Razıyım ömür boyu yalnızlığaaaaa 🤣 Yok ben almayayım hatta üstü kalsın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilik fikrim reelde de yok burada da..
Ama olsaydı öyle bir kriterim olmazdı.. Çünkü burası vesile oluyor tanışmaya.. Zaten evliliğe kadar devam etmişse, burası anlamını kaybeder.. Hatta kapatılıp gidilebilir.. Sonra sürekli zaman geçirmek, daha yakından tanımak gerekiyor..
E ne farkı kaldı canlı hayattan.. :))
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşıksam evlenirim
10 Yorumla
buradan tanışan uzun süre dostluklari devam eden seven sevilen kişiler var elbette ama burasi evlilik odaklı değil de tanışmaya vesile olan bir yer. buradan ileriye atılan adımlar evliliğe dönebilir neden olmasin
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
+1 yılİnsan aynı kuyuya ikinci defa düşmez dmmdmd
253 Yorumla
Soran+1 yılkuyu mu diyosun sen burdaki asil erkeklere egolu tc kızı ajcxkd
- +1 yıl
Asıl erkekleri egolu tc erkeği ve hepsi tuncere benziyoooo
Soran+1 yılşimdi ses atardım da dondurma yedim boğazım ağrıyo hadi yine iyisin ajdsd
- +1 yıl
Ağrın gecerse söyle bir mesaj at neden takip isteğimi çektin anlamadım ki hahaha böyle de 🤣🤣
Soran+1 yıltakılmalık olarak görüyorum artık egolu tc kızlarının egosunu tatmin edemicem açtım tv yi bi neşet ertaş efkarlanıyoz arada eşlik ediyom kısık sesimle
- +1 yıl
Çiğ köfte eşliğinde ama abine söyle o yapsın sonra magnolia göm çok seversin sen
Soran+1 yılo çiğ köfteyi yukarı fırlatıyo etraf pisslik içinde kalıyo sonra anam benden biliyo asdkd yok sesim kendine gelsin sonra sövemem egolulara
- +1 yıl
Anan kızarsa beyaz bir eşarp al hemen siniri diner gjgyh tc kızları peşimi bırakmıyor diye KS de soru aç
Soran+1 yılyok tahta kaşıkla döver beni djdsd elime koluma vurur takip atamam takipten çıkamam bu egolular da aşık olduğum için atıyom sanır jasd
- +1 yıl
Jsjsjs egolulara karışma bak saçındaki sulu boyaya şu dökerler fjjffj
Soran+1 yılbi koşu giderim boya almaya olmazsa yoldaki zifti sürerim jkdks
- +1 yıl
Nasil olur bilmem ki abin alsın gelsin ya sen kal evde mangal yap abin sevinir hem jsjsjej
Soran+1 yılodasında yapayım da kudursun dksk ohh bayılır kokusuna
- +1 yıl
Oklavayla banyoya kadar kovalar saçını yolar göze alabiliyor musun sonra gelip KS de abimle dönüştüm diye ağlayıp kız düşürmeye çalışma hdjdjdj
Soran+1 yılbabama ispiyonlarım hakkından gelir sdjjd niye derse sarhoştum derim sonra bi fiske de ondan yerim kendimi çok güçlü hissederim yıkılmadım ayaktayım korkun benden egolular dsdsk
- +1 yıl
Azer Bülbül başaramadım dinlersin sonra kedicik diye bir kankin vardı wp de mesajlasirsin kız sana küser sen de zeytinyağı gibi neden üste çıktın ben analamdim ki dersin mrfmdm
Soran+1 yılsonra kıza taktik yaparım yazmam görüldü atarım az sürünsün jddjs o bana yazar ümit veririm ona neşet ertaşın sen benimsin şarkısını atarım etkilerim kızı sonra soğuk yaparım ağlasın bana ne o sırada cipsimi yerim
- +1 yıl
Soğuk yaparım dozu fazla kaçırırım kız üste çıkmaya çalışırsa ben daha çok üste çıkar dediğini unuttururum sonra ibo eşliğinde birbirimize ses atarız ah aşkım tamam aşkım deriz
Soran+1 yıldetone ola ola söylerim ki bana gülsün benden etkilensin dsjdj komikliğimle aşık olur bana güldürürüm onu sonra bi anda yazmayı bırakırım duygularıyla oynarım o sırada egolulara yazarım ona da uyuyakalmışım canım ya derim
- +1 yıl
Yeni avlara çıkarım eskilerden sıkılırım bakarım her yer nimet eski tanıdıklarım hesabını kapatır hemen saniyesinde hesaplarını görür vorracodan sez atarım fjfjmf
