Birine güveniyorsun. Herşeyini veriyorsun.
O ise seni öylece yarı yolda bırakıyor sevmiş gibi yapıyor..
O ise seni öylece yarı yolda bırakıyor sevmiş gibi yapıyor..
Kimse kimseyi boş yere yarı yolda bırakmaz. Her gideni falakaya yatırmayı bırakın lütfen, bazen gitmen gerekir ve gidersin. Kalanda hiç mi suç yok? Kim bilir gidene gitmesi için neler yaptı?
Kadınlar gerçek sevgiyi hakediyor mu sence?
Bu konularda kadın erkek ayrımının yapılmasını doğru bulmuyorum. Bırakıp gidenlere karşı yaptığın tanıma hoş ve realistik bir yaklaşım değil. Bazen çok sevsende, gözün arkada canın yanarak gidersin. Karşı taraf kalman için tek bir sebep vermedikçe, gitmek tek çözüm gibi gelir. Tüm mesele ne biliyor musun? Hadi diyelim o kişi gitti, sen peşinden gidecek kadar seviyor musun? Mesele peşinden gittiğinde sergilediği tavır. Kadınlar bazen sevgisiz ve değersiz hissettiğinde gitmeyi tercih eder, karşıdakinin peşinde gelip gelmeyeceğini görmek için. Çünkü herkes bilir ki " seven bırakmaz gelir". Kaybettiği sevilme hissini görmek için gider, peşinden gitmezsen bir süre sonra umududa bırakır, beklemeyi de. Sonra der ki; iyi ki gitmişim, demek ki cidden sevmiyormuş. Kim Sevilmediği yerde durmak ister? Al bak 4 Ağustostan beri gittimde ne oldu? Gelen mi var? Mesajı falan geçtim zaten mümkün değil beklemiyorum ama insan en azından bir takip isteği falan yollar, seviyorsan gurur yapmaz denersin. İnsan kaybetmekten hiç mi korkmaz? Seven insan korkak ve dayanamaz gelir. Normalde asla gitmezdim ama kesinlikle sevmediğini düşünüp çok uzun sürede bekleyip karar alarak emin olduktan sonra gittim. Herkes sevseydi gelirdi diyor. Bende bakıyorum hâlâ gelen yok, o zaman iyi ki gitmişim diyorum. Tüm mesele bu. Önyargıları bırakın Allah aşkına, giden gittiyse bir zahmet olmazsa seviyorsanız peşinden gidin sorgulayın, sonra duruma göre yargılama yaparsınız. Uzaktan eleştirmek kolay, kimsenin kafasında ve kalbindekileri bilemezsin.
Cevap
1Cevap
Genelde boyle diyenler arizali tipler cikiyor. Basima geldi cunku. Aylarca ben sucluymusum gibi lanse etti halbu ki baska kizlarla yazismalarini yakaladim
Nasıl diyenler demek istediniz?
Terk ettim cunku aldatti beni ama oyle hasta ruhlu biriydi ki beni birakti ortada birakti nedensizce terk etti dedi hep
Herkes aynı değil ki, sizi aldatmış olması elbette affedilmez bir hata
Başıma geldi. Hem de öyle bir anımda terk edildim ki asla unutamam
Hayat tecrübelerin artıyor demektir bu.
Tecrübelerin ne önemi var
Kalbim kırıklığını canımın nasıl yandığını anlatamam
Hemde çok çok iyi bilirim
Yarı yolda niye bırakıldin sonun bu
Efendim?
Yarı yolda bırakıldım nedir bilir miisn demisiisn bende niye bırakıldin asıl soru bu dedim
Ne verdinki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?