Bizim
😂😂
Dönerse nerde soyunduysan orada giyin lan de ver yolu ibineye ya
Yok geri dönmem o kadar ağlamamı hiçe saymam sadece ben soğumam rağmen ayrılmamıştım yaz tatilinde her şeyi düzeltiriz diye uzak ilişkiydi sonuçta ama o şerro ayrıldı çat diye
Gö+ünü essek si2e boş ver
😂😂😂
Haklısın
Sorum tam senlik oleyse. Soruma gel.
Sence 8. ne olmalı? ↗
Valla okula gidene kadar bir süre bekleri oraya gidince unuturum zaten bunu çok iyi biliyorum o da biliyor
Okul nerede senin? o nerede şu an? Sen okulda olunca o nerede olacak? şu an neredesin?
şu an aynı yerdeyiz memlekette
Sana müstahakmış şimdi anladım
Nasıl
Yok bisey
Nolur söyle ya
? Okul nerede senin? o nerede şu an? Sen okulda olunca o nerede olacak? şu an neredesin?
Bunla ne alaka ki
Baydın gerçekten
Ay sende ya
Beni yönlendirecek kadar büyük değilsin. Sana ne soruyorsam cevap ver. Ben toparlayıp sana gereken cevabı ve görüşü vereceğim. Esas ay denilecek sensin
Sana cevap vermek zorunda değilim her şeyden önce yaşın büyük olsa da değilim ama detay istiyorsun ve bunu da paylaşmak zorunda asla ama asla değilim
Bekle öyleyse millet seni yüzeysel anlamaya çalışsın. Şurada seni e spirituel olarak yaklaşıp anlamaya çalıştık ve detaykandirmaya çalıştık. Hata mı ettik. Banane senin nerde yaşadığından nerde okuduğundan onun nerde yaşadığından onun nerde okuduğundan. Ne sanıyorsun kendini çok pardon? Ama pardon ya hata bende 🙏👍
Spiritüel olmakla yaşadığım yerin hiç bir alakası yok bence neyse boş ver tartışmak istemiyorum zaten moralim bozuk
Spirituel değil espirituel küçük hanım.
Kusura bakma yanlış okudum
Insanlık hali ufaklık
Ufaklık?
Dovucen sen beni bu gidişle
https://www.hizliresim.com/kmrbqnd
Burçları bu kadar takmayın
Haklısın aslında ama insan işte bunlardan belki belli olur dite takıyor
Balık terkettiyse daha da geri dönmez
Bende öyle düşünüyorum ama işte geri dönüp pişman olmasını bekliyorum deli gibi
Bence bekleme , öyle birşeyin yaşanma ihtimali düşük
Sen nasıl bu kadar eminsin
Bende balık burcuyum , kendimden yola çıkarak konuşuyorum, ama o çocuğu bilemem , benimki sadece tahmin
Ama çok seviyordu hatta arkadaşlarım bile şoka girdi böyle olmasına ölüp bitiyordu ya gerçekten eşim karım diye seviyordu
Valla zaman gösterecek nolacağini , bende öyle severim birini sevince , ama terkeden taraf bensem karşı taraf demekki çok zorlamıştır
Dönmez.
Sebep
Bunun bence burç ile alakası yok. Giden neden geri gelsin
Dönüyorlar ya 6 yıllık ilişkim bitmişti yine böyle ağlaya zırlaya zar zor unuttum sonra da psikopat gibi peşimi bırakmamıştı bakalım bu nasıl olur