Soran+1 yılderim kimden kaçıyon yakaladım seni ahdjs çıkarım takipten 1 ay sonra tekrar eklerim nasılsın derim haltlarımı yüzüme vururlar çok takıntılısınız bana aşıksınız o yüzden hep derim sonra sinirlenirler uğraşamam çıkarım takipten
- +1 yıl
Sonra diğer mesajlardan dalarım beni takipten çıktın derim olayi kızın üstüne yıkarım tekrar takiplerinizi sonra sapitirim kız sinirlenir engeller yilmam adını not eder tekrar eklerim tmfmf
Soran+1 yılsonra baktım hiç korkmuyor aksine şımarıyor kodum mu oturturum dedim bağcılar canısı dönerim engel yerim sıradaki kurbanımı seçerim ona da güzel sözler söyler kendime bağlarım takılmalıktan ya der üzerim oruç tutarım ama kalp kırarım işte jaksd
- +1 yıl
Oruçlarımızı genelde kazaya düşer aldırmam dini inancım zayıftır ama tarihle kız düşürürüm fhhfhf
Soran+1 yılanlatırım lisedeki manitayla iddiaya girdik tarihten 95 aldım diye ajsdk migrenim tutsa bile oruç bozmam ama söz konusu egolularsa din iman anlamam jdsk ezer geçerim
- +1 yıl
Ampulü sevmem dolarla isim olmaz tr ciyim tarihi severim kız ayağım boldur kız için abimi ve magnoliayi satarım jrjdjdj
Soran+1 yılharem kurdum kendime pringles cipsimi yerken yağlı ellerimle bile onlara yazarım sonra derim ses atayım cips sesleri geliyo gı rahatsız olmazsınız inş
- +1 yıl
Kızlar sesi yanlış anlayıp benden nefret eder ben de onları inandırmak hadi başka kapıya diyip başka avlara çıkar aynısını yaparım zaten dilim kuvvetli her zaman kız düşürürüm chfjf
Soran+1 yılkatur kutur sesler geliyo derler sonra kıvırırım lafı anam gilden geliyo derim kiminle cips yerdim burada diye sorarım benimle yemek istemeyene egolusun derim kavga ederiz ses de atarım bi salın beni derim güler geçerim
- +1 yıl
Sonra annem beni evlendirmek ister bir zuru kız gösterir ben de hepsini efendim derim annem 1 tane der oklava ile bedenime girişir ağlarım yapma derim dinlemez sonra abimi kiskrittirim abim de döver beni sonra babamla kavga ederiz o da döver günlük dayak eutinim dolar ardından küçük Emrah moduna geçip acıların xlcugu dinler ağlarım djdjd
Soran+1 yılatar gider yaparım bıktım sizden der evden kaçarım meşhur bankta yatarım manzara çekerim konuştuklarıma atarım gel burada sana tost ısmarlayayım derim aşık olsunlar diye sonra ıy kro derlerse asabım bozulur kimse yok diye rahatça söverim sonra köpek atlar üstüme kdskds
- +1 yıl
Sonra köpekten kaçmak isterken adamlar peşime takılır beni döverler haberlere çıkarım babama iş yerinde söylerler babam koşarak eve gelir ben saklanır beni eşek sudan gelinceye kadar döver vjvjjc
Soran+1 yılderim baba yakama yapıştılar bizim evi de biliyolarmış sizin için canımı feda ettim derim bırak yalanı eşek sıpası derse de depresyona girer kapımı kilitlerim tüh keşke cips stoğu yapsaydım ağzım boş kalınca egolulara sövesim geliyo ddkkds
- +1 yıl
Tam kara kara düşünürken PC de oyun oynarken çekmeye sakladığım karamlar aklıma geldi çok sevindim 2 3 tane kalmış 3 gün odadan çıkmama kararı aldım her gün 1 tane yemem gerek ama nasıl olacak alacağım da dinlemez beni dedim hepsini sinirlenip yedim babam da dışarı çıktığımı görünce beni dövüp tekrar odaya kilitledi fjfjfj
Soran+1 yıldayanamadım pencereden kaçtım ölmedim şükür abimin parasını alıp kaçtım o parayla dondurma cips ne varsa aldım meşhur bankta yedim yine o köpek geldi etrafa döküldü cipsler neyse o adamlar yoktu canımı zor kurtardım paşa paşa döndüm eve bunlar da merak etmiş trip attım girdim odaya türkü açtım
- +1 yıl
