Yeni evlilikte büyük kavga, napayım?

Yeni evliyim eşimle kavga ettik. Konu saçma ve çok küçük aslında bağıra çağıra da kavga etmedik. Konuşsak hollolacak hatta. Gece dışarıdan geldik ve eşime rahatsız olduğum bir şeyi söyledim. Saçmalama yatt uyu dedi. Beni ciddiye almadı. Bende küstüm tabi biraz. Sabah küsmüş gibi yüzüme bakmadı konuşmadı. Kahvaltı hazırlıcaktım yemicem dedi. Neyse yalnız bırakıyım biraz dedim akşamüstü oldu hala küslük devam ediyor. Yanına gittim neden konuşmuyorsun böyle mi olacak dedim of puf etti. Cevap bile vermiyor yani. Konuşsun diye işten güçten söz açtım. Kestirme cevap veriyor. Sonra sana su verecektim niye elimden almadın dedim sana ihtiyacım yok dedi. orada benim şartel attı. Benim altınların bi kısmını satmıştık. O kadar canım acıdı ki onunda acısın diye. Bana ihtiyacın yok ama altınımı satıyorsun dedim. Sinirlendi. Ondan sonra iyice şartel koptu. Tek kelime etmedi. Altınını verecem bu iş bitsin dedi. Bir gündür konuşmadı ve bugün dışarı çıktı gitti.

Bu durumda napabilirim. Biter evlilik. Benim napmam gerekir. Gerçekten anlatacak kimsem yok akıl verin lütfen

Yeni evlilikte büyük kavga, napayım?