10.000 TL'lik hediyeyi alıp ilişkiyi kurtarmak mı yoksa ayrılmak mı?
Bir hediyeye 10k veren erkekle evlenmem. Yazık günah, ev falan geçindiremez bu kafayla. Mantıksız insanlara tahammül edemiyorum, saçma sapan şeylere harcama yapacağınıza birikim yapın, kalıcı yatırım yapın. Kız seni sevmiyor haberin olsun, seven insan kalpten gelen sözlere bakar, cidden düşünülerek alınmış hediyeye bakar, özel gününde bile imkanın yoksa hediye beklemez. Zaten ciddi düşünüyorsanız bu dertleriniz olmaz, nedir yani. Bir ömür birlikte olacağım dediğin adam sana ömrün boyunca istediği pek çok zaman jest yapabilir. Herkesin şov yaptığı gün o da yapmak zorunda mı? Bırakın bu gereksiz şovları. Hayattan beklentiniz konfor getiren, lüks imkânlar sunan bir ilişki mi? Huzur veren sevgiyi hissetiren birliktelik mi? Gülüyorum sadece.
Cevap
4Cevap
ayrılmak hediye ye tap olacaksa her seferin de işimiz var
Ayrılsam zor atlatırım herhalde
yarın da araba ister markasını da söyler baş edebiliyorsan buyur kardeşim
Para ile hediye ile bana iyi davranacaksa , bu yüzden ilişkide sorun çıkartmayacaksa, o kişiyi ben istemem. Ayrılık daha iyi.
Belki de daha kötü olmadan uzaklaşmam lazım. Sorun bende "kaçamıyorum"
Bunun sonu yok ki. Maddi olarak sizi zorlayan insanlarla sevgili olmayın.
Haklısın. Ama 4 yıllık emeğime yanıyorum
Para ile kurtaracagin ilişkiden ne hayır gelecek
Benim düşüncem bu parayı aileme harcasam daha hayırlı olur ama bir yandan da onsuz düşünemiyorum
Düşün bence onsuzlugu daha hayirli
Böyle ilişki kurtarılmaz
Bana başka seçenek sunmuyor ne yazık ki
Kızın yaptığı çok ayıp bir sey
Hep o haklı çıkıyor. Anlayış istedim, olmuyor
Kızlar zekidir her tartışmada haklı çıkabilen varlıklarız ama çok ayıp burada yaptığı düzgün bir dille şu an alicak maddi durumum yok de hala itirraz ederse ayril seni deniyor da olabilir o yüzden düzgün bir dille ifade et ilk once
Bunu deneyeceğim. Ama onu çok iyi tanıyorum. Yine kendini kurtaracak bir şeyler bulacaktır
4 yıldır çıkıyorsunuz arkadaşlarının sevgilileri varsa onlara alınıyorsa belki ozeniyordur o da ama yine de yaptığı çok ayıp
Yok. Öyle geniş bir çevremiz yok. Zaten fikir alacak çok arkadaşım olmadığı için buraya yazdım. Bazen farklı insanların düşünceleri daha şeffaf ve açık oluyor. İlginiz için teşekkür ederim.
Rica ederiim
kurtar baba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?