Türkünün sesini çok açmışım babam da uyuyakalmış geldi kapıyı acmayinca kırdı annem elinden beni zor aldı abim de çekirdek alıp olanları izledi onu da odada yastıkla boğdum oh iyi oldu fjfjjf
Soran+1 yılcan çekişirken kameraya aldım başa sarıp izliycem pringles yerken iyi gider olayın farkında değilmiş karabasan gördün diye yalan söyledik meğer farkındaymış bize fake atmış çaktı yumruğu gözüme feleğim şaştı buz getirdi anam şimdi egolulara anlık da atamıycam çok üzüldüm adsj yerdeki fotomla idare ederler artık
- +1 yıl
Sonra o fotoyu büküp KS de nasılım sorusu sordum kızların hepsi iğrenç kötü iyyyy dedi siz ne anlarsınız lan hepiniz engel yediniz kezban tc kızı dedim kavga ettim fjfjfj
Soran+1 yılkamerayı ağzıma kadar soktum efekt ekledim şimdi aşık olacaklar hortlak gibi takip atıp durdum iyice kudursunlar jsdjd
- +1 yıl
Gıcık alıyorum hepisinden ama a baza olduğumdan mecburum KS kezolwrina seviyorum barbara yaşasın barbara dedim beni dövdüler ağlaya ağlaya eve gittim gbybn
Soran+1 yılKaşım kara gözüm kara, hayatımın aşkı bi sen bi barbara, güzelim beni ara dedim şiir yazdım ıy kro dedi anca şerrolara gidiyolar işte seveni üzerler aga
- +1 yıl
Uhaaaaa ne kadar ka kafiyeli bak şimdi ben akrostiş yazayım
Olmadı be barbara
Zamansız gidişin yaktı beni
Anladım sen gibisi yok bulamadım gitti
Ne yapsam şimdi ayrıldık pişmanım bitti...
Soran+1 yılşimdi düşerler ilgiye bayılıyo bunlar çay bahçesine çağırırım gelmezse egosundan gelmiyodur yoksa ben yeterince mükemmelim eğer gelmezse evde köfte patates yerim sıradaki adaya atarım gel derim köfte ye
- +1 yıl
O da beğenmezse barbara. ya atarım beraber yeriz sonuçta ex anlar halden belki piknik yerinde götürüp bir ses yakıp patates haklar sıcak sıcak soyR yeriz ggthh
Soran+1 yıltürkü de söylerim ona oy barbara barbara ateş düştü şalvara diye ajdsd ingilizce de bilmiyom ki neyse alırım elime translate orada yazanı okurum
- +1 yıl
Sonra kız düşer bayilr orada yürüyüş yapan insanlar yanlış anlar sapiiiik dövün diye ağız burun kirarla🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılevdekiler noldu diye sorarsa üstüme çatının parçaları düştü derim
- +1 yıl
Damdan atladım derim velki daha çok inanirlar🤣
Soran+1 yılya da kızlara yürümekten ayağım kaydı takla attım 180 derece popmun üstüne düştüm derim o piti piti yaparım hangisi çıkarsa onu söylerim
- +1 yıl
O piti piti Türk mü Rus mu barbara mi Türkan mi mı mim mi hangisi bar bara bence de barbara diyip barabaranin peşine koşarak gittim yoruldum ama koştum yere düştüm dizimi dişimi her yerimi kırdım ama yine de vazgeçmedim barbara buldum ilk başta yüz vermedi sonra bir şekilde kandırdım sevgili olduk ne olduğumu anlayınca hemen ayrıldı demek ki ona da biri otmus hep aynı seyleri yapiyorum ya
Soran+1 yılkızlar kötü işte sen melek gibisin elini sallasan ellisi kolay mı 185 olmak
- +1 yıl
Oha o 185 miii tr de öyle bir kız mümkün değil sen ben bile aşık olabilirim rhududh
- +1 yıl
Ben nasıl bir seri okudum. Devrelerim yandı; acildeyim.:)))
+1 yılO kadar kafayı yemedim burdan biriyle evlenilir mi Allah korusun😳😳😳😳 ağaçla evlenirim daha iyi🌳
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Kadayıf olmuş birini kim alsın
Ama kadayıf sevende çıkabilir 😄
10 YorumlaBüyük konuşmak istemem sadece düşünmem diyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenilmesin buradakiler uzaylı değil ya herkes insan 😄
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşında birkaç ülke gezmiş deli manyak bir şef olucam ne evlenmesi kdjdmd
10 Yorumla
+1 yılİnsanın sevdiği kişiyle ne zaman rastlasacağı belli olmaz.
