Selam arkadaşlar, erkek arkadaşımla 1yıldır birlikteyiz geçenlerde YouTube'dan show cam gilrs diye bir arama yaptıpını farkettim geçmişine girince de bunun perisc yayını yapan açık seçik kızların videosu olduğunu gördüm sevgilisi
hayatı olduğu halde erkekler bu tarz şeyler izliyor mu? erkek arkadaşlar yorum yapabilir mi?
hayatı olduğu halde erkekler bu tarz şeyler izliyor mu? erkek arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sende onun yanında bu konuyu aç ve sor ben yarı çıplak erkeklere bakıp ağzımın suyunu akıtsam ne düşünürsün de? Büyük tepki verip haklı cikmya çalışıyorsa bu normal değil. Bir daha olmaz deyipbunu gözünün içinde görürsen devam.
sevgilisinden başka kızlara bakan erkekler var ama ben etik bulmuyorum ben yapmam
Bence de pek etik değil ne düşünmem gerektiğini bilemedim
şimdi sen başka erkeklere baksan acaba sevgilin ne yapar bu konuda sen kızları izlerken iyi de ben erkeklere bakınca mı kötü oldum dedirtir insana sonuçta bu da bence aldatma girer gibi sevgilin olduğu halde neden bakarsın ki
Sanırım bunu asla yapmayacağımı bildiği için bu kadar rahat
ben şahsen eşitlikten yanayım canımı acıtanın canını acıtırım seveni severim çünkü bir taraf yapıp diğer taraf yapmayınca kendini bir şey zannediyor
Gerçekten haklı olabilirsin ama karakterim değil bana yapılmasını istemediğim hiçbirşeyi yapmam başkasına bana yapmış olsa da
karakterin güzel de işte böyle insanlara bunu uygulamayınca üzülen tarafı sen olursun birde aktif cinsel hayatın olduğu halde böyle şeylere bakması aldatma girer evlilikte bile bu gibi şeyler boşanmaya gidiyor bunu onunla konuşmanı tavsiye ederim
Sıkıntılı bir süreçten geçiyor bu ara yoksa konuşacağım ama boğmak istemiyorum şu an
haklısın normal bir zamanda söylenmesi daha iyi olacaktır
seni izlesin malmı ona veridği paraı sana versin
Demek ki ihtiyacı var izliyor
Neden ihtiyaç duyuyor olabilir
Senin eksikliğin mesela
İstediğini vermiyorsan eğer, ondan dolayı izliyor olabilir.
Knk gorsel acidan izleyip kendini tatmin ediyprdur
Aktif bir cinsel hayatımız olduğu halde izlemesi normal mi
Valla kafasinda yapamadigi fantezileri mi yapiyorlar camda veya baska bir sey mi bilemem çocuğun kafasinin içine giremiyorum aktifse cinsel hayatiniz bir seyler onun icin eksik belki. Ama bu eksiklik dogru eksiklik mi yanlis eksiklik mi bilemem
Offf cidden o beyninin içinde neler var merak ediyorum ama bilebilevepim bir teknoloji henüz yok maalesef kendimi yetersiz hissediyorum böyle oldukça
Oturup konusun bence
Takip ettiğimi düşündürüp bunaltmak istemiyorum sıkıntılı bir süreçten geçiyor bu ara o yüzden kafam karışık ne yapacağım la ilgili
Surekli mi izlemis peki veya sadece bakmis mi
Ya geçmişinde hep yok dün izlemiş işten gelince bugün farkettim öncesinde yok geçmişinde
Öyle geçmişini silen bir insan da değildir ama bilmiyorum önceden izlediyse
Meraktir be o zaman veya hosuna giden bir sey olmustur ondan izlemiştir
Teşekkür ederim yorumun için🌸
Ne demekkk
bütün erkekler böyle bacım
Demekki sen yapmıyorsun o başkasında arayor
Benden böyle bir talebi olmadı ki hiç
Senin sürpriz yapman lazımdı