İkimizde öğrenciyiz yarı zamanlı işler felan aynı evdeyiz ortalama 6.5 bin felan geliyor. Aileler yolluyor para. Oda çok etki etmiyor. Sanırım yakında açlıktan malları dikicez.
Dediler başta. Babam küs gibi annemde limoni. Onun ailesi daha yumuşak. Zaten durumuda iyi o daha fazla harçlık alıyor. Benimde abim yolluyor. Takmıyorum aile kısmını onlarda beni zaten pek çocukları gibi görmediler hiçbir zaman. Abim aile demek bana göre.
Bakin ben eve girdigimde koltuguma uzandigimda oh ya diyemiyorum cünkü kollarimdan su sicak havada camur akiyor toz kaplama denilen olay epey kirli. Sanildigi gibi hersey kolay degil. ikincisi isci evine gider ben gün boyu sirketi izliyorum.
@crazyANGELLL ama tabii harcamasi zevkli :D Haftasonlari eziyorum ama yemek ve kiyafet agirlikli genelde. Bazen 1 2 yil sonra hic giymedigim seyler cikiyor. Muhtemelen büyük bir eve gecmem lazim cünkü cok kücük bir evde yasiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkimizde öğrenciyiz yarı zamanlı işler felan aynı evdeyiz ortalama 6.5 bin felan geliyor. Aileler yolluyor para. Oda çok etki etmiyor. Sanırım yakında açlıktan malları dikicez.
Aynı evde yaşamınızı aileniz bi şey demiyor mu ya
Dediler başta. Babam küs gibi annemde limoni. Onun ailesi daha yumuşak. Zaten durumuda iyi o daha fazla harçlık alıyor. Benimde abim yolluyor. Takmıyorum aile kısmını onlarda beni zaten pek çocukları gibi görmediler hiçbir zaman. Abim aile demek bana göre.
Anladım helal olsun
Ne kadardır berabersiniz? Aynı evde falan yani
Çok iyiymiş bu arada 😅
3 yıl olacak Ekim'de. Ama önceden liseden beri tanışıyorduk biz. 6 7 sene oluyor tanışıklık.
MaşaAllah ama kanka
Evli gibisiniz
Evlilik derdi de yok
Baya gününüzü rahatça gün ediyorsunuzdur 😅 benim manita uzakta gerisini sen düşün
her şey öyle olsa keşke knk bahsederdim aslında burdada millet okumasın şimdi benim dertlerimi ahahzhajjjddks
Uzak ilişki zor baya
Whajaja merak ettim de neyse ahsjsks
Aynen zor bea
Merak edilecek bişey değil ya alkol vs arkadaşlar sıkıntı bizde öyle konular
Özelden bi yazdım
Öyle birisi yok çünkü tipsizim kisayim diye beni kimse sevmiyor
Boyun kaç? Bende kısayım
165
Sevgilim yok
Öğrenciyim baba parası yemekle meşgulüm
bak sevgilimi boş ver ben sana kendi net maasimi söyleyeyim 37 bin 250 lira
Harbi mi yoksa dalga mı geçiyorsun jajsjsna
Nasıl aliyorsunuz ne iş yapiyorsunuz özel değilse
@crazyANGELLL toz kaplama ve yüzey teknolojileri üzerine bir sirkette müdürüm ve ikinci adamim.
Vay bee abi bu işe nasl girdin 😂
Hee o zaman normal reis
Helal olsun, Rabbim daha çok versin
Bakin ben eve girdigimde koltuguma uzandigimda oh ya diyemiyorum cünkü kollarimdan su sicak havada camur akiyor toz kaplama denilen olay epey kirli. Sanildigi gibi hersey kolay degil. ikincisi isci evine gider ben gün boyu sirketi izliyorum.
Vay be Allah yardımcıniz olsun bol kazanclariniz olsun Allah kolaylık versin inşallah
@crazyANGELLL ama tabii harcamasi zevkli :D Haftasonlari eziyorum ama yemek ve kiyafet agirlikli genelde. Bazen 1 2 yil sonra hic giymedigim seyler cikiyor. Muhtemelen büyük bir eve gecmem lazim cünkü cok kücük bir evde yasiyorum
Bilmiyorum sormadım. 10k alıyordur herhalde
Sem ne kadar alıyorsun 😅
Ben hayır için çalışıyorum. Bro benım maaşımı bilen 3 kişi var
Ben , müdür ve muhasebecı.
Bide ben ahahab özelden yaz ahjsjs
Asgari ücret
Meslekleriniz neler?
Fabrika işçisi