Bazı insanlar sıcak kanıdır haliyle bu özellikleri dillerine yansır. Mesala karşı cins arkadaşlarına canımlı filan konuşur. Böyle birisini çapkınlıkla suçlar mısınız?

Bazı insanlar sıcak kanıdır haliyle bu özellikleri dillerine yansır. Mesala karşı cins arkadaşlarına canımlı filan konuşur. Böyle birisini çapkınlıkla suçlar mısınız?
Bazı insanlar yetiştiği ortamdan ötürü tatlı dilli konuşmaya yatkın olabiliyor. Bende de bazen o tatlı dil yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor. Dikkât etmek lâzım diyorum.
Ya bu bana göre Tabii ki çapkınlık ile alakalı bir durum değil. Bazı insanlar gerçekten de çok samimi ve sıcak konuşabiliyor. Insanın yapısında böyle bir şey varsa çok da yapacak bir şey yok. Fakat bana göre bu durum tamamen can sıkıcı bir durum. Çünkü ben kız arkadaşımın kimseyle canımlı ve cicimli konuşmasını istemem. Özellikle Türk erkekleri her türlü samimiyeti ondan hoşlandığına dair fikre kapıldığı için bana göre hiç gerek yok Böyle diyaloglara.
Rica ederim 🍀
Karşı cins arkadaşlarımla ben de öyleyim yaa hatta bunun imasını yapanlar da olmuştu ama hayatımda birisi varken de gözümle bile aldatmam çapkın değilimdir hiç
Hayatımdaki insan kiminle nasıl konuşacağını bilir diye düşünüyorum beni de kendini de zor durumda bırakmaz…
Rica ederim 🍀
Cevap
6Cevap
Tabi ki suçlarım
O tatlı dilini bana kullansın. Herkese kullanan birisi için iyi yorum yapmam.
Nerede duracağını biliyorsa , gerçekten tanıyor isem güvenirim. Efendi gözügüp, yere bakan yürek yakan insanda çok. Davranışlarda yanıltabiliyor bazen...
Genelde çapkınlık göstergesi oluyor ama herkes için aynı şeyi diyemeyiz. Birkaç buluşma ve sohbetle ne olduğunu anlıyorsun zaten.
Güven vermez. Sıcak kanlı olması canımlı cicimli konuşmasını gerektirmez. :/
Suçlamak mı yok be nerde öyle tatlı dilli 😅
Tabii ki suçlarım mdnxj
Evet tatlı dil yılanı bile yuvasından çıkarırmış Kızları güldürme sanatı amma şarkı söyleyerek 😀
Aşko kuşko da severiz
Hiç sevmem söylerim de
Suçlarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?