Senin için "doğru kişi" nasıl birisi ki, evlenmekte tereddüt etmezsin?
Herkes diyor ki "doğru kişiyi bulursam.." Merak ediyorum nasıl biri senin için doğru kişi?

Senin için "doğru kişi" nasıl birisi ki, evlenmekte tereddüt etmezsin?
Herkes diyor ki "doğru kişiyi bulursam.." Merak ediyorum nasıl biri senin için doğru kişi?

Maddi ve manevi hedeflerime ulaştım. 45 yaşındayım ve evliliğe hazırım.
Benim için kadında olmazsa olmaz özelikler,
İnançlı, zeki, kaliteli, elit, entelektüel, asil, zarif, şuur sahibi, zayıf veya fit bir görünümde ve maddi olarak bana yakın seviyede olmalı.
Türkiye'de böyle bir kadın yok maalesef.
Denk gelir inşallah :)
Şüphesiz :)
Dindar, ahlakı güzel anlayışlı cömert ve ısınacağım biri olmalı ailesi iyi anlayışlı sürekli karışan tipler olmamalı. Onunla konuşurken muhabbet edebileceğim biri olmalı. Buz gibi olmamalı. 😊 Galiba ben böyle gidersem.. 😂
:))
🙂
Böyle gidersen ne?
Sultan olurum 🙂
İnşallah neden olmasın :)
Bekarlık sultanlık diyorlarda 😂
😄😄😄 ben de bulursam Sultan olurum dedin diye anladım 😄
Yok yok o bildiğiniz mana değil 🙂
:)) çok inceymiş anlamamışım pardon
İnceldiği yerden kesiyorum 😉
:)).
Güzel ahlâklı, iyiye doğruya yönlendiren, eline beline diline sahip çıkıp haramdan sakınan, ağırbaşlı ama yeri geldiğinde benimle cilveli olmalı 😅 arkamda dağ gibi durup, çok seven, sahip çıkan ve biraz da kıskanç olsun.
Seninle cilveli mi? 🤔 Erkek cilveli mi olur? 😄
Bazen olur, sevgiye sevgiyle karşılık verir. Bazen benimle çocuk gibi olur 😄 yani her zaman ciddi mi olacak 🙄
Yok çekilmez öyle elbette :) Baş başa iken mümkündür sanki
Herkesin içinde değil tabii ki 😅 ben biraz cilveliymişim arkadaşlarım öyle söyler, arada bana ayak uydursa güzel olur yani 😄 sevmeyi sevilmeyi çok severim çünkü. Ruhum besleniyor adeta.
İnşallah :)
Doğru kişi hayaliyle yaşayan arkadaşlarımın hayal gücünden istiyorum. Doğru kişi diye bir şey yok kandırmayın kendinizi.
Bakın böyle sorulara cevap vermek zorunda değilsiniz. Kimse size silah dayamıyor.
Ama canım cevaplamak istedi. Benim için doğru kişi diye bir şey yok işte.
Bunu böyle cevaplayın. Kimseye karışmadan.
Nasıl cevap vereceğimi sana sorayım istersen? Hatta kendin sor kendin cevapla ya sabır
İyi olur, faydam dokunur.
Cevap
6Cevap
Sevebilen, anlayışlı, sahiplenen, destekleyen, yumuşak kalpli, ya kısaca peygamber ahlaklı peygamberimiz ahlakı kuran ise öyle biri işte
Var mı bu zamanda sence?
İnşallah:)
Kıpkıpkıpkısa şöyle diyeyim 🤣
Güvenilir, komik, zeki, sevimli, çekici ve iyi kalpli bulduğum birisi
:))
Saygılı, dürüst, sadık, merhametli, adaletli, sevgisini göstermekten kaçınmayan, ince düşünceli, kibar, anlayışlı biridir.
Aklına da kalbine de sinecek sadece aşk değil arkadaşın olabilecek derdini mutluluğunu çekinmeden paylaşabileceğin ortak noktaların çok olması lazım hayatı benzer gözlerden göre bilmek.
Teşekkür ederim sorumu ciddeye alarak cevap verdiğiniz için :) Diğerleri almadı da..
Rica ederim bazılarını görmezden gelmek gerek kapasiteleri yetmiyordur.
👍
Güler yüzlü
Samimi Akıllı ve Felsfe vb. alanlard merak sahibi bir gacı
Su an bi fikrim yok, karsilasirsam anca anlarim
İçinden geldiği için ve beni olduğum gibi seven biri.
Uggfff ben mesleğimin gereği benim için doğru veya yanlış kişiler hakkında tereddüt etmekten dehşetli biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Hissetmem lazım.
Neyi?
Tamam bu benim evleneceğim Adam demem lazım yani. Şuana kadar kimsede hissetmedim bunu.
Belli başlı özellikleri yok mu? Herkes olabilir mi yani?
Merhametli, kendisine ve etrafındaki insanlara karşı saygılı, anlayışlı, efendi ağırbaşlı, dürüst yeri geldiğinde çocuk yeri geldiğinde büyük olan birisi olsun isterdim.
İnşallah :)
İnşallah bu konular kader kısmet meselesi 😊
Tr kızı olmaması yeterli
Merhametli...
Mübarek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?