Adam evli sizce bana aşık mı yoksa zaman mı geciriyor?

Direk konuya gireyim iş yerimin oraya gelen bir kişiydi mesleği dolayısıyla gelip gidiyordu sonra bana bi bakışı vardı sürekli bakıyordu bende onu görmek için dışarı falan çıkıyordum. böyle böyle 2 ay bakıştık sonra sosyal medyadan bi siteden buldum arkadaşına sordum sevgilisi var mı diye arkadaşı da dediki evli çocuğu da var ozman çok üzüldüm ama dedim ki arkadaşına tamam konuşmak istemiyorum kesinlikle o kişiyle aramızda kalsın bu sohbet dedim sonra aklımda tamamen bitirdim sonra sabah bana bi hesaptan yazmış beni sormuşsun ben sana aşığım seni görebilmek için falan filan neyse sonra konuşma oldu bende söyledim ona kırmızı çizgim evlisin konuşamam senle o da saygı duyuyorum sana dedi sonra konuşma bitti sonra sana aşığım dedikçe kendine doğru cekti sohbeti sonra konuşma oldu eşini memleketi gönderdiğini sırf benim için olduğunu söyledi adını memleketini herşeyi bı arada yalan beniö bilmediğimi sanıyor öğrendim herşeyi facebook kadar gerçek ismini de öğrendim ama yine de neden yalan söyledin demedim görüşmeler oldu seviyor gibi geliyordu ama mesaj konusunda zöaamı olsa bile çok yazan bi insan değil anlam veremiyorum bazen öyle seviyor gibi ama aramıyor numarasını vermiyor sadece fakeden konuşma oluyor buluşma bile olmuyor cinsel bi yönelimi de yok sevdiğini söylüyor sadece ama eşiyle yapmam demiyor Yani her konu da yalan söylüyor ama bazı konular da doğruda söylüyor ama yazma konusunda sıkıntısı var yazmıyor sevmediğini düşünüyorum zsten ilk başta yaşını da yalan söylemiş benim için hiç bir fedakarlık yapmadı. ama boşanırım da demiyor bana diuor kü sen evlenicem diyene kadar ben seninle iletişimi kesmem diyor seven bi insan ne bilim her şey sacma geliyor anlam veremiyorum neyin içine düştüm bu arada konuşma 4 aydır sürüyor fakeden zaten 4 ayda toplam 100 mesaj anca atmıştır tuhaf olan adımı Bile sormadı memleketimi biliyor o kadar ben kimim ne severim ne yaptım bunlarla ilgilenmiyor

Adam evli sizce bana aşık mı yoksa zaman mı geciriyor?