10 Yorumla
+1 yılHicbir yerden evlenmezken burdan mi evlencem 😂
10 YorumlaOlmasada evlenmem ben tek tabanca olmak için yaratılmışım
10 Yorumla
+1 yılGunumuzde herkes kullaniyor ama, bu site olmasada farkli bir siteyi. .
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet dünyanın en mantıksız işi ama Büyük konuşma derim
10 Yorumla
+1 yılBuradaki insanlar kötü mü? Bence degil, onemli olan profil sahte olmasın, burada yazmak konusmak kolay onemlo olan gerçek benlik.
00 Yorumla
+1 yılÜstü kalacaksa bu soru saçma oluyor sanırım. Canın sıkılıyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılo bi şarkıdan alıntıydı ''tipim değilsin üstü kalsın''
- +1 yıl
Gibi gibi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenirim hatta kiymetini bilemedigim biri var 7 yildir tqnisiyoduk ama ben capkinlik ugruna kiza yanlis yaptm
10 Yorumla
+1 yılSite büyük bir dertten kurtulur 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi bunun şerefine tüm tanıdıkları çağırıp üstüne sarayda düğün yapmak 🤣🤣
- +1 yıl
Abartma 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKral demet akalın değilsin sen başımızdan şarap dökemezsin
00 Yorumla
+1 yılEsra Erol kayıt olursa buraya onun vesilesiyle oluruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılzaten seninle evlenmek için can atıyorduk bizde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak lazım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGülmemeliyim gülmemeliyim 😂
10 Yorumla
+1 yılSadece kuma kabul ederse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğim kişi olacaksa olur
10 Yorumla Basacağım nikahı birine jffjfj
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Neden acaba :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burdakiler travesti cikar şansıma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBurası çok tehlikeli gibi
10 Yorumla
+1 yılNayır olamaz asla
12 Yorumla
Soran+1 yılhoş geldin :D
- +1 yıl
Hoş gördüm 😄
+1 yılnişanlıyım, doğal olarak artık hayır..
10 YorumlaEvet 4 tane alabilirim burdan kontenjanım sıfır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bak bu 3 oldu karşıma çıkıyorsun hahahah
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı sitede takılıyoruz çok normal değil mi..
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Burada olan birinin bunu demesi tuaf :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkendim gibi biriyle evlenirim demedim ama..
- +1 yıl
Ah şu kadınlar yok mu :D her şey günlük gülistanlık olacak hep dimi :D :D Hep güzel kalacaksınız dimi :D "Karakaş gözlerin elmas, Bu güzellik sende de kalmaz, Pişman olursun kimseler almaz Annene bak, gör halini" demiş şair :D :D Hadi selametle bayan şeyi altın kaplama :D :D (Kulağı :D :D)
Ayakları güzelse olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalan üstü ben alabilir miyim
00 Yorumla Yok.
20 YorumlaHayır
10 Yorumla
+1 yılBuradan 1 kişi bana yetmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. asla.
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayır diyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana evlen diyen yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Kızlar burada ne işiniz var 😂
00 Yorumla
+1 yılSen ne saçmalıyon teyze?
03 Yorumla
Soran+1 yılbacın yaşındayım sus
- +1 yıl
Söyle bakalım kaçmış yaşın?
Soran+1 yılboş ver
+1 yılbu platform dan cok zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Kısmet olursa
10 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla