Kendim için konuşuyorum benden küçük birisi olmaz yaş olarak bana yakın birise zannetmiyorum çok düşük ihtimal yani erkekler geç olgunlaşıyor o yüzden en az benden on yaş büyük olması lazım ben yaş farkı istiyorum zaten 30 yaşın altındaki erkekler ile muhabbetim bile yok olgun istiyor niye bilmiyorum ama bana daha çok hitap ediyorlar sonuçta işi bilenin elinde yüksekten yükseğe uçmak varken neden bilmeyen ile öğretmencilik oynayalım ki
hiç önemi yok diyemem şimdi bir ayağı çukurda adamlara da gün doğar. benden büyük olarak sanırım en fazla on yaş olabilir, kendi yaşımı hesaba katarsam. benden küçük olaraksa on sekiz yaşına basmış olması yeterli. büyük-küçük takıntım yoktur benim, önemli olan aramızdaki uyum; kafa yapısı gibi gibi faktörler.
Kadın 30 yaş üstündeyse isterse 70 yaşındaki adamla bile evlenebilir bana göre. Sonuçta 30 yaşını geçince kadın olarak kendi yaş grubundaki erkeklerin ilgisini cekmiyorsun. Kadının değerli olduğu yaşlar 28e kadardır. Ondan sonra albeni azalıyor.
Çekici olması önemli değil. Erkekler evlenirken kadının doğurganlığına bakar çekiciliğine bakmaz. Sevgili olacakları zaman çok çekici bir kadını yaşı büyük olsa bile seçebilirler ama iş evlilik olunca senaryo değişir. 22 yaşında vasat bir kadın 30 yaşında çekici bir kadından daha öndedir.
Benden küçük önceliğim. 1-7 yaş küçük (25-31) olmalı. Benden büyükler sorun çıkarır diye takıntım var. (Buna nedense yaş takıntısı derim.) Kısmen benimle aynı yaşta birisi de olabilir; ama çok düşük ihtimal. (%5'i geçmiyor)
Kendimden en fazla 10 yaş büyük biri olabilir. 28 yaşındayım. Bu yaşta bile çocuk gibi, sorumluluk duygusu gelişmemiş olan erkekler var. Hoş, kendimden 4 küçük biriyle de flört ettim en son. En fazla iki yaş küçük olabilir derken 4'e kadar indim. Pişman mıyım? Değilim. Bence hayatıma giren en düzgün erkekti. Aşkı yaşa indirgemek saçma bu yüzden. Bu gönül işi. Duygunun olduğu yerde yaşa kişi çok da takılmıyor. Takılsa da kişi, zamanla kalıpları kırabiliyor.
Karşımdaki insan gerçekten olgun düşünen biri olmalı. 30lu yaşlarında olup da hâla çocuk gibi olan adamlar da var fakat 20li yaşlarında olmasına rağmen olgun düşüneni de... Bir kriter olarak bakacak olursak bu detaydan sonra, benden en fazla 10 yaş birini kabul edebilirdim sanırım. Ama şu an gayet ideal bir yaş farkının olduğu bir ilişki yaşadığımı düşünüyorum. 5 yaş gayet iyi ve yeterli.
En fazla 5 yaş küçük olabilir demek istemiştim. 20'ye kadar büyük olabilir benden, bu cümlenin ardından böyle bir cümle kurunca herkes beni sübyancı sanar, düzeltmek istedim
Yaş farkına çok takılmıyorum önemli olan anlaşabilmek ama yaşlarımızın yakın olması da önemli. Yapabileceğimiz aktivite sayısı artar en azından, eğlenmek daha kolay